Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bu genel bir ifade canıminternetten araştırabilirsin.. bazılarında çok nadiren hızlı emilim olabiliyordur bünye meselesi ama doğrusu böyle canım.eşim dr ondan biliyorum.

çok teşekkür ederim cnm ama kanda hemen gözüküyor değil mi

selam kızlar bende yeni geldim cok sıcak insanlarsınız hepiniz bi kaç gündür takip etmeye çalışıyodum zaten ve sonunda üye oldum

bende yeni evliyim 5 aylık henüz şimdilik bebek düşünmüyoruz ama sanki var gibi geliyo bu ay içimden bi ses öyle diyo yani :)

Yanlız size bişey danışmak istiyorum karnımda şişlik var ara arada kasıklarıma kremp şeklinde ağrılar giriyo cok susuyorum beyaz koyu bi akıntı geliyo mi,dem bulantılarım var ama öyle cok değil sanki böyle bulantı gibide değil ve bazı bazıda ağzım sulanıyo mesela şimdi bir haftadır falan da sürekli başım ağrıyor adetime henüz var öncede düzenli olurdum ama yaklaşık 7-8 aydır pek düzenli değil kist miyom gibi sorunları olan arkadaşlar bu tarz problemleriniz oluyomuydu şimdiden hepinize teşekkür ederim

adetim 8gün geçikti sag kasıgıma agrılar giriyor şiştim gögüslerim çok agrıyor arada gögüslerime karamp giriyor çok sık idrara çıkıyorum henüz test yapmadım sizce erkenmi teste

anlamdım sagol
bu genel bir ifade canıminternetten araştırabilirsin.. bazılarında çok nadiren hızlı emilim olabiliyordur bünye meselesi ama doğrusu böyle canım.eşim dr ondan biliyorum.

emilim nedemek açıklarmısın anlamadım nasıl oluyor

adetim 8gün geçikti sag kasıgıma agrılar giriyor şiştim gögüslerim çok agrıyor arada gögüslerime karamp giriyor çok sık idrara çıkıyorum henüz test yapmadım sizce erkenmi teste

canım benim adet günüm iki gün geçti yaptım
silik çıktı ikinci çizgi ama çıktı
senin 8 gün geçmiş çıkar bence
ayy ben sabredemedim o kadar :))
a.s.

canım benim adet günüm iki gün geçti yaptım
silik çıktı ikinci çizgi ama çıktı
senin 8 gün geçmiş çıkar bence
ayy ben sabredemedim o kadar :))
a.s.

benim geçen adetim 10gün geçikti sonra oldum simdide 10günü bekliyom cuma 10gün olacak 6aydır deniyoruz a.s.a.s.

sen nezam dır deniyorsunuz sonuç ne şimdi silik olunca negetifmi bazılarında pozitif oluyo silik çizgi adetinden 8gün geçmesi gerek demiş sitedeki bi arkadasa

sen nezam dır deniyorsunuz sonuç ne şimdi silik olunca negetifmi bazılarında pozitif oluyo silik çizgi adetinden 8gün geçmesi gerek demiş sitedeki bi arkadasa

biz bir yıldır istiyorduk ki birinci yılın sonunda oldu çok şükür
silik de olsa pozitif sonuç daha yeni olduğu için hamilelik silik çıkıyor
dört haftalık hamileyim canım
darısı başına
ben olsam hemen gider bi test alırdım :))

benim de birkaç gündür ayaklarım hiç ısınmıyor, buz gibi, kasık agrısı var biraz, yorgunluk ve karın acıkması da diğer belirtiler. Adetime de iki gün var, bugün ateşime baktım 37 bilemiyorum yaaa:1no2:

ne gibi belirtilerin oldu sag kasıgımda agrı gögüsler şiş agrıyo arada kramp giriyo sık idrar gaz memelerde kaşıntı

ne gibi belirtilerin oldu sag kasıgımda agrı gögüsler şiş agrıyo arada kramp giriyo sık idrar gaz memelerde kaşıntı

bende adetten bir hafta önce hazımsızlık gaz sorunları oldu..
göğüslerde hassasiyet özellikle uçlarına dokunca acıyorrdu
kasıklarımda kramp şaklinde ağrılar giriyordu ara ara
ama herkeste değişiyor belirtiler
inşallah hamilesindir canım

test evde var ama sabırla bekliyorum hayel kırıklıgı yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…