Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sagol arkadaşom allah sanada yoklugunu aratmasın herkese versin ben hiç beklemedigim anda oldu sırnaşık şey
canım ya çok sağol inşallah bende en yakın zamanda burdan hamişiiim diye çığırırım. Tekrar tebrik ediyorum. Rahat bi hamilelik diliyorum...:1hug:

mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim gerçekten bitmek bilmeyen özlemi bende yaşadım 4 yıllık evliyim ve bebişim 8 haftalık oldu bu belirtilere kendimi çok kaptırdım hep ama olumsuz çıktığında da çokk üzüldüm bunu ben bilirim ağlamaktan gözlerim kurumuştu. Test bile 2 inci çizgi bellli belirsiz çıkmıştı dr gittim kan tahlili yapıldı çıkmadı ne kadar üzüldüğümü anlatamam bence en iyisi kesinlikle kan tahlili ama hamililik belirtileri ilk başta adet sancılarına benziyormuş bunuda yaşamış oldum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebek nasip etsin inşallah

canımm aramıza hoş geldin. Darısı başımıza inşallah

hosgeldın cnm aramıza.8 haftalık hamılesın dımı yanlıs anlamadım.tebrıkler darısı basımıza.bu arada grafıkersın cok bılgısayarla ıcıcesın bı zararı olmasın.kendıne ıyı bak sevgıler

selam kızlar anca gelebildim sabahdan beri icra dairelerindeyim ee başka hamiş haberi varmı tarla dan başka

hım olsun bakalım
sen napıyosun taze anne adayı nası giyo bakalım inandırabildin mi kendini
yediklerine içtiklerine dikkat et ha ilk üç ay cok önemli

hım olsun bakalım
sen napıyosun taze anne adayı nası giyo bakalım inandırabildin mi kendini
yediklerine içtiklerine dikkat et ha ilk üç ay cok önemli

koca inandıda ben daha inanamdım hala içimde kut var herkes duydu umarım yanılmayız doktorum gelmiş salı gidicez sabahCADIARZU

:teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::sm_cool::teytey:inşallh canım yanılmazsın ayyy cok seviniyorum ben :teytey::sm_cool:

slm arkadaslar dün test yapmıstım bi çizgi silik çıkmıştı dayanamadım deminde yaptım test yıne bı çizgi silik çıktı işin kötü tarafı eşimede söledim cok mutlu oldu ama bendeki belirtilerde tam bı gebelik belirtileri mide bunaltısı yemeklerden tiskinme kasıklarda agrı bide benım vazgecemedıgım sigarayı bırak içmeyi kokusu bile midemi alt üst yapıyo arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var

slm arkadaşlar iki gündür gebelik testimde çift çizgi çıkıyor eğer hamileysem ilk gebeliğim yeni evliyim ama bi korkum var açık kahverengi şeklinde kana benzer akıntım oluyor ara günde bir defa 4 gün öncede adet günümü 5 gün geçikmişti az miktarda kanamam oldu bu konularda tecrübesizim YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİMMMMMMM ÇÜNKÜ BU DURUM KORKUTUYOR

üstüne adet görürsen aynı normal adet gibi oluyomu? yoksa lekelenme tarzımı

ya pamukum1 bi konuşamadım senle dün misafirim vardı anam ağladı nası yoruldum anlatamam.ya işten erken çıktım nasıl uykum var anlatamam başımı zor tutuyodum dik kafam düşüyo habire misafirler gitti çok da yorulcakbişey yapmamıştım nasıl oldum biliyonmu sankitüm evi baştan aşağı temizlemişim belim nasıl ağrıdı anlatamam.kız yorgunluk uyku hali bel ağrısı da var bak artık eksik belirtim kaldımı:)gerçi belimde fıtık var ondan da ağrıyo olabilir.yaaa noolur hamile olayım yaa

kan testi yaptır canım.eğer hamileysen düşük tehlikesi olabilir koyu renkte lekelenme düşük tehlikesi olabiliyo bazen.

kan testi yaptır canım.eğer hamileysen düşük tehlikesi olabilir koyu renkte lekelenme düşük tehlikesi olabiliyo bazen.
canımm hatırlarsan geçen ay pembe akıntı diye bi başlık açmıştım. çok garip bir adet dönemi geçirmiştim. Sana haber vermeyi unuttum doktora gittim. Stresten ve üşütmeden kaynaklıymış. 2 günlük gecikme ve 8 günlük adetim. yardımların için tekrar teşekkürler

hatırladım tabi.hımm demek üşütmedende oluyomuş bak bende bunu bilmiyodum:)
neyse bununla geçmiş olsun kendine dikkat et sıkı giyin üşütme.ne demek canım yardım edebildiysem ne mutlu bana.

canım ikinci çizgi silik de olsa pozitif oluyo
bende de öyle olmuştu
hayırlısı olsun tebriklerr a.s.

hatırladım tabi.hımm demek üşütmedende oluyomuş bak bende bunu bilmiyodum:)
neyse bununla geçmiş olsun kendine dikkat et sıkı giyin üşütme.ne demek canım yardım edebildiysem ne mutlu bana.
canım görsen artık iki kat çorapla geziyorum aynı şeyleri yaşamamak için. bugünlerde sanırım gıdaklama dönemindeyim tatlicadiarzu inşallah bu sefer tuttururuz. Dua et benim için.

arkadaşlar merhabalar size bişey sormak istiyorum göğüslerimde sızı var birde karnımın alt tarafında anlamsız bi şişlik var yanı (tam hani rahmin üzerindeki o kaba et var ya orada) belirgin ve anlamsız bi şişlik var ve eşim bile farketti bunu yani. neden olabilir sizce bilen varsa cevap verebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…