Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

birde 3 gündür ayaklarımda aşırı bi üşüme var çorap patik ve terlik giymeme rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum neden olur acaba bi hastalığın belirtisimi lütfen acil cevap bekliyorum

birde 3 gündür ayaklarımda aşırı bi üşüme var çorap patik ve terlik giymeme rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum neden olur acaba bi hastalığın belirtisimi lütfen acil cevap bekliyorum

canım bunlar hamilelik belirtisi oluyor bazı kişilerde
ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor
bebiş istiyor mudun durumlar nedir sende ?

ewet canım istiyorum ama yaklaşık 6 aydır istiyorum ama bu şişliğe anlam veremiyorum sağ tarafımda tam ama hayırlısı bakalım ayın 2 sinde adet olcam inşallah olmam:)

canım ben dört haftalık hamileyim
bende de karnın alt kısmında şişlik göğüslerde hassasiyet olmuştu hala devam ediyor
ama yine de en kesin belirti adet gecikmesi
hayırlısı olsun canım Allah en kısa zamanda bebişini gönderir inşallah..

canım inşallah allah kimseye evlat özlemiyle sınamaz:) bakalım hayırlısı allahtan inşallah dediin gibidir... ama şu ayaklarımın üşümesi ne kadar giysemde üşümesi falan korkutuyo acaba diye ama bu da mı senin dediin gibi bi belirti acaba

benim de ayaklarım hiç ısınmıyo bu ara
ama o belirti mi emin değilim :))
hayırlısı olsun canım zaten az kalmış
inşallah müjdeli haberi verirsin bana da :))
sevgiler..

slm arkadaslar idrar testlerinin bi çizgisi silik cıkıyoya tamam bı cok arastırma yaptım evt gebelik oldugunu sölediler sizlerde öle en son dahada emin olmak için kadın dogum uzmanıyla görüştüm anlattım bi çizgi silik cıkıyo dedım gebelık varmıdır dedım evt dedı var dedı bıraz zaman geçsin dedı ultrasyona girersin dedı gebe kaldıgıma eminim bırazda çünkü önceden bi çok kere test yapmıştım ve tek çizgi çikmıştı ilk defa silik cıktı artık pazartesi kan testi yaptırcam tam emin olmak için çünkü bu halde tedirginim

canım bebişin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah!! darısı bizim gibi çok isteyen ve bekleyenlere olsun... bizlerede dua edin olur mu?

teşekkürler bugun ultrasonda bebişimi gördüm iyi oldugunu söyledi haftaya tekrar gideceğim bebişimin resmini verecek:) alllah tüm isteyenlere gönlünüzce versin çok güzel bir duygu tüm kadınların en güzel şekilde yaşamasını dilerim

saol canımm inşallah nasip olur yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin hiç bir bayanı anne lik duygusundan mahrum etmesin gercekten cok mükemmel bişi annelik duygusu en basiti içinizdeyken cok dikkatli yemekler yiyiyosunuz dikkatli haraket edıyosunuz

bide bişi sormak istiyorum ilk gebelikte kürtaj yapıldıgı zaman 2ci bebegin olma ihtimali ne kadar arkadaslar

ya arkadaslar demin vucudumda acayıp bı kasıntı olustu bı duş alim dedım baktımki cok az bı kan gelmiş acık renklı koyu renkli ve kasıklarım agrımaya basladı acaba neden böle olmustur ???

Ben Bugun Doktora Gittim Kahverengi Akintim Oldugunan Söz Ettim Bunlar Sorun Değil Dedi Ama Ağrili Idrarin Varsa Ağriyla Beraber Kanaman Varsa Dikkat Et Demişti Bence Bi Doktoruna Sormalisin Tabi Eğer Hamile Isen Ama Başka Bi Durumsa Bilmiyorum

bende artık takımıcam kafamaçünkü psikolojide çok etkiliyo sanki insan hamileymiş gibi davranıyo ama artık düşünmücem çünkü sonu hep hüsran oluyo.allah isteyen herkese bebiş versin en kısa zamanda.:çok üzgünüm:

Günaydin kizlar,

hani Subatin 15 inde adet olucaktim ya. Simdi benim bir sorunum var. Gecen ay ayin 14 veya 15 inde adet oldum. Hani derler ya sonraki 14 gün hamile kalma ihtimali cok yüksek diye. Ayin 19 unda beraber olduk esimle, daha sonra ayin 23 ünde ( hergün yapilirsa olmaz diye duymustum, spermler yeterli olmuyormus gibi birseyler) beraber olduk. Daha sonra banyoya gittigimde tuvalet kagidinda cok hafif bir kan lekesi vardi. Ertesi gün akintim biraz kanli gibi idi. 1 gün birsey yok. Düngece tuvalete gittigimde biraz kan vardi.

Yazilardan birinde okumustum adet dönemi gelmeden hamilelik belirtilerinden birside buymus. Ve akintinin fazlalasmasi.

Sevgiler Bahar

mrb arkadaslar hamile kalanlara sorum olcak gebe kaldıgınız zman kahve rengı akıntınız geldimi bide kaşıntınız oldumu

bence bi test yaptır açık pembe akıntı kahverengiye dönük akıntılar olabiliyor benimde başımda bebişimle dün tanıştım ben 5 haftalık işte şimdilik ama bi test al haber vermeyi unutma:) güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…