- 29 Aralık 2007
- 3.379
- 1.055
yapınca sana yzarım iyiyi kötüyü
sorun neydi şimdi göördüm
bence doktara gitmelisin arkadaşım adetin azmı çokmu oluyo düzensizlik iyi degil ben 1.adetimden 10gün grçti oldum şimdi 8geçti test yapmadım 10gün olmasını bekliyorum:1hug:selam kızlar bende yeni geldim cok sıcak insanlarsınız hepiniz bi kaç gündür takip etmeye çalışıyodum zaten ve sonunda üye oldum
bende yeni evliyim 5 aylık henüz şimdilik bebek düşünmüyoruz ama sanki var gibi geliyo bu ay içimden bi ses öyle diyo yani :)
Yanlız size bişey danışmak istiyorum karnımda şişlik var ara arada kasıklarıma kremp şeklinde ağrılar giriyo cok susuyorum beyaz koyu bi akıntı geliyo mi,dem bulantılarım var ama öyle cok değil sanki böyle bulantı gibide değil ve bazı bazıda ağzım sulanıyo mesela şimdi bir haftadır falan da sürekli başım ağrıyor adetime henüz var öncede düzenli olurdum ama yaklaşık 7-8 aydır pek düzenli değil kist miyom gibi sorunları olan arkadaşlar bu tarz problemleriniz oluyomuydu şimdiden hepinize teşekkür ederim
bu arada hamilelik belirtilerinede benziyo inşallah öledir:asigim:
sorma canım ya bazen annemle konuşuyoruz. bu nasıl iş diyor baban yanıma yaklaşsa hamile kalıyordum. ah ah ne varsa eskiler de var diye boşuna demiyorlarbence bekle adet belittisi olabilir bende çok üşürüm adet olacagımzaman içim üşür aman bıktım ya eski topraklar hemen hamile kalırmış biz hormonlular tuturamıyorlar
2 yıllık evliyim regl olmama bir hafta var ancak bende birtakım şeyler var nolur biri bana yardımcı olsun karnımda gurul gurul sesler var sık idrara çıkmak bi de acayip yorgunluk var hamile olabilirmiyim ne dersiniz.
ben kimseye ulaşamıyorummm kızlarrr bnm soruma yanıt yok sanırım