ara hadiben burdayken yaz buraya cabuk senşi bekliyorum
kızlar ya benim çamur gibi ve az geliyo sanki kumlu su gibi kahverengi saçma sapan bi şekilde geliyo hala durmadan kasıklarımda sızlıyo nooluyo yaaa
ata-tanem ordamısın bilmiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir 1 hafta önce benimde o şekilde oldu ben adetim başlıyor sandım ama hamileymişim sevindim tabiki. ama bu sitede yazılanlara okuyunca şimdi korkuyorum düşük belirtiside aynı oluyormuş:1no2: bebişim sağlıklıdır inş. ondan sonra doktora gittim keseyi gördüm ama henüz küçük kalbi atıp atmadığını bilmiyorum ama korkuyorum iki hafta bi geçsede doktora gitsem duysam bebişimin kalp atışlarını rahatlasamsenağlama canım umarım seninde bişeyin yoktur hamilemisin bilmiyorum ama eğer öyleysen Allah ım seni ve bebeğini korusun. değilsende inşallah hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır:1rolleyes:
geldimm konuştum doktorla önce bi hımmm dedi sonra hemen bi kan testi yaptırıyosun ve sonucunu bana hemen bildiriyosun.dış gebelik problemini elememiz lazım dedi.sonucu alınca beni muayeneye çağırcak sanırım.pamukum sen galiba doğru tahmin etmiş olabilirsin dış gebelik olabilirmiş sonuca göre yönlendircek beni doktor.yarın belli olur herhalde ne olduğu hala kasıkalrım ağrıyo durmadan ama regli ağrısında olan gibi değil daha başka.üff canım sıkıldı ya şimdi inşallah dış gebelik falan değildir üstüne görüyorumdur dua edin kızlar benim için...
keşke canım ama sanmıyorum bukadar çok olurmu yerleşme kanaması az bişey olur diye düşünüyorum ama tam bilmiyorum doktor test istedi yaptırdım işte sabaha alıcam doktorumla konuşcam yazarım sonucu buraya merak etmeyin
inşallah dediğin gibidir hala kasıklarımın sızlaması normalmi ki?