- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
kızlar slm..... ben yeni geldim aranıza.... bugün regl günüm ama henüz gelmedi.. hepinizin yazılarını okudum. belirtilerin çoğuda var bende bugünde asırı derecede ayaklarım ağrıyo. acaba hamilemiyim çok merak ediyorum...
kız tetiş forum değiştirdin tabi bize cevap veremiyosun şimdi dimi bak kız belirtileri soruyo ben acıkcası ondanda bekliyorum haber sanki içimden bi ses ondada var diyo
kızlar ben tetis müjde hamişim bugün ögrendim darısı sizlere
kızlar ben tetis müjde hamişim bugün ögrendim darısı sizlere
sen çok beklemicem ne güzel benim reglime dha 2 hafta var.belirtilerin ne yazsanaa.s.
selam :teytey::sm_cool: nasılsın
canım iyi akşamlar. benim bugün bebiş için uygun günlerden ama evde kalabalık misafir var ve yatılıyok anlatmayacak bu kız ben gider kızlar hepinize iyi akşamlar hadi bakam bebeklerii hazırlayın bu gecesırnaşık şey:asigim:
canım iyi akşamlar. benim bugün bebiş için uygun günlerden ama evde kalabalık misafir var ve yatılı
yok anlatmayacak bu kız ben gider kızlar hepinize iyi akşamlar hadi bakam bebeklerii hazırlayın bu gecesırnaşık şey:asigim:
tetiş çok sevindim canım ya darısı başımıza... valla kendim hamileymişim gibi sevindim:)