Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım.. bende tam tersi olur diye düşünmüştüm.Belki bu ay lazım olur:)) inşallaaah..özel hastaneler bekletiyo 2 gün bile bekleyebilirsin sanırım sağlık ocakları ve kızılay hemen veriyo
canım ben henüz silikte olsa ikinci çizgiyi hiç görmedim. ama burdan arkadaşların paylaştıklarını takip ediyorum genelde ikinci çizgi silik çıkanlar bize bebiş müjdesi verdiler. inşallah sende bize müjde verirsin. istersen kan testi yaptır onda daha net çıkıyor. yada 1-2 gün sonra tekrar test yap.mrb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım kaç gündür yazılarınızı takip edıyorum bendede 2 hatfadır hamilelik belirtilerı vardı kasıklarımda agrı mide bunaltısı işhatımın acılması ben bunları adet olacagım için yasadıgımı sanıyodum ama 5 gün geçti adet günüm ve bugün test yaptım bı çizgi tam cıktı o birinide silik degılde ondan boıraz daha net gözüktü hamileyimdir dimi arkadaslar???
kızlar ben tetis müjde hamişim bugün ögrendim darısı sizlere
kızlar ben tetis müjde hamişim bugün ögrendim darısı sizlere
cok sevindim tatlım yaa :dance::dance::dance:
sağlığıyla kavuşursun inşallah bebiş haberni senden aldık böylece :1hug:
tebrik ederim a.s.
canım ben henüz silikte olsa ikinci çizgiyi hiç görmedim. ama burdan arkadaşların paylaştıklarını takip ediyorum genelde ikinci çizgi silik çıkanlar bize bebiş müjdesi verdiler. inşallah sende bize müjde verirsin. istersen kan testi yaptır onda daha net çıkıyor. yada 1-2 gün sonra tekrar test yap.