slm arkadaslar bugun kan testimin sonuucunu aldım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmama buna fazla sevınemıyorum çünkü vucudumun her yerı kaşınıyo sabahlara kadar yatamıyorum kaşıntıdan bazılar dıyokı bebek yerını yapmaya calıstıgı için kaşiniyosun bazılarıda üşüttügün için olabılır dıyo bı sabur var dedıler onu kullanmaya basladım sizce daha neler yapabılırım hamile oldugum içinde ilaç vermıyolar yardım edın bana
canımmmm inşallah olmazsın ve inşallah hamişsindir. :1hug:ay inanmıyorum önceden adetim 1 gün gecikse neden gecikti diye stres yapardım şimdi olmayayayım diye dua ediyorum..wayy bendede bu ay oldu hiç olmazdı bugün adet olmam gerekiyo inş olmam
evet canım ya az kaldı. ama günler geçmiyor. her ay tekerrür ediyorum bu heyecanı. Geçen ay stresten 2 gün geç olmuştu. nasıl heyecanlanmıştım. inşallahbu ay burdan sevinç çığlıkları atarız hep beraber:dance:tşkler güzel dilekleriniz için bu ay hepimize verir inşallah rabbim seninde az kaldı wavy
ata tanem hoş geldin neyi atamadın kıssCADIARZUbenim yerime de atın ben atamadım(((
evet canım ya az kaldı. ama günler geçmiyor. her ay tekerrür ediyorum bu heyecanı. Geçen ay stresten 2 gün geç olmuştu. nasıl heyecanlanmıştım. inşallahbu ay burdan sevinç çığlıkları atarız hep beraber:dance:
ata tanem hoş geldin neyi atamadın kıssCADIARZU
kız genital bölgede kaşıntı oluyo hamileliğin ilk haftalarında cünkü bebek rahme yerleştiğinde rahim bebeyi korumak amacı ile tıpa gibi bişey geliştiriyor dıiş etkilerden korumak için bunu yaparken salgıladığı hormonlarda kaşıntı yapıyo hadi bakalım inşallah :1hug:ata tanem senin yediğin dayak az geldi heralde canım he Ne bicim konuşuyon sen öle küçük emrah modundaklava: