Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar bişey sorucam bu kan testlerinin sonucunu hemen veriyorlar mı? yoksa 1 gün bekletiyorlar mı?

özel hastaneler bekletiyo 2 gün bile bekleyebilirsin sanırım sağlık ocakları ve kızılay hemen veriyo

mrb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım kaç gündür yazılarınızı takip edıyorum bendede 2 hatfadır hamilelik belirtilerı vardı kasıklarımda agrı mide bunaltısı işhatımın acılması ben bunları adet olacagım için yasadıgımı sanıyodum ama 5 gün geçti adet günüm ve bugün test yaptım bı çizgi tam cıktı o birinide silik degılde ondan boıraz daha net gözüktü hamileyimdir dimi arkadaslar???

mrb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım kaç gündür yazılarınızı takip edıyorum bendede 2 hatfadır hamilelik belirtilerı vardı kasıklarımda agrı mide bunaltısı işhatımın acılması ben bunları adet olacagım için yasadıgımı sanıyodum ama 5 gün geçti adet günüm ve bugün test yaptım bı çizgi tam cıktı o birinide silik degılde ondan boıraz daha net gözüktü hamileyimdir dimi arkadaslar???
canım ben henüz silikte olsa ikinci çizgiyi hiç görmedim. ama burdan arkadaşların paylaştıklarını takip ediyorum genelde ikinci çizgi silik çıkanlar bize bebiş müjdesi verdiler. inşallah sende bize müjde verirsin. istersen kan testi yaptır onda daha net çıkıyor. yada 1-2 gün sonra tekrar test yap.

olabilirsin tatlım sende kan testi yaptırabilirsin istersen hemen ( ben bu gün herkeze bunumu dedim ne )

cok sevindim tatlım yaa :dance::dance::dance:
sağlığıyla kavuşursun inşallah bebiş haberni senden aldık böylece :1hug:
tebrik ederim a.s.

sagolun arkadaslar bilgileriniz için ama eminim var içimde bir bebiş inşallah hepinizinde içinde de bi bebiş olur :)

slm kızlar bend earanıza yenı katıldım canım bence hamılesın oyle olmasa ıkıncı çızgı çıkmazdı darısı dığer isteyenlerın başına

bu arada 5.5 yaşında bı oğlum var ıkıncıyı istıyorum inş en kısa zamanda olur allah isteyen herkese nasıp etsın

kız tetiş eşine haber verdin mi şutarafagittinası vercen nası dicen ay anlatsanaaa:sm_cool:

canım ben henüz silikte olsa ikinci çizgiyi hiç görmedim. ama burdan arkadaşların paylaştıklarını takip ediyorum genelde ikinci çizgi silik çıkanlar bize bebiş müjdesi verdiler. inşallah sende bize müjde verirsin. istersen kan testi yaptır onda daha net çıkıyor. yada 1-2 gün sonra tekrar test yap.

hamişşin tatlım benmde 2çizgi silik çıktı hamişim
:1hug:

kız yzıyom cevap vermiyon ki valla düğmeler acık geziyom arada bürodan dışarı cıkarken kapıyom de bakem noldu

tetiş çok mutlu oldumm tebrikler allah analı bablı büyütsün senin belirtiler nasıldı?bi anlatsana

kızlar slm..... ben yeni geldim aranıza.... bugün regl günüm ama henüz gelmedi.. hepinizin yazılarını okudum. belirtilerin çoğuda var bende bugünde asırı derecede ayaklarım ağrıyo. acaba hamilemiyim çok merak ediyorum...

kız tetiş forum değiştirdin tabi bize cevap veremiyosun şimdi dimi bak kız belirtileri soruyo ben acıkcası ondanda bekliyorum haber sanki içimden bi ses ondada var diyo

X