Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım sonuç negatif ama test yanılıyor olabilir mi ???

Benımde dün aksam kanamam oldu bugün aşırı agrı vardı baktım cok az gelmıs başkada gelmedı yarın hormon testı verecektim acaba adetmı oldum yok yerlesme kanamasımı napcam bılmıyrojm

Normalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunu
Normalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunu
Kist geciktirmis olabilirmi acaba canım kullandığın ilaç vs varmiydi insallh gebelikten dir

Bende sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ağrı var adet günüm geçti ama kanda çıkmadı

Merhaba, benim de çok akıntım oluyor buda erken gebeliğe girer mi? ultrasonda küçük bi kesen var dedi doktor iki gün önce kan verdim doktor ne var nede yok diyebilirim dedi tekrardan gel dedi teşekkürler

Merhaba, benim de çok akıntım oluyor buda erken gebeliğe girer mi? ultrasonda küçük bi kesen var dedi doktor iki gün önce kan verdim doktor ne var nede yok diyebilirim dedi tekrardan gel dedi teşekkürler
Beta kaç çıktı peki canım

kese ne var ne yok ne demekmiş öyle

Kızlar merhabalar yıllar sonra ben yıne burda buldum kendımı :) benim çok düzenli adet döngülerim vardı günü saati bile şaşmazdı. Olacağım zaman bacak ağtım bel ağrım çok nadiren karın ağrım olurdu. Bide göğüs hassasiyeti. Ömrümde ilk defa diyebilirim ki adetim 12 gün gecikti. Bel ve bacak ağrım dısında hiç bişey yok günlerdir ha bugun ha bugun diye beklıyorum. 2 kere test yaptım ama tek cizgi cıktı hep. İdrarda negatif olupta kanda pızitifi gören oldumu hiç acaba. Altım yanıyor bide değişik bi sızı var içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…