Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım benim kanamam olalı nerdeyse iki hafta olacak ve hala kasıklarımda ağrı var hamilelik süresincede kasıklarda ağrı normalmiş

ahhha ağzından bal damlıyor canımm inşallah dediğin gibidir allah seni ve bebeğini korusun inşallah benim varsa benimkinide korusunyerimseniben

ben çıkıyorum canım uzanıcam oturunca karnıma sancı giriyo görüşürüzzzzz kendine iyi bak

bir yandan bende bir sürü sitede dolaşıyorum bir sitede doktor sorulan soruları yanıtlamış ve kasık ağrısı hamilelikte çok normal asıl bu ağrılar kesilirse şüphe edilmeli kasık ağrıları bebeğin gelişimine işaret diyor

evet canım ayaklarının altına yastık koyup uzan dinlen inşallah umduğumuz gibidir yarın merakla bekliycem hayırlı haberlerini inşallah

test sonucumu aldım 0,5 çıktı hamile değilim yani:KK43:(((

cnm olsun üzülme allah vakti zamanı gelince sen istemesende bebeği verir kucağına. sen yeterki ümidini yitirme ve moralini bozma.sen bugunlerde ısı takıbıne başla.hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ateşini ölç.not al.adetinle beraber yaklaşık 14. günlerde yarım dereceden fazla yükselme olduğu gün ilişkiye gir.beline yastık , yataktan kalkmama vs. gibi şeyleri de uygula.inşallah olur cnm.:nazar:

bu arada slm herkese.dün akşam eşimle buluşup eve gittğim için eczaneden oncomed alamadım.yani test yapmak kısmet olmadı.zaten 2 gün kaldı bakalım gecikirse eğer kan vericem.allahtan hayırlısı inşallah vardır.çatlamadan adet olsaydım ya da hamıle oldugumu ogrenseydım.:nazar:

olsun hayırlısı olsun kötü bişey olmasındansa bu daha iyidir hem zaten kaçamak kaçamak yapıyodun artık aleni yaparsın yerimseniben

olsun hayırlısı olsun kötü bişey olmasındansa bu daha iyidir hem zaten kaçamak kaçamak yapıyodun artık aleni yaparsın yerimseniben

evet cnm haklısın herseyde bı hayır vardır.zaten bu bebişler bizi o kadar bekletiyolarki herşeyleri pek nazlı olacak heralde:emir_bebek:

ee oncomed testini yapan var mı
akşam nöbetci eczane aradım ama uyzaktaymış almadım hoş ben alsamda sonuç verip vermediğini öğrenemeyiz ya

bide kızlar bu kasık ağrıları neyin nesi olabilir gebelik hariç( bu düşük bi ihtimal cünkü) akşam baya kötüydü

ee oncomed testini yapan var mı
akşam nöbetci eczane aradım ama uyzaktaymış almadım hoş ben alsamda sonuç verip vermediğini öğrenemeyiz ya

bide kızlar bu kasık ağrıları neyin nesi olabilir gebelik hariç( bu düşük bi ihtimal cünkü) akşam baya kötüydü
canım benim genelde yumurtlama döneminde kasıklarıma iğne batar gibi ağrıyor. yumurtlama döneminde olabilirmisin?

ATATANEM GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİ ÖGRENDİM HYIRLI Bİ ZAMANDA GELECEK SAN UNUTMA ALLAHIM İSTEYENİ BOŞ ÇEVİRMEZ Şeniz

canım benim genelde yumurtlama döneminde kasıklarıma iğne batar gibi ağrıyor. yumurtlama döneminde olabilirmisin?

tatlım bir iki haftadır var ve şu sıralar ck gazım oluyo tahminende yumurtlama dönemimi gectim
:1no2:

Sağolun Kzilar Hepiniz çok Ilgilendiniz Benle Hepinize çok çok Teşekkür Ederim Bi Dahaki Yumurtalama Döneminde Görüşmek üzere:)))))))))))

tatlım bir iki haftadır var ve şu sıralar ck gazım oluyo tahminende yumurtlama dönemimi gectim
:1no2:
canım bi doktora git istersen belki üşütmüşsündür. iltihap falan olabilir.. Yada bebiş olabilir mi gerçi eşin günlerini takip ediyordu amaCADIARZUtatlicadiarzu

ya kıslar adetime 5 gün var göğüs uçlarımda böyle tatlı bi sızı var.bol bolda tatlı bişeyler istiyor canım. erken adet olucam heralde:KK43:((((

kızlar adetim gecikeli bu gün 8. gün oldu ama malesef hala kanamam gelmedi:KK43:
6 aylık evliyiz ve daha düşünmüyoruz bebeği...
geçikmemin 4. günü evde test yaptık negatif çıktı!
şimdi eşim yine test almaya gitti tekrar denicez bakalım.
göğüslerim acıyo...akıntım var iltihap gibi ve kasıklarım ağrıyo zaman zaman...
inşallah değilimdir ama 8 gün geçikmeside normal değilki yaaa...
tehlikeli güne 2 kaldı 10 gün olmazsam hamileyimdir galiba....
Allah isteyen herkese versin ama biz henüz düşünmüyoruz...
değilimdir inşallah...

ya benim adetim kesildi????nolu şimdi anlamadım 1 gün geldi gelmedi e hamilelik de yok kan testinde hayırdır inşallah

kızlar adetim gecikeli bu gün 8. gün oldu ama malesef hala kanamam gelmedi:KK43:
6 aylık evliyiz ve daha düşünmüyoruz bebeği...
geçikmemin 4. günü evde test yaptık negatif çıktı!
şimdi eşim yine test almaya gitti tekrar denicez bakalım.
göğüslerim acıyo...akıntım var iltihap gibi ve kasıklarım ağrıyo zaman zaman...
inşallah değilimdir ama 8 gün geçikmeside normal değilki yaaa...
tehlikeli güne 2 kaldı 10 gün olmazsam hamileyimdir galiba....
Allah isteyen herkese versin ama biz henüz düşünmüyoruz...
değilimdir inşallah...
canım allah gönlüne göre versin ama bu gecikme pek normal değil. Allahım istemeyenlere değil isteyenlere ver yarabbim. AMİNa.s

ya benim adetim kesildi????nolu şimdi anlamadım 1 gün geldi gelmedi e hamilelik de yok kan testinde hayırdır inşallah

cnm ben sana diyim biz bu gidişle kafayı yiycez. bak valla millet rahat ha bu ay oldu olmadı derdi yok.akışına bırakıyolar.bize bak bide bende şimdi yana döne bu erken testi nerden bulurum onu düşünüyorum.allahım aklımızı koru..cnm sen doktora git bence bi enine boyuna baksınlar.

X