- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
kızlar 3 ayıma girdim hamileliğimde doktorum 2li test istedi p.tesi günü ultrasona giricem test için umarım herşey güzel çıkar bebeğim sağlıkldıır inşallahhh
bebişko sabret ve bence eşinin sonuçlarında bişey çıkmadığı için şükret. Sana bir tavsiyem var en az bir ay her akşam eşine havuç suyu içir. Erkeklerin değerleri için yükselme sağlıyor hemde spermlerin yumurtayı delmesini kolaylaştırıcı etkisi var.Denemekte fayda var.Dualarım seninle..
ya ben adet oldum tam gününde geldi hatta bitti bile ama gene mide bulantım var hala başımda dönüyo.bide canım nasıl yoğurt çekiyo nasıl yiyiyorum anlatamam.ben normalde tatlı çikolata sevmem tuzlu yerim hep çerez cips falan.yaklaşık 1 haftadır tatlıdan başa bişey görmüyo gözüm adetim bitti hala evde tatlı aranıyorum?adetle alakası varmı acaba?
buarada adetim ilk günde çok açık kahverengi geldi.ertesi gün normal geldi.ondan sonra sadece kahveengi geldi.2seferdir böyle oluyo.normalde 3gün falan gelirdi ama şimdi 1gün gelliyo düzenimi değişti acaba?garip karın ağrılarım var ama kaslarım ağrıyo çok zorlamışım gibi bide çok gaz problemim var boş hava var sanki karnımda habire hareket ediyo gurulduyo.
ata canım adete yakın ve adetten sonra kan değerin düştüğü için tatlı arayabilirsin.ama adet görüpte hamile kalanlar var.ama canım kendini şartlandırma her şeyi oluruna bırak bak ummadığın bir anda çıkıveriri.yerimseniben