- 28 Ocak 2021
- 2.494
- 1.548
Bence var kan verinsizce hamile miyim adetim 9 gün gecikti testi dün yaptım böyle oldu Eki Görüntüle 3501154
Evt bndede olmustu kuyruk sokumu ve bel agrisiHanımlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan oldu mu yürüyemiyorum reglime 2 gün var
Sol kasık tarafına vuruyor ağrıEvt bndede olmustu kuyruk sokumu ve bel agrisi
Sag kasik bel bolgeme vurdu baya rahatsiz etmisti 3 gun sonra regl oldum malesefSol kasık tarafına vuruyor ağrı
İlişkiden 5gun sonra yumurtladim hamile kaldım.kizim oldu:)Hanımlar yumurtlamadan iki gün önceki ilişki ile hamile kalanlar var mı
Hadi yaa maşallahİlişkiden 5gun sonra yumurtladim hamile kaldım.kizim oldu:)
Yumurtlamadan 8gun sonra kanda çıkmıştı benim ama erken gebelik testi yapmamıştım.bu ay bende tekrardan gebelik planladim bugün dün yumurtlama gunumdu hayırlısı bakalım hepimiz icin :)Hadi yaa maşallaho zaman umut var hadi inşallah diyelim kasık ağrım ve göğüs ağrım var ama adetim yaklaştı ondan da olabilir dün gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonra 8. Gündü tabiki çıkmadı olsa bile çıkmaz heralde
Anladım hayırlısı olsun inşallahYumurtlamadan 8gun sonra kanda çıkmıştı benim ama erken gebelik testi yapmamıştım.bu ay bende tekrardan gebelik planladim bugün dün yumurtlama gunumdu hayırlısı bakalım hepimiz icin :)
Yaaa benim de yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüslerim şişti normalde sadece adete yakın şişerdi şimdi daha adetime 9 gün var hala acıyorlarcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
kan testi yaptirdiniz miKızlar kimse yokmuuu hala olmadım adet ve ağrılarım devam ediyor umutlanmalimiyim
Mrb bayanlar bisey danismak istiyorum adetime 6gun var adet olucak gibi kasik agrilarim var goguslerim afif şiş sadece dokununca yanlardan aciyorYaaa benim de yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüslerim şişti normalde sadece adete yakın şişerdi şimdi daha adetime 9 gün var hala acıyorlar
Test mest sakın yapma kardeşim bırak adet günün gelsin aynı şeyleri bende yaşıyorum ama yumurtlama günümden beri böyle benim bakalım inşallah gebeyizMrb bayanlar bisey danismak istiyorum adetime 6gun var adet olucak gibi kasik agrilarim var goguslerim afif şiş sadece dokununca yanlardan aciyor
İnşallah cnm yaTest mest sakın yapma kardeşim bırak adet günün gelsin aynı şeyleri bende yaşıyorum ama yumurtlama günümden beri böyle benim bakalım inşallah gebeyiz
Herkes gogus ucu demis hamilelik icin benim yanlar agirinca merak ettimİnşallah cnm ya