ben geçen ay aynı belirtileri yaşadım ve teset yapırdım kanda degerim yüksek çıktı ve hamileliğin başlangıcıydı ama 2 gün sonra yaptırdım düşmeye başladı deger çünki döllenen yumurta rahime yerleşememiş atılmıştı o yüzden gecen ayki belirtilerimin anısı bide doktora korunmuyoz yada cocuk istioz demedim bana korunuyomusunuz dedi hyr dedim umutlandırmak istemem ve kesin bişey söleyemem ama rahiminiz belirginleşmiş gebelik için kendini hazırlıo olabilir dedi şaşırdım çünki bu ay umutlanmamk için kendimi şartlandırdım.kaık ağrıarım için gittim normalde benim adet olacagım zaman bile 1 gün önce saatler önce baslar hafif kasık ve karın agrısı ve hemen adet olurdum 2 aydır adetten 10 12 gün önce başlıo.ya bide buara sürekli jöle kıvamında akıntılarım oluyo normal akıntılarımda fazla dktor kist falan yok temiz dedi.gününüz geçince kan testi yaptırın dedi bakalım ağzıda garip bi tat var.sanki metal kaşığı ısırmışım onun tadi kalmış gibi ha bide karnımın ve karnımın altında şilik var gaz var ve elleyince acıyo etleri kasıklarım feci agrıo ates basıo acaip susuyom göğüslerim kasınıo ve iğne batıo sanki arada ne biliyim ne düşünecegimi şaşırdım daha önce hiç böle olmamşıtım kafayada takmadım bu ay yardım edin kızlar yaaaa