Hafif bir çizgi var gibi duruyor ama bence 1 hafta önce çok erken değil mi çizgi çıkması için bilemedmArkadaşlar adetime bir hafta var dayanamayıp test yaptım fotosunu koyuyorum sizce çıkmış mı hamilemiyimdirEki Görüntüle 3499891
Sırf içimde tuhaf bi his oluştu diye yaptımHafif bir çizgi var gibi duruyor ama bence 1 hafta önce çok erken değil mi çizgi çıkması için bilemedm
Belirtileri varsa neden olmasın ki bence doğru da olabilir :)Sırf içimde tuhaf bi his oluştu diye yaptım
İnşallah ya belirti olarak kasık agrısı vardı adetten bi iki gün önce olan gibiBelirtileri varsa neden olmasın ki bence doğru da olabilir :)
Zaten adet belirtileriyle çok benziyormuş öyle okuyorum hep yaniİnşallah ya belirti olarak kasık agrısı vardı adetten bi iki gün önce olan gibi
Valla kendi içimde yaşıyorum şuan eşime diyemedim sonradan olumsuz olursa diye bi 3 gün sonra yine yaparımZaten adet belirtileriyle çok benziyormuş öyle okuyorum hep yani
Aynen ya kesinleşmeden insan kimseye söylemek istemiyorValla kendi içimde yaşıyorum şuan eşime diyemedim sonradan olumsuz olursa diye bi 3 gün sonra yine yaparım
Ben böyle kendimi hafif hissettim ara sıra da böyle ufak sancı gibi girip çıkıyordu ağrı kasik bölgem deErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Adet olacakmış gibi mi yoksa başka bi ağrı mı bi de benim 1 hafta var şu an sık sık regl ağrısı gibi hafif hafif ağrı hissediyorum ayırt edemiyorum umutlanmak da istemiyorumBen böyle kendimi hafif hissettim ara sıra da böyle ufak sancı gibi girip çıkıyordu ağrı kasik bölgem de
Yok adet sancisina benzemiyor hafif sancı 10 sn fln giriyor çıkıyor . Rabbim gönlünüze göre versin inşallahAdet olacakmış gibi mi yoksa başka bi ağrı mı bi de benim 1 hafta var şu an sık sık regl ağrısı gibi hafif hafif ağrı hissediyorum ayırt edemiyorum umutlanmak da istemiyorum
Anladm Amin teşekkür ederimYok adet sancisina benzemiyor hafif sancı 10 sn fln giriyor çıkıyor . Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
merhaba belirtilerde aşırı akıntı oluyormu peki benim regl gibi akiskan bi akintim oluyor belirtilerimin hepsi var yarin test vericemsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Malesef adet oldum. Umarım siz olmazsınızMerhabalar ben de aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum son durumunuz nedir? Adetim Pzr günü bekleniyor , ama Pzt günü ve dün aşırı derecede şeffaf bir akıntım vardı kasıklarım şiş belli yani dün erken gebelik yaptım çıkmadı yeniden mi yumurtladım emin olamadım adete bu kadar yakın
Merhaba belirtilerimiz aynı benimde adete 4 gün var sizin sonuç ne oldu acabaMerhabalar arkadaşlar benim de bir sorum var size. Ben adet öncesi göğüs ağrısı/hasaasiyeti yaşamıyorum normalde. Bu kez yumurtlama dönemimden sonra göğüs uçlarımda bir ağrı olmaya başladı 3-4 gün bunu yaşadım ve sonrasında ağrı göğüs diplerime geçti. Aşırı bir ağrı değil fakat dokunduğumda ağrıyor bunu hiç yaşamamıştım ben. Gün içerisinde azalıp artıyor değişik bir şekilde. 2 kez geceleri mide bulantısı yaşadım. Bu ay hiç ümidim yok ama göğüs hassasiyeti beni düşündürdü. Reglime 5 gün var. Böyle bir durum yaşayan var mı?