Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

cnm aynen katılıyorum sana.ben de hamıle kalmadım ve doğum yapmadım ama soyle bır tecrubem var tıp kongreleri düzenleyen bır fırmada kongre proje sorumlusuydum yani asıl işim kongreler. bu yüzden oralarda istemesen bile bilgi sahibi oluyosun.zaten meraklıda olunca malum bu konuda. ya iyiki sizlerle tanıstım.aslında keske yuzyuzede tanıssak ne guzel olur:1hug:

:uhmhh şükür gelebildim bidaha hiç gelemicem sandım tatlicadiarzu:dance:

yakınmışız bubş oda olur inşallahyerimseniben

pamukum hala giremiyo musun? bak burda sanal kanka kaynaşması var hadi gel kıss:)

:uhmhh şükür gelebildim bidaha hiç gelemicem sandım tatlicadiarzu:dance:

yakınmışız bubş oda olur inşallahyerimseniben

inşallah cnm ben çok severim eskişehirlileri. en yakın 2 arkadasım oralı.çok anlaşırım övünmek gibi olmasın.:1hug:

ay kıslar şükür kavuşturana. bi türlü sisteme giremedim problem vardı galiba((

ata tanem ya göğus uçlarım sızlıyo. Birde benim bağırsak ve böbreklerim pek çalışmaz. yani pek tuvalet problemim olmaz. ama sıksık idrara çıkıyorum. Acaba üşüttüm mü? yoksa ay ne bileyim bebiş mi acep. Gerçi sürekli psikolojik olarak kendimi dinler oldum. Olmayacağı varsa bile belirtileri ben zorla olduruyorum galiba

slm arkadaslar bugun kan testimin sonuucunu aldım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama buna fazla sevınemıyorum çünkü vucudumun her yerı kaşınıyo sabahlara kadar yatamıyorum kaşıntıdan bazılar dıyokı bebek yerını yapmaya calıstıgı için kaşiniyosun bazılarıda üşüttügün için olabılır dıyo bı sabur var dedıler onu kullanmaya basladım sizce daha neler yapabılırım hamile oldugum içinde ilaç vermıyolar yardım edın bana

CANIM GÖZÜN AYDIN TEBRİK EDERİMa.s. :dance::dance::dance:BENDEDE OLDU AMA Bİ HAFTA SÜRDÜ AMVAY İN BAKTERİ SABUNU VAR BİDE ONU DENE İSTERSEN

tebrik ederim canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve uzun ömürlü sağlıklı bir bebiş nasip etsin..
kaşıntı için ılık sı ve sabun köpürte köpürte iyi gelir inşallah bana iyi geliyoo..
sevgiler..

sagolun arkadaslar darısı olmayanların başına benım kullandıgım sabun kükürtlü bunu tavsiye ettıler artık geçene kadar deniycem kremlerı sabunları inşallah geçer :çok üzgünüm:

sheger giz öncelikle çok tebrik ediyorum kucağına almayı nasip etsin Allah bizlerede versin inşallah benim yakın arkadaşım hamile oda inanılmaz kaşınıyodu fakat doktoru ilaç verdi geçti iyi yani sende bi sor bakalım doktoruna yardımcı olabilir

tebrikler canim.darisi insalllah tum isteyenlerin basina(aminnnnnnnnnnnnnnnnn) ama enimde bir sorunum var banada yardimci olurmusunuz?biz 3-4 aydir korunmuyoruz ama vucuduma zarar verecek hicbirsey kullanmadim normalde29-30gunden sonra reglim geliyodu bu ay 45 sonra geldi.doktara gittim hersey normal ama yumurtaliklarim normalde 2 mm olcakmis benimki 1,5 mm mis!hamile kalabilirmiyim sizce????????

ravzanur tabikii kalırsın inşallh böyle şeyleri aklına getirme tek yumurtayla bile hamile kalınıyo benim kuzenim kaldı mesala Allah en yakın zamanda verir inşallah hepimize bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…