Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhabalar size bişey sormak istiyorum göğüslerimde sızı var birde karnımın alt tarafında anlamsız bi şişlik var yanı (tam hani rahmin üzerindeki o kaba et var ya orada) belirgin ve anlamsız bi şişlik var ve eşim bile farketti bunu yani. neden olabilir sizce bilen varsa cevap verebilirmi?
slm arkadaslar idrar testlerinin bi çizgisi silik cıkıyoya tamam bı cok arastırma yaptım evt gebelik oldugunu sölediler sizlerde öle en son dahada emin olmak için kadın dogum uzmanıyla görüştüm anlattım bi çizgi silik cıkıyo dedım gebelık varmıdır dedım evt dedı var dedı bıraz zaman geçsin dedı ultrasyona girersin dedı gebe kaldıgıma eminim bırazda çünkü önceden bi çok kere test yapmıştım ve tek çizgi çikmıştı ilk defa silik cıktı artık pazartesi kan testi yaptırcam tam emin olmak için çünkü bu halde tedirginim
haklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: