Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

atatanem panik yapma sakin ol birde doktora git cnm ya ihmal etme sonra vah tuh demektense inşallah yerleşme kanamasıdır ama yogun olmadıgını dusunuyorum onunda bırde bu kadar agrı cekmen normalmi inan bi fikrim yok kesin bişey için doktora gıt cnm.hadi bizde merak ettık bak.

atatanem yerleşme kanaması ile ilgili bi yazı buldum.

İmplantasyon(Yerleşme)Kanamaları

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.

Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.

ya yeleşme kanaması azmı oluyo ama benim denim gittim bi baktım böyle kan gelmişti ama sanki(biraz çirkin bi benzetme olucak özür dilerim ama)balgam kıvamındaydı bozuk para büyüklüğünde acaba dedim hatta düşük falan yapıyo da benimmi haberim yok.çünkü dün bişeye çok acayip sıkıldım sinirden heryanım zngırdadı sonra zaten kasıklarım ağrımaya başladı ve adetim aşladı.stresten falan bebk düşermiki?dur bakiim ben bi doktorumu arıyayım

kızlar ben cıkıyorum hepnize hayırlı akşamlar ata tanem ,inşallah güzel şeyler duyarız yarın senden ihmal etmezsen sevinirim byy

ya sanmıyorum yerleşme kanaması olsun bu ya niyeyse kasıklarımdaki ağrı da hafif öyle kıvrandırcak kadar değil ama ısrarlı bi ağrı kesinlikle geçmiyo sabahtan beri devam ediyo uzun aralıklarla

ara hadiben burdayken yaz buraya cabuk senşi bekliyorum

canım sen beni bekleme doktorum muayeneye girmiş 15dk sonra arıcam genede ben ne derse doktoryazıcam sen yarın okursun tamamı canım iyi akşamlar sanada:1hug:

kızlar başka giden varmı bakın 15 dk sonra doktoru arıycam gerçi adam görmedende ne diycek ama yazıcam hemen buraya merak etmeyin

geldimm konuştum doktorla önce bi hımmm dedi sonra hemen bi kan testi yaptırıyosun ve sonucunu bana hemen bildiriyosun.dış gebelik problemini elememiz lazım dedi.sonucu alınca beni muayeneye çağırcak sanırım.pamukum sen galiba doğru tahmin etmiş olabilirsin dış gebelik olabilirmiş sonuca göre yönlendircek beni doktor.yarın belli olur herhalde ne olduğu hala kasıkalrım ağrıyo durmadan ama regli ağrısında olan gibi değil daha başka.üff canım sıkıldı ya şimdi inşallah dış gebelik falan değildir üstüne görüyorumdur dua edin kızlar benim için...

kızlar ya benim çamur gibi ve az geliyo sanki kumlu su gibi kahverengi saçma sapan bi şekilde geliyo hala durmadan kasıklarımda sızlıyo nooluyo yaaa

ata-tanem ordamısın bilmiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir 1 hafta önce benimde o şekilde oldu ben adetim başlıyor sandım ama hamileymişim sevindim tabiki. ama bu sitede yazılanlara okuyunca şimdi korkuyorum düşük belirtiside aynı oluyormuş:1no2: bebişim sağlıklıdır inş. ondan sonra doktora gittim keseyi gördüm ama henüz küçük kalbi atıp atmadığını bilmiyorum ama korkuyorum iki hafta bi geçsede doktora gitsem duysam bebişimin kalp atışlarını rahatlasamsenağlama canım umarım seninde bişeyin yoktur hamilemisin bilmiyorum ama eğer öyleysen Allah ım seni ve bebeğini korusun. değilsende inşallah hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır:1rolleyes:

keşke canım ama sanmıyorum bukadar çok olurmu yerleşme kanaması az bişey olur diye düşünüyorum ama tam bilmiyorum doktor test istedi yaptırdım işte sabaha alıcam doktorumla konuşcam yazarım sonucu buraya merak etmeyin

canım sevindim diycem çünki bence üstüne görüyosun bendede öyle oldu ama ultrasonda önmce göremedik bebeği ama aşağıdan bakınca kese gözüktü ve benimde aynı senin gibi aralıklarla dediğin gibi akıntı geldi doktorum bi iğne ve progestan verdi artık kanamam yok inşallah 2 hafta sobnrada kalp atışlarını duyarım ve rahatlarım:1rolleyes:

inşallah dediğin gibidir hala kasıklarımın sızlaması normalmi ki?

inşallah mevlam senide sevindirsin benim bulanık akıntım 2 gün sürdü ve ben adet düzenim bozuldu sandım inşallah canım yarın hayırlı haberlerini alırız:1rolleyes:

cidddimisin benim de sanki bitçek gibi.lavaboya girince idrarımla biraz geliyo pedimde koyu koyu bazı yerle su gibi bazı yerlerde de çok koyu az akıntı görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…