Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İshal gebelik belirtisi olabilir mi kızlar ya. Tam yumurtlama günü ilişki oldu üstünden bir hafta geçti bugün 15 kere tuvalete gittim acayip bir mide bulantısı var. Salgın falan mı acaba yoksa gebelik olabilir mi ki

Bilmiyorum adetime 4 gün var aynı regl ağrılarını belirtilerini yaşıyorum mide bulantım yok sadece belim ve karnım kasıklarım aşırı ağrıyor ve çok uyku var sabahları uyanamiyorum her ay regl olmadan 2 gün önce en fazla ağrılarım baslrdi bu ay 5 gün once başladı . ne yapmalıyım bende bilmiyorum bilen varsa lütfen yardimci olabilirmi
Hamile misiniz acaba

Aynısını şuan bende yaşıyorum. Yumurtlama dan sonra. Alt karında hafif ağrılarım var. 4 gündür devam ediyor. Akıntım aynı şekilde. Düzenli de adet olurum. Bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bu kadar erken alt karın ağrısı. Adetime 9 gün var daha. Siz adet oldunuz mu peki?

Bayanlar erken gebelik testi yaptım az önce sonucu anlamadım sizde bı bakrmisiniz sonuç negatif mi pozitf mi adetim 2 gün gecikti dün olmam gerekiyordu en fazla regl belirtileri var karnım ağrıyor kasıklarım belim sonra midem de bulanyordu dün. idrarın çok kötüydü bir kaç gündür. İki gundurde oembembsi gibi geliyor hafif anlamdım not : baş agrusindan cuma günu ağrı kesici icmistim

Bayanlar erken gebelik testi yaptım az önce sonucu anlamadım sizde bı bakrmisiniz sonuç negatif mi pozitf mi adetim 2 gün gecikti dün olmam gerekiyordu en fazla regl belirtileri var karnım ağrıyor kasıklarım belim sonra midem de bulanyordu dün. idrarın çok kötüydü bir kaç gündür. İki gundurde oembembsi gibi geliyor hafif anlamdım not : baş agrusindan cuma günu ağrı kesici icmistim
Tabii canım görseli yükle

Bu mesaj yazdığımız yerde yukarıda en sonda bi tablo gibi işaret var oraya tıkla sonra galeri açılacak ordan fotoğraf seçiyorsun

Merhabalar arkadaşlar benim de bir sorum var size. Ben adet öncesi göğüs ağrısı/hasaasiyeti yaşamıyorum normalde. Bu kez yumurtlama dönemimden sonra göğüs uçlarımda bir ağrı olmaya başladı 3-4 gün bunu yaşadım ve sonrasında ağrı göğüs diplerime geçti. Aşırı bir ağrı değil fakat dokunduğumda ağrıyor bunu hiç yaşamamıştım ben. Gün içerisinde azalıp artıyor değişik bir şekilde. 2 kez geceleri mide bulantısı yaşadım. Bu ay hiç ümidim yok ama göğüs hassasiyeti beni düşündürdü. Reglime 5 gün var. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kızlar bu ovülasyon testim sizce bu şekil çizgi çıkınca yumurtlama dönemim olmuyor dimi

Eklentiler

• 1730796218827848999061581839128.jpg
    1730796218827848999061581839128.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 35
Ya ben iki test yaptım farklı günlerde böyle çıktı sizce hamilelik varmıdır. Lütfen yardımcı olur musunuz

Aynısını şuan bende yaşıyorum. Yumurtlama dan sonra. Alt karında hafif ağrılarım var. 4 gündür devam ediyor. Akıntım aynı şekilde. Düzenli de adet olurum. Bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bu kadar erken alt karın ağrısı. Adetime 9 gün var daha. Siz adet oldunuz mu peki?
Merhabalar ben de aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum son durumunuz nedir? Adetim Pzr günü bekleniyor , ama Pzt günü ve dün aşırı derecede şeffaf bir akıntım vardı kasıklarım şiş belli yani dün erken gebelik yaptım çıkmadı yeniden mi yumurtladım emin olamadım adete bu kadar yakın 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
X