- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
canım benim kanamam olalı nerdeyse iki hafta olacak ve hala kasıklarımda ağrı var hamilelik süresincede kasıklarda ağrı normalmiş
test sonucumu aldım 0,5 çıktı hamile değilim yani(((
olsun hayırlısı olsun kötü bişey olmasındansa bu daha iyidir hem zaten kaçamak kaçamak yapıyodun artık aleni yaparsın yerimseniben
canım benim genelde yumurtlama döneminde kasıklarıma iğne batar gibi ağrıyor. yumurtlama döneminde olabilirmisin?ee oncomed testini yapan var mı
akşam nöbetci eczane aradım ama uyzaktaymış almadım hoş ben alsamda sonuç verip vermediğini öğrenemeyiz ya
bide kızlar bu kasık ağrıları neyin nesi olabilir gebelik hariç( bu düşük bi ihtimal cünkü) akşam baya kötüydü
canım benim genelde yumurtlama döneminde kasıklarıma iğne batar gibi ağrıyor. yumurtlama döneminde olabilirmisin?
canım bi doktora git istersen belki üşütmüşsündür. iltihap falan olabilir.. Yada bebiş olabilir mi gerçi eşin günlerini takip ediyordu amaCADIARZUtatlicadiarzutatlım bir iki haftadır var ve şu sıralar ck gazım oluyo tahminende yumurtlama dönemimi gectim
:1no2:
canım allah gönlüne göre versin ama bu gecikme pek normal değil. Allahım istemeyenlere değil isteyenlere ver yarabbim. AMİNa.skızlar adetim gecikeli bu gün 8. gün oldu ama malesef hala kanamam gelmedi
6 aylık evliyiz ve daha düşünmüyoruz bebeği...
geçikmemin 4. günü evde test yaptık negatif çıktı!
şimdi eşim yine test almaya gitti tekrar denicez bakalım.
göğüslerim acıyo...akıntım var iltihap gibi ve kasıklarım ağrıyo zaman zaman...
inşallah değilimdir ama 8 gün geçikmeside normal değilki yaaa...
tehlikeli güne 2 kaldı 10 gün olmazsam hamileyimdir galiba....
Allah isteyen herkese versin ama biz henüz düşünmüyoruz...
değilimdir inşallah...
ya benim adetim kesildi????nolu şimdi anlamadım 1 gün geldi gelmedi e hamilelik de yok kan testinde hayırdır inşallah