Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba size danışmak istediğim birsey var.
Son adet tarihim 10 Ekim hala adet olmadım ama 1 haftadır şiddetli bir kasık ve bel ağrım var şuan yazarken bile iyi değilim.gögus uçlarım da ağrıyor. 8 inde hem idrar testi hem kan testi yaptım negatif geldi ama hala devam ediyor ağrım geç döllenme gibi birsey okumustum burada ama hiç bir bilgim yok bana bilgi verebilirmisiniz öyle birsey olabilir mi?

Merhaba kızlar
35 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.
1.5 yıldır çocuk istiyorduk. Eşimde de bende de bir sorun olmamasına rağmen bir türlü olmamıştı. Geçen ay doktora gittik doktorda bir sorun olmadığını yine de ovülasyon testlerinle yumurtlama günümü takip etmemi istedi ve folik asit ve vitamin takviyesi verdi.
Sat 4 Ekim bat 7 Kasımdı.
Ovülasyon testlerimi sürekli yaptım ama yumurtlama olması gereken tarihte hiç pik olarak göremedim.
3 Kasım günü kasıklarımda bi ağrı hissettim ve o günde ovülasyon testini yaptım ve pik çıktı. O gün ilişki yaşadık. Belki geç döllenme olmuştur diye düşündüm ama adet tarihine çok yakın olduğu için pek umudumda yoktu. Adet tarihim geçti. Bu sefer de geç yumurtlama oldu ya kesin 14 gün sonra adet olurum düşüncesi başladı çünkü içimde gerçekten hiç umut yoktu. Aradan 1 hafta geçti meme ucu hassasiyeti,gece kabuslar,sabaha karşı üşüme titremeler başladı. Ellerim ayaklarım buz kesiyordu sürekli. Kaset test yaptım negatifti. Erken gebelik testi yaptırdım 3-4 dakika sonra belli belirsiz bir pembelik oluştu. Dayanamadım kan vermeye gittim beta hcg 8 çıktı. Yarın tekrar kan tahlili yaptırmaya gideceğim yükseliş var mı diye.
Uzun uzun yazdım ama belki bir faydam olur diye düşündüm. Bunları çoğu kadın bilir ama hamilelik düşünmeden önce lütfen bir kadın doğum doktoruna gidin muayenenizi olun ve doktorunuzun verdiği vitaminlerinizi kullanın.
İsteyen herkesin + ları göreceği günler diliyorum

İlişkiden 5gun sonra yumurtladim hamile kaldım.kizim oldu:)
Hadi yaa maşallah o zaman umut var hadi inşallah diyelim kasık ağrım ve göğüs ağrım var ama adetim yaklaştı ondan da olabilir dün gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonra 8. Gündü tabiki çıkmadı olsa bile çıkmaz heralde

Yumurtlamadan 8gun sonra kanda çıkmıştı benim ama erken gebelik testi yapmamıştım.bu ay bende tekrardan gebelik planladim bugün dün yumurtlama gunumdu hayırlısı bakalım hepimiz icin :)

Yumurtlamadan 8gun sonra kanda çıkmıştı benim ama erken gebelik testi yapmamıştım.bu ay bende tekrardan gebelik planladim bugün dün yumurtlama gunumdu hayırlısı bakalım hepimiz icin :)
Anladım hayırlısı olsun inşallah belki tutmamıştır bilemiyorum hayırlısı olsun

Yaaa benim de yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüslerim şişti normalde sadece adete yakın şişerdi şimdi daha adetime 9 gün var hala acıyorlar

Yaaa benim de yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüslerim şişti normalde sadece adete yakın şişerdi şimdi daha adetime 9 gün var hala acıyorlar
Mrb bayanlar bisey danismak istiyorum adetime 6gun var adet olucak gibi kasik agrilarim var goguslerim afif şiş sadece dokununca yanlardan aciyor

Mrb bayanlar bisey danismak istiyorum adetime 6gun var adet olucak gibi kasik agrilarim var goguslerim afif şiş sadece dokununca yanlardan aciyor
Test mest sakın yapma kardeşim bırak adet günün gelsin aynı şeyleri bende yaşıyorum ama yumurtlama günümden beri böyle benim bakalım inşallah gebeyiz

Belirti o kadar sinir bozucu ve sacma oluyor ki bazen. 28 yasindayim su ana kadar evlilik oncesi ve evlendikden sonra toplasan 5 ya 6 regl oncesi gogus agrisi yasamisimdir. Hic agrimaz sismez. Ogluma gebe kaldigim zamanda bile hic hatirmaliyorum o derece. Bu ay korunmadim gebelik planliyordum. Doktora gittim yumurta catlamis sari cism izleniyor dedi e ala ne guzel. 2 gun kaldi regl olmama. Test yaptim( erken gebelik) hic bir sey cikmadi. Ve ne sacma ki bu ay gogus agrisi sisme agri yasiyorum. Ne alakahep diyordum hangi ay agrim olursa goguslerimde hamileym anlayacagim. Ama ogle degilmis demek ki.

Merhabalar benim 10’unda 78, 13’ünde 338 ve bugün (15’i) 1154 cıktı. Sat 17 ekim bat dün veya bugündü. Acaba ikiz olma iht var mı veya bu değerler normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…