gel yat dizime hazır sopa elimdeyken cıkartayım sneide aradanklava::mymeka:
hepinizi cok seviyorum ama böle olunca işi zorlaştıracağınızı cok iyi biliyorum kızlar ben doğum yapmadım hiç hamilede kalmadım doktor falanda değilim ama okurum araştırırım stresin etkisinin cok cok büyük olduğunu biliyorum benim patronum 1,5 yıl bebek bekledi stres yüzünden aşılama yapmak zorunda kaldı ilkinde o bile tutmadı ikincisinde cok rahattı artık olurssa olur olmazsa hayırlısı demye başladı kendide eşide ve o bile beklemezken kızı geldi şimdi 2,5 yaşında bi cadısı var evde sonra sizin stresiniz paniğiniz ecvede yansır işinizede yansır sıkıntıya düştükce dua edin insanın içini hafifletir dua ferahlık verir hissettirmeden :teselli:
pamukum1,wavy ve bubuş kızlar siz üçünüzü sanal kankalarm ilan ediyorum :)))
:uhmhh şükür gelebildim bidaha hiç gelemicem sandım tatlicadiarzu:dance:
yakınmışız bubş oda olur inşallahyerimseniben
test sonucumu aldım 0,5 çıktı hamile değilim yani(((
slm arkadaslar bugun kan testimin sonuucunu aldım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmama buna fazla sevınemıyorum çünkü vucudumun her yerı kaşınıyo sabahlara kadar yatamıyorum kaşıntıdan bazılar dıyokı bebek yerını yapmaya calıstıgı için kaşiniyosun bazılarıda üşüttügün için olabılır dıyo bı sabur var dedıler onu kullanmaya basladım sizce daha neler yapabılırım hamile oldugum içinde ilaç vermıyolar yardım edın bana
slm arkadaslar bugun kan testimin sonuucunu aldım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmama buna fazla sevınemıyorum çünkü vucudumun her yerı kaşınıyo sabahlara kadar yatamıyorum kaşıntıdan bazılar dıyokı bebek yerını yapmaya calıstıgı için kaşiniyosun bazılarıda üşüttügün için olabılır dıyo bı sabur var dedıler onu kullanmaya basladım sizce daha neler yapabılırım hamile oldugum içinde ilaç vermıyolar yardım edın bana