canım geçen ay benimde öyle olmuştu testlerde bebiş yoktu ama adetm çok düzensizdi. 8 gün az az sürmüştü. 2 gün az az gelip kesilmiş sonra yine az az gelmişti.Doktora gittiğimde doktor bebek çok istediğim için bu isteklerin beyini uyardığını ve psikolojik olarak adetimi engellediğini ve tabi birazda üşüttüğüm için olduğunu söylemişti. Sen içini rahatlatmak için istersen 2 gün daha bekle tekrar test yaptır.:1hug:ya benim adetim kesildi????nolu şimdi anlamadım 1 gün geldi gelmedi e hamilelik de yok kan testinde hayırdır inşallah
cnm ben sana diyim biz bu gidişle kafayı yiycez. bak valla millet rahat ha bu ay oldu olmadı derdi yok.akışına bırakıyolar.bize bak bide bende şimdi yana döne bu erken testi nerden bulurum onu düşünüyorum.allahım aklımızı koru..cnm sen doktora git bence bi enine boyuna baksınlar.
canım zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış. Doktorum bana ne kadar moralli ve stressiz olursan o kadar kolay olur demişti. İnsan vücüdü çok garip biz bebek bebek dedikçe kendimizi kastıkça beyne uyarı gidiyormuş ve buda rahmi kitliyormuş.. ne yapıyormuşuz el ele verip stres yapmıyormuşuz. Vakti var dimekki..QUOTE=ata_tanem24;2004137]bubuş bilmiyorum ama ben çok kötü hissediyorum moralimde bozuktu zaten iyice kafayı oynattım sankitatlicadiarzu
dimi kız wavy aaa dizime yatırıp dövecem şimdiklava:
bak wavy bile senden cok daha uzun süredir bunun için uğraşıyor ama rahat olmaya uğraşıyor cünkü rahat olmak zorunda bunun başka caresi yok
ki olmayada bilir rabbim vermeyede bilir hepimiz için gecerli bu napıcaz o zaman biz istedik rabbim vermedi diye isyan mı edicez rabbim neler vermiş bize eşlerimizi vermiş ailemizi vermiş bunada şükür edicez bi yerden sonra isyana giriyor ata tanem
heycanını merakını anlıyorum burdakilerin coğu en az senin kadar istiyo bebeği zaten bu yüzden burda kesişiyo yollarımız ama sabretmeyi bilecez
kız sen dokuz ay nası taşıcan bu bebeği 3 ay anca ondan sonra cıkarın ben kucağımda mı tutacam dicen doktorlara :icecream:
bana bakın bende böle yaparsam olmadıda vah vah neden olmuyo dersem banada böyle kızın kızın ki dağıtmayalım kendimizi güçlü olalım:1hug:şutarafagitti
dimi kız wavy aaa dizime yatırıp dövecem şimdiklava:
bak wavy bile senden cok daha uzun süredir bunun için uğraşıyor ama rahat olmaya uğraşıyor cünkü rahat olmak zorunda bunun başka caresi yok
ki olmayada bilir rabbim vermeyede bilir hepimiz için gecerli bu napıcaz o zaman biz istedik rabbim vermedi diye isyan mı edicez rabbim neler vermiş bize eşlerimizi vermiş ailemizi vermiş bunada şükür edicez bi yerden sonra isyana giriyor ata tanem
heycanını merakını anlıyorum burdakilerin coğu en az senin kadar istiyo bebeği zaten bu yüzden burda kesişiyo yollarımız ama sabretmeyi bilecez
kız sen dokuz ay nası taşıcan bu bebeği 3 ay anca ondan sonra cıkarın ben kucağımda mı tutacam dicen doktorlara :icecream:
bana bakın bende böle yaparsam olmadıda vah vah neden olmuyo dersem banada böyle kızın kızın ki dağıtmayalım kendimizi güçlü olalım:1hug:şutarafagitti
benide döv benide benide Çok üzgünüm çoook cnm ya valla haklısın.bu stresle zaten olacagı varsada olmuyo sanırım..cnm cumada ben baslarım artık.bırazda benımle ugras hatrım kalmasınŞeniz
doktorumla konuştum kızlar dı gebelik olayını eleyice rahatladı.seni takip edelim bakalım eglin önümüzdeki ayda böyle saçma sapanolursa muayene edeyim seni bir dedi.tehlike yokmuş yani katır kadar sağlıklıyım şuan dövün beniiiiii
doktorumla konuştum kızlar dı gebelik olayını eleyice rahatladı.seni takip edelim bakalım eglin önümüzdeki ayda böyle saçma sapanolursa muayene edeyim seni bir dedi.tehlike yokmuş yani katır kadar sağlıklıyım şuan dövün beniiiiii
kıslaaar oklavaları hazırlayın ata taneme gidiyoruuuzdoktorumla konuştum kızlar dı gebelik olayını eleyice rahatladı.seni takip edelim bakalım eglin önümüzdeki ayda böyle saçma sapanolursa muayene edeyim seni bir dedi.tehlike yokmuş yani katır kadar sağlıklıyım şuan dövün beniiiiii