Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya kızlar benim adetim 3 ocakta bitmişti(zaten 1 gün gelmişti)ve bugün benden kan geldi adet kanı gibi dğil normal kan korktum ya sizce ne olabilir?

arkadaslar bu belırtılerın hepsı bendede var ve be 25 gunudr adet goremıyorum sokturucu hap baslatıcak doktor ama ben hamıle oldugumu hıssedıyorum benım ıcın dua edın lutfen

arkadaşlar iyi akşamlar birşey sorucam ; benim adetim 8 gün gecikti. 2. gün test yaptım negatif çıktı.sizce hamile olma ihtimalim varmı?bütün belirtileri taşıyorum ama bu psikolojikte olabilir.tekrar test yapmaya korkuyorum:1no2:

arkadaşlar iyi akşamlar birşey sorucam ; benim adetim 8 gün gecikti. 2. gün test yaptım negatif çıktı.sizce hamile olma ihtimalim varmı?bütün belirtileri taşıyorum ama bu psikolojikte olabilir.tekrar test yapmaya korkuyorum:1no2:

canim adetlerin normalde düzenlimidir yoksa surekli gecikmen oluyormu bende surekli test yapiyodum negatif cikiyordu 10 gun sonra cok silik cikmisti sende iki gun daha bekle bakalim isallah hamiesindir

kızlar merhaba biz biz tüp bebek yaptırdık daha önceki sayfada yazmıştım okuyanlar hatırlayabilir bugun transferin 10.günü adet olmadım ama olcakmıım gibi arılarım var bide 2 gündür çok az aaz lekenmeler oluyo korkuyorum adet olcam die inş olmama ya adet belirtisi bu lekelenmeler yada hamilelik son iki gün kaldı test yapmaa dualarınıza ihtiyacım var inan test yapmaya korkuyorum inş.2 gün kala adet olmam takdir rabbimin

arkadaşlar merhaba,ben yeni katıldım aranıza..adetim "12 gun gecikmişti doktora gittim çikolata kisti diye bişey çıktı..ama gecikme sebebimin kistle alakası yokmuş..bebiş yapmaya karar vermiştik zaten bu ay..ama bu kist engel olabilirmiş.bilgsi olan varmı? şimdi dr adetimin 4.gunu yani salı tekrar bakacakmış..adetle atılabilirniş bu kist

sinemcim hafta sonuna gırdıgımız ıcın yazamadım ama üzme kendini lütfen bence kalbini bozma.umarım hamilesindir.1-2 gun daha sabret bakalım hayırlısı inş.
kızlar bende bıraz once doktordan geldım.muayene oldum sol tarafımda bır agrı olustu doktor muayene ederken.kıstten suphelendı bakalım carsamba gunu ultrasona gırıcem.allahım lütfen bısey cıkmasın.dua edın kızlar bana.öptm

umarım bişey çıkmaz..ama kistse de herşeyn bir çözümü var..canını cıkma canım

umarım bişey çıkmaz..ama kistse de herşeyn bir çözümü var..canını cıkma canım
cnm sende hosgeldın aramıza.çikolata kistinin çokda engel oldugunu sanmıyorum.yani daha masum bi kist oldugunu bılıyorum.bızde 8 aydır korunmuyoruz yazdıgım gıbı bugun doktora gıttım bakalım sonuc ne olacak.hayırlısı inşallah ikimizdede bişey cıkmazda bebeklerımıze engel olmaz.
her ay hamılemıyım acaba derken al bıde bu cıktı basımıza:uhm:

arkadaşlar bu önümüzdeki ay adet olduktan sonra rahimm filmi çekilecekdedi doktor.bildiğim kadarıyla ilaç veriyorlar tüpler falan acıkmı ona bakıyorlar dimi?
hiç yaptıran varmı aranızda.varsa ne olur bahsedermısınız çok merak ettim çokmu acı veriyor:sm_cool:

arkadaşlar bu önümüzdeki ay adet olduktan sonra rahimm filmi çekilecekdedi doktor.bildiğim kadarıyla ilaç veriyorlar tüpler falan acıkmı ona bakıyorlar dimi?
hiç yaptıran varmı aranızda.varsa ne olur bahsedermısınız çok merak ettim çokmu acı veriyor:sm_cool:

benim kuzenim yaptırdı acımamış pek korkma inşallah çabucak atlatırsın sende.ben bişey yazmıştım geçen gün kimse farketmemiş.benm reglim biteli 11 gün oldu c.tesi benden kan geldi günlük pedimi kirletcek kadar hemde.bugünde regli olucakmışım gibi kasık ağrısı oldu ama uzun sürmedi.sizce bi problemmi kan gelmesi?

buarada yaş hanemde 24 yazıyo artık farkettiyseniz çünkü bugün beni doğumgünümmm

teşekkür ederim hepinizin tüm dilekleri kabul olur inşallah benimle beraber

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN.2 falımda da bu sene bebek çıktı.hatta biinde ikiz çıktı:)))

benim kuzenim yaptırdı acımamış pek korkma inşallah çabucak atlatırsın sende.ben bişey yazmıştım geçen gün kimse farketmemiş.benm reglim biteli 11 gün oldu c.tesi benden kan geldi günlük pedimi kirletcek kadar hemde.bugünde regli olucakmışım gibi kasık ağrısı oldu ama uzun sürmedi.sizce bi problemmi kan gelmesi?
cnm ya tşk ederım cevabın ıcın. inş bısey cıkmaz.doğum gününü kutlamıstım ama tekrar yazıyorum.allah sana yenı yasında saglıklı mutlu bır bebek versın.hayırlı evlatlar buyutmek dılegıyle. bu ara kanaman hakkında hıc bı fıkrım yok 11 gun olduysa henuz yumurtlamadıgın ıcın hamılelık durumu olurmu bılmıyorum. gelısme olursa haber ver cnm öptm

ben bişey yazmıştım geçen gün kimse farketmemiş.benm reglim biteli 11 gün oldu c.tesi benden kan geldi günlük pedimi kirletcek kadar hemde.bugünde regli olucakmışım gibi kasık ağrısı oldu ama uzun sürmedi.sizce bi problemmi kan gelmesi?

bu mesajı 3. yazışım allah rızası için biri bi youm yapsın

ya geçen aydan üstüne falan görmüş olabilirmiyim diye düşünüyorum ondan.ama geçen ayda 1gün geldi zamanında gelmişti

yok habire negatif görmekten artık yaptırmak istemedim sanki hep negatif görcekmişim gibi geliyo korkuyorum

X