Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

predictor çok pahalı diye duymuştum ben öteki testlerden daha mı iyiymiş pamukum?

hım valla tatlım ben hiç duymadım tetişde gelmedi gelsede sorsak merak ettim noldu acaba

nerden biliyon olmadığını ya geçen ay üstüne gördüysen de farkında değilsen:uhm:

ama oda idrardaki hcg yi tesbit ediyomuş ve onun içinde adet gününü beklemen gerek ama düzenli ise adet dönemlerin ilk geciken günde yapabiliyomuşsun testi

nerden biliyon olmadığını ya geçen ay üstüne gördüysen de farkında değilsen:uhm:
canımm azından bal damlıyor:)) son adetim 2 gün geç ve 8 gün sürdü. ama üstüne görme olduğunu sanmıyorum. ya ne bileyim. 5 ay dır deniyoruz. artık herşey psikolojik gibi geliyor(

canımm azından bal damlıyor:)) son adetim 2 gün geç ve 8 gün sürdü. ama üstüne görme olduğunu sanmıyorum. ya ne bileyim. 5 ay dır deniyoruz. artık herşey psikolojik gibi geliyor(

ahhh sorma bende o psikolojik olaylardan çok çekiyorum ama bu sefer faklı gibi genede ümitlenmiycem ve kesinlikle idrar testi yapmıycam kan testi yapıcam.önce reglimi bekliycem tabi gelmezse yapıcam testi.hayırlısı bakalımlaelaelaelaelaebu gidişle kafayı yicem gibi geliyo

bilmiyoruz ki pamuk helva predictör ile yapcaktı testi öğleden sonra arkadaşı gelecekti ama tetiş hala yokfisfisfis

belki pozitif çıkmıştır tetişin testi mutluluktan bayılıştır ayıltmaya çalışıyolardır:)))

olabilir eşine haber vermeye gitmişdir belkide
sonuç her neyse allah hayırlısını versin

canım inşallah sevinçli haberlerini alırız. bende kendimi dinlemeyi bırakacam. zamana bırakacam herşeyi. yoksa kadınlar kulubüne değil delilerkulubüne yazmaya başlıcamlülülülülülü

bigün bende buraya uzata uzata HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM OLEYYYYYYYYYYYYYY yazmak için yanıp tutuşuyorum

yok yaa kızılay varmış sağlık ocağı çok uzakmış buraya
kızılay da yapmaz herhalde

sağlık karnem yanımda değilki şimdi patrondan izin almayayım adam niye diye sorak cevap vermemem:)

ben bi koşu gebelik testi yaptırıp geliyom patroncum dicen :)
sağlık karnesizde yapıyolar sanırsam ama sen bilersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…