Regl mevsimsel olarak bı kaç gün geç beya erken olabiliyor canım reglin 3 4 gün geçmesini bekle yumurtlama ne zmndi :)Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım sonuç negatif ama test yanılıyor olabilir mi ???
Benımde dün aksam kanamam oldu bugün aşırı agrı vardı baktım cok az gelmıs başkada gelmedı yarın hormon testı verecektim acaba adetmı oldum yok yerlesme kanamasımı napcam bılmıyrojmYaa inşallah vardır geçen ay ilk denememizdi kimyasal oldu. Bu ayda 2.60 çıkınca acaba dedim artar mı adet olunca ümidimi kestim ama kısa sürünce yine ümitlendimnegatifte olsa size haber edeceğim çok teşekkür ederim
Reglin düzenli mi canım ?Benımde dün aksam kanamam oldu bugün aşırı agrı vardı baktım cok az gelmıs başkada gelmedı yarın hormon testı verecektim acaba adetmı oldum yok yerlesme kanamasımı napcam bılmıyrojm
Normalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunuReglin düzenli mi canım ?
Normalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunu
Kist geciktirmis olabilirmi acaba canım kullandığın ilaç vs varmiydi insallh gebelikten dirNormalde 29 30 gündü döngüm 3 aydır 23 güne düstü yumurtalık kisti var önemsiz dedı bende anlayamadım ne oldugunu
Bende sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ağrı var adet günüm geçti ama kanda çıkmadıcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Antidepresan kullanıyordum gecen ay bıraktımKist geciktirmis olabilirmi acaba canım kullandığın ilaç vs varmiydi insallh gebelikten dir
O etkilemis olabilir canım hayırlısı olsun inşallahAntidepresan kullanıyordum gecen ay bıraktım
Merhaba, benim de çok akıntım oluyor buda erken gebeliğe girer mi? ultrasonda küçük bi kesen var dedi doktor iki gün önce kan verdim doktor ne var nede yok diyebilirim dedi tekrardan gel dedi teşekkürlercanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Çokmu beklettin canım kırmızılık yayılmış bı tarafa
hayır çok bekletmedim aslındaÇokmu beklettin canım kırmızılık yayılmış bı tarafa
Ufak bı kısmı beyaz çizgi olan bölümler aşırı kırmızı canım test bozuk ozmn başka bı test varsa yap istersenhayır çok bekletmedim aslında
Beta kaç çıktı peki canımMerhaba, benim de çok akıntım oluyor buda erken gebeliğe girer mi? ultrasonda küçük bi kesen var dedi doktor iki gün önce kan verdim doktor ne var nede yok diyebilirim dedi tekrardan gel dedi teşekkürler
Beta falan pek anlamam onlardan ama kese değil gebelik varmı yokmu şüpheli dedi ultrasonda küçücük kese var dediBeta kaç çıktı peki canım
kese ne var ne yok ne demekmiş öyle
Kan testi verdiniz ya onun sonucu neydi canım e nabizin dan bakabilirsin sonuç elinde yoksa tekrad kan versen bugün sonucu belli olur canımBeta falan pek anlamam onlardan ama kese değil gebelik varmı yokmu şüpheli dedi ultrasonda küçücük kese var dedi
Bayan degil kadin canimVar mı sizce bayanlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?