Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm kızlar ben 26 aralıkta adet gormem gerekıyordu ama 10 gun gectı evde test yaptım cıkmadı ama ne adet belırtısı nede hamılelık belırtısı var kafayı yıycem kan testı yaptırmadım.. daha oncede boyle olmustu doktorda goremedı ve sokturu hap verdı sonra hamıle oldugumu ogrendık ve aldırmak zorunda kaldık oyuzden bıraz daha bekleyıp ole doktora gıtmeyı dusunuyorum sız olsanız ne yapardınız canımlarımm hepınızın bebısı olsunn ıns

umıdım merhaba benımde adetım 10guun gectı ama bende test yaptım negatıf cıktı ve adet olmayacakmısım gıbı gelıyor canımm hıc bır belırtı yok umarım ıyı bır sonuc alrıız

Zinedila arkadasım,neredeyse hamile olmadan önceki yazdıklarından tanıyorum seni,güzel haberlerini aldım,hayırlısı olsun,çok sevindim senin adına,Allah nazarlardan saklasın.

sağol canım teşekkür ederim çok bizde çok sewindik şu test geçsede içimiz rahatlasa allah her isteyene versin canımm tekrar çok saol...:1hug:

slm bende araniza dun katildim.Tesaduf olarak girmistim ama yazilanlar ve aranizdaki sohbetler cok hosuma gitti.Bende dort yillik evliyim sizler gibi bir bebis bekliyorum hairlisi olur Insallah

slm kızlar ben 26 aralıkta adet gormem gerekıyordu ama 10 gun gectı evde test yaptım cıkmadı ama ne adet belırtısı nede hamılelık belırtısı var kafayı yıycem kan testı yaptırmadım.. daha oncede boyle olmustu doktorda goremedı ve sokturu hap verdı sonra hamıle oldugumu ogrendık ve aldırmak zorunda kaldık oyuzden bıraz daha bekleyıp ole doktora gıtmeyı dusunuyorum sız olsanız ne yapardınız canımlarımm hepınızın bebısı olsunn ıns

canım bence biraz bekle çünkü bazıların kanında çok geç çıkıyor. beklersin olmassa kan tahlili verirsin.sonucunu bizimle paylaşmayı unutma yerimseniben

triangulum hosgeldın aramıza..
damlacım sende bekle bıraz daha bu kanda cıkan hcg hormonu sevıyesı gecde cıkabılıyo kanda. benım bır tanıdıgımda 3.kan testınde ancak cıkmıstı.
medos sende hosgeldın.
kızlar hadı bakalım bu ay neler olacak..
pozitif düşünün hepinizi öptm

slm arkadaslar. bende araniza yeni katildim. cok uzun zamandir takip ediyorum bu alani inanin cok hosuma gitti birbirinize destek olmaniz. benimde cocugum olmuyor. ins Allah hepimize en yakin zamanda hayirli evlatlar verir.

dogru soyluyorsun canim benim
Allah butun isteyenlere versin Insallah bizede.Arkadaslar ben 4 yillik evliyim ve bir bebegimin olmasi icin tedavi gordum ama problemimiz yoktu.Once ilaclar daha sonra igneler olmadi en sonunda asilama yaptirmaya karar verdik malesef oda olmadi.Cok strese girdim ve zamana birakmaya karar verdik.Turkiyeye izine geldik bir ay sonra belcikaya geri dondum ama regl olmadim.hava degisimi sandim cunku turkiyede duzensiz regl olmustum.birazdaha bekledim sadece kahverengi leke gelmeye basladi doktora gidip kan aldirdim ve bana hamile oldugumu fakat degerlerimin dusuk oldugunu soyledi.gunler gecince disgebe tanisi koydular ve kanamam cok siddetlendi.Daha sonra tupumun birisini almak zorunda kaldilar cunku dis gebelik oraya yerlesmis.Suan tek tup uzerineyim ve bu olay 3 ay once oldu benim psikolojim cok bozuk hala.bu durumda sizce tekrar olabilirmi lutfen bilgisi olanlar cevap yazarlarsa cok sevinirim

hosbulduk canim gercekten tesaduf girmistin bu siteye ama yazilanlarin cogunda kendimi buldum sadece ben degilmisim dedim kendi kendime.Allah hepimize sabirlar ve hayirli evlalar versin.

dogru soyluyorsun canim benim
Allah butun isteyenlere versin Insallah bizede.Arkadaslar ben 4 yillik evliyim ve bir bebegimin olmasi icin tedavi gordum ama problemimiz yoktu.Once ilaclar daha sonra igneler olmadi en sonunda asilama yaptirmaya karar verdik malesef oda olmadi.Cok strese girdim ve zamana birakmaya karar verdik.Turkiyeye izine geldik bir ay sonra belcikaya geri dondum ama regl olmadim.hava degisimi sandim cunku turkiyede duzensiz regl olmustum.birazdaha bekledim sadece kahverengi leke gelmeye basladi doktora gidip kan aldirdim ve bana hamile oldugumu fakat degerlerimin dusuk oldugunu soyledi.gunler gecince disgebe tanisi koydular ve kanamam cok siddetlendi.Daha sonra tupumun birisini almak zorunda kaldilar cunku dis gebelik oraya yerlesmis.Suan tek tup uzerineyim ve bu olay 3 ay once oldu benim psikolojim cok bozuk hala.bu durumda sizce tekrar olabilirmi lutfen bilgisi olanlar cevap yazarlarsa cok sevinirim
medos ben sana soyle bısey anlatayım. benım kayınvalıdem gectıgımız mayıs ayında amelıyat oldu kistten dolayı.kiste yaklaşık 8 cm demıslerdı.ameliyat bıttıkten sonra doktoru acıklama yaptı.kist olusmus ve yumurtalıgın uzerıne yerlesmıs.her ıkısını bırden de tupun bırı sarmıs.bu yuzden ultrasonda 8 cm kadar buyuk bır kıtle goruluyormus.bız rahım alınacak dıye korkmustuk gerek kalmadı.doktor saka amaclıda olsa tek tarafındakı yumurtada tupte duruyor ısterse cocuk bıle dogurabılır dedi. bu ufak bır dipnot belki rahatlatır.yani tek bıle olsa yumurta uretımı oldugu surece cocuk sahıbı olundugunu bılıyorum.içini ferah tut.sevgiler.a.s.

arkadasim bencede kendini o kadar uzme benim gorumceminde benzeri bir durumu oldu ama tek tarafla hamile kaldi ustelik onunda hic yoktu. Rabbim dilerse neler olmazki. ama iste hepimiz endiseleniyoruz kendi durumumuz farkli gibi geliyor bize.

medosçum canım sıkma canını sağlığın yerinde olsun herşey olur.inş.yakın bir tarihte hamile kalırsın ve bize haber verirsin canım.

medosçum canım sıkma canını sağlığın yerinde olsun herşey olur.inş.yakın bir tarihte hamile kalırsın ve bize haber verirsin canım.

ya canım uhaf_21 bayadır görüşemiyoruz naptın doktora gittinmi merak ettim senide biz hala beklemedeyiz işlerimizden ve maddi durumdan dolayı gidemiyoruz inşallah okulların onbeş tatilinde gidicez ama sadece sorunu öğrenmeye gidicez şimdilik tedavi için durum yok ama ben zaten sorunu çok merak ediyorum acaba ne var öptüm

slm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...

ya akdeniz merhaba ben sana bişi sormak istiyorum bizde inşallah okulların yarı yıl tatilinde doktora gitmek istiyoruz 1 yıl 7 aylık evliyiz çocuk olmuyo ama sorunu da bilmiyoruz tedavi içinde yeterli durumumuz yok sana bişi sorsam sizde ilk doktora gittiğinizde nasıl bir yol izledi hangi testleri yaptı ve sonra nasıl öğrendiniz problemi ve problemi öğrenene kadar yaklaşık ne kadar para harcadınız tahmini yanı bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler

X