Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın hatunlar napıyosunuz bakalım

kız tetiş nası söledin anlatsana heyecan yapalım azcık

wavy aman napacan misafiri sesizce hallediverseydiniz işinizi sizin odanızda yatmıyoya bu misafir

sevgicim aynı şeyler bendede var ama benim olasılığım baya düşük yanlız gögüslerine dikkat et en belirgin özellik benim anladığım kadarı ile renklerinde bi değişme varmı gözlemle inşallah hamişsindir canım

sevgicim aynı şeyler bendede var ama benim olasılığım baya düşük yanlız gögüslerine dikkat et en belirgin özellik benim anladığım kadarı ile renklerinde bi değişme varmı gözlemle inşallah hamişsindir canım

şişler ama ağrımaya dün başaldı gecen hamileliğimdede böle oldu doktorun öle demesi beni umutlandırdı..uçları ağrıo renkleri kararmış dicem ama bana öle gelio olablir bilmiom valla inşallah isteyen herkese nasip etsin:1rolleyes: canım

şişler ama ağrımaya dün başaldı gecen hamileliğimdede böle oldu doktorun öle demesi beni umutlandırdı..uçları ağrıo renkleri kararmış dicem ama bana öle gelio olablir bilmiom valla inşallah isteyen herkese nasip etsin:1rolleyes: canım

hadi bakalım inş. hamilesindir. bugünün güzel haberini senden almış oluruz.rahminde gelişme varsa bencede hamilesindir.umarım yanılmayız.allahım hepimize versin kendine dikkat et sen yemene dinlenmene hamilesin gibi..haber ver kesinleşince.

ben geçen ay aynı belirtileri yaşadım ve teset yapırdım kanda degerim yüksek çıktı ve hamileliğin başlangıcıydı ama 2 gün sonra yaptırdım düşmeye başladı deger çünki döllenen yumurta rahime yerleşememiş atılmıştı o yüzden gecen ayki belirtilerimin anısı bide doktora korunmuyoz yada cocuk istioz demedim bana korunuyomusunuz dedi hyr dedim umutlandırmak istemem ve kesin bişey söleyemem ama rahiminiz belirginleşmiş gebelik için kendini hazırlıo olabilir dedi şaşırdım çünki bu ay umutlanmamk için kendimi şartlandırdım.kaık ağrıarım için gittim normalde benim adet olacagım zaman bile 1 gün önce saatler önce baslar hafif kasık ve karın agrısı ve hemen adet olurdum 2 aydır adetten 10 12 gün önce başlıo.ya bide buara sürekli jöle kıvamında akıntılarım oluyo normal akıntılarımda fazla dktor kist falan yok temiz dedi.gününüz geçince kan testi yaptırın dedi bakalım ağzıda garip bi tat var.sanki metal kaşığı ısırmışım onun tadi kalmış gibi ha bide karnımın ve karnımın altında şilik var gaz var ve elleyince acıyo etleri kasıklarım feci agrıo ates basıo acaip susuyom göğüslerim kasınıo ve iğne batıo sanki arada ne biliyim ne düşünecegimi şaşırdım daha önce hiç böle olmamşıtım kafayada takmadım bu ay yardım edin kızlar yaaaa

sevgicim sen genede takma kafana bak demeki hamile kalabiliyosun bunu biliyoruz artık yabni sorun yok belirtiler de bu ayda var gibi gösteriyo ama sen yinede sakin ol ve allahdan hayırlısını iste

saol canım ama insan kafaya takmadan yapamıo varmı acaba yokmu diye ama sakin olmaya çalışacam eşimde kızıo ama bayan olarak siz benim ne hissettiğimi daha ii anlarsınız sanırımmmsenağlama

slm kızlar sevgi umarım bebek vardır bendede aynı belırtler vardı geçen ay 5 gun gecıktı sonra 1.5 gun kanama oldu kesıldı bu ay 3 gun gecıktı sonra oldu bana hamıleymişim gibi geliyo karnımda çıkmaya başladı bılmıyorum hayırlısı 5.5yaşında bı oğlum var

sevgı umutlanmamak elde değilki ben oğlumdada üstüne gorme yaşadıüım için süreklı acaba dıyorum insanın elınde olan bişey değil öğrendığimde 7 haftalık olmuştu oğlum

beni anladığınız için saolun ama bu belirtiler sizce hamilelik belirtisi gibimi değilmi?...suana çok ihtiyacım var yorumlarınıza içinizden geçenler ne ben çk istiom bu bebişi...senağlama

slm kızlar sevgi umarım bebek vardır bendede aynı belırtler vardı geçen ay 5 gun gecıktı sonra 1.5 gun kanama oldu kesıldı bu ay 3 gun gecıktı sonra oldu bana hamıleymişim gibi geliyo karnımda çıkmaya başladı bılmıyorum hayırlısı 5.5yaşında bı oğlum var

umarım hamilesindir canımmm ben çok heyecanlanıom hamilelik diyince napıım elimde değill:1rolleyes:

tecrübeli arkadaşlarım bende birşey soracağım size..bebek için uğraşanlardanım.her ay olduğu gibi bu ay da 23 ocakta regl oldum istemiyerek..herzamanki gibi oldu yani rengi aynı..ama 1.5 gün sürdü.sizce hamile olabilirmiyim??CADIARZU

slm arkadaslar ben bişi sormak istiyodum dün test yapmıstım ve çizginin biri silik cıkmıstı ne zaman sonra 2 ci testi yapmam gerekiyo tam net cıkması için çizgilerin

X