Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya benim adetim kesildi????nolu şimdi anlamadım 1 gün geldi gelmedi e hamilelik de yok kan testinde hayırdır inşallah
canım geçen ay benimde öyle olmuştu testlerde bebiş yoktu ama adetm çok düzensizdi. 8 gün az az sürmüştü. 2 gün az az gelip kesilmiş sonra yine az az gelmişti.Doktora gittiğimde doktor bebek çok istediğim için bu isteklerin beyini uyardığını ve psikolojik olarak adetimi engellediğini ve tabi birazda üşüttüğüm için olduğunu söylemişti. Sen içini rahatlatmak için istersen 2 gün daha bekle tekrar test yaptır.:1hug:

iyi de kan test yanlış çıkmaz ki?tekrar test yaptırmama gerek yok bence

bubuş bilmiyorum ama ben çok kötü hissediyorum moralimde bozuktu zaten iyice kafayı oynattım sankitatlicadiarzu

QUOTE=ata_tanem24;2004137]bubuş bilmiyorum ama ben çok kötü hissediyorum moralimde bozuktu zaten iyice kafayı oynattım sankitatlicadiarzu[/QUOTE]canım zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış. Doktorum bana ne kadar moralli ve stressiz olursan o kadar kolay olur demişti. İnsan vücüdü çok garip biz bebek bebek dedikçe kendimizi kastıkça beyne uyarı gidiyormuş ve buda rahmi kitliyormuş.. ne yapıyormuşuz el ele verip stres yapmıyormuşuz. Vakti var dimekki..
:1hug:

QUOTE=ata_tanem24;2004137]bubuş bilmiyorum ama ben çok kötü hissediyorum moralimde bozuktu zaten iyice kafayı oynattım sankitatlicadiarzu
canım zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış. Doktorum bana ne kadar moralli ve stressiz olursan o kadar kolay olur demişti. İnsan vücüdü çok garip biz bebek bebek dedikçe kendimizi kastıkça beyne uyarı gidiyormuş ve buda rahmi kitliyormuş.. ne yapıyormuşuz el ele verip stres yapmıyormuşuz. Vakti var dimekki..
:1hug:[/QUOTE]

ya zaten şu sıralar psikolojim pek iyi değil işyerimde problemler aşıyorum ve şu 4-5 gündür acayip stresliyim tek korkum hamile olup da stres yüzünden ya bebeği düşürdüysem olabilirmi böyle bişey çok kafama takılıyo bu mevzuukafamçokkarıştı:çok üzgünüm: aslında heşeyden uzaklaşıp kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var ama ha deyince olmuyo maalesef bu:sm_confused:

rahat olun kızlar ata tanem bi süre bence burdanda uzaklaş burdayken öle olunca bölemi oluyodu şöle olunca ölemi oluyodu varmıydı varmı yokmu derken iyice geriliyoruz baksana heekez kasıklarım ağrıyo diye giriyo kendimizi kasa kasa kasıklarımız ağrıyo tabi bi kere siz daha denemeye bile başlamadınız
bak acık konuşayım sen hamile değilsin artık düşükmü yapıyorum dış gebelikmi geciriyorum diye kendini yormakdan vaz geç Bunu hepimiz biliyoruz daha eşinle bile yeni karar vermişken bu derece kendini sıkıntıya sokman işini zorlaştırır Herşeyin yeri zamanı var ve rabbim bizden cok cok iyi bilir şüphesiz sen dua et allahım benim evvelim en iyi sen bilirsin geleceğimide yine en iyi sen bilirsin benim için hayırlı olanıda şüphesiz sen bilirsin bana benim için hayırlısını ver de
Ve biraz rahat ol bak stresliyim iş yerimle ilgili problemlerim var diyosun sen haöile olsan bunları bebeğinde yaşayacak cok ilginç ama anne rahmindeki bebekler streside üzüntüyüde sevincide hissediyo ve stresli hamilelik geciren annenin bebeği doğduğunda huzursuz oluyor bide böyle düşün

ya zaten şu sıralar psikolojim pek iyi değil işyerimde problemler aşıyorum ve şu 4-5 gündür acayip stresliyim tek korkum hamile olup da stres yüzünden ya bebeği düşürdüysem olabilirmi böyle bişey çok kafama takılıyo bu mevzuukafamçokkarıştı:çok üzgünüm: aslında heşeyden uzaklaşıp kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var ama ha deyince olmuyo maalesef bu:sm_confused:[/QUOTE]

canım benim hiç aklına böyle şeyler getirme pamukum haklı rahat ol. eğer düşük yapmış olsaydın kandaki değerler yüksek çıkardı.. ama sende düşük çıkmış. Kafanı rahat canım benim

selam millet, ben daha yeni üye oldum bu siteye. ben almanyadan katiliyorum ve burda bir cok bu tür sitelere üye oldum ama fazla acmadi beni. fakat bu siteyi cok begendim.

dimi kız wavy aaa dizime yatırıp dövecem şimdiklava:

bak wavy bile senden cok daha uzun süredir bunun için uğraşıyor ama rahat olmaya uğraşıyor cünkü rahat olmak zorunda bunun başka caresi yok
ki olmayada bilir rabbim vermeyede bilir hepimiz için gecerli bu napıcaz o zaman biz istedik rabbim vermedi diye isyan mı edicez rabbim neler vermiş bize eşlerimizi vermiş ailemizi vermiş bunada şükür edicez bi yerden sonra isyana giriyor ata tanem
heycanını merakını anlıyorum burdakilerin coğu en az senin kadar istiyo bebeği zaten bu yüzden burda kesişiyo yollarımız ama sabretmeyi bilecez

kız sen dokuz ay nası taşıcan bu bebeği 3 ay anca ondan sonra cıkarın ben kucağımda mı tutacam dicen doktorlara :icecream:

bana bakın bende böle yaparsam olmadıda vah vah neden olmuyo dersem banada böyle kızın kızın ki dağıtmayalım kendimizi güçlü olalım:1hug:şutarafagitti

atatanem evet iş yerin stresliyse bence hayırlısı olmuş.sen önce bi rahatla bu iş stresi herşeyin başı zaten.sonra bebek düşün çünkü o ortamda hamileliğinde çok sağlıksız olurdu.hayırlısı olsun dıye dua et cnm kendını rahatlat artık.önümüzdeki aylar cok degerli öptm seni

benide döv benide benide Çok üzgünüm çoook cnm ya valla haklısın.bu stresle zaten olacagı varsada olmuyo sanırım..cnm cumada ben baslarım artık.bırazda benımle ugras hatrım kalmasınŞeniz

azına sağlık pamukum yaa.
gel biz bir olup ata tanemi dizimize yatırıp pataklayalımklava: atatanem canım benim bizi yanlış anlama senin hissetiklerini çok iyi anlıyorum heray adet olduğumda bi gariplik arıyorum. ümit besliyorum belki diyorum. Ama hep boşa çıkıyor. Ama yapacak bişey yok. biz rahat olmazsak bebişimizde rahatsız bir ortama gelmek istemez. benim durumumu bir bilsen ama ben buna rağmen rahat olmaya ve ümitlerimi köreltmemeye çalışıyorum.
Canımmm hep beraber bu durumun üstesinden geliriz evelallah ..:1hug:

benide döv benide benide Çok üzgünüm çoook cnm ya valla haklısın.bu stresle zaten olacagı varsada olmuyo sanırım..cnm cumada ben baslarım artık.bırazda benımle ugras hatrım kalmasınŞeniz

gel yat dizime hazır sopa elimdeyken cıkartayım sneide aradan klava::mymeka:

hepinizi cok seviyorum ama böle olunca işi zorlaştıracağınızı cok iyi biliyorum kızlar ben doğum yapmadım hiç hamilede kalmadım doktor falanda değilim ama okurum araştırırım stresin etkisinin cok cok büyük olduğunu biliyorum benim patronum 1,5 yıl bebek bekledi stres yüzünden aşılama yapmak zorunda kaldı ilkinde o bile tutmadı ikincisinde cok rahattı artık olurssa olur olmazsa hayırlısı demye başladı kendide eşide ve o bile beklemezken kızı geldi şimdi 2,5 yaşında bi cadısı var evde sonra sizin stresiniz paniğiniz ecvede yansır işinizede yansır sıkıntıya düştükce dua edin insanın içini hafifletir dua ferahlık verir hissettirmeden :teselli:

doktorumla konuştum kızlar dı gebelik olayını eleyice rahatladı.seni takip edelim bakalım eglin önümüzdeki ayda böyle saçma sapanolursa muayene edeyim seni bir dedi.tehlike yokmuş yani katır kadar sağlıklıyım şuan dövün beniiiiii

e gel o zaman klava:klava:klava:

e gel o zaman dizime klava:klava:klava:

kıslaaar oklavaları hazırlayın ata taneme gidiyoruuuzklava:
canımmm rahatladığına sevindim. hem testler yaptırırsınız yumurtlamanın hangi günler olduğunu daha net öğrenirsin..:1hug:

bakalım artık hayırlısı. bak kaba etlerime vur canımı çok acıtma ona göre:))))

pamukum1,wavy ve bubuş kızlar siz üçünüzü sanal kankalarm ilan ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…