Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
merhaba belirtilerde aşırı akıntı oluyormu peki benim regl gibi akiskan bi akintim oluyor belirtilerimin hepsi var yarin test vericem

Merhabalar ben de aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum son durumunuz nedir? Adetim Pzr günü bekleniyor , ama Pzt günü ve dün aşırı derecede şeffaf bir akıntım vardı kasıklarım şiş belli yani dün erken gebelik yaptım çıkmadı yeniden mi yumurtladım emin olamadım adete bu kadar yakın 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Malesef adet oldum. Umarım siz olmazsınız

Yani şöyle ki .. ben 9 yıldır hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sonu hep adet oluyordu.. bu defa hayatımda ilk defa aşılama yaptırdım .. belirti yok hiç bir şey yok sadece sabırsızlığımdan dolayı işlemin 11. Gününde test yaptım negatif olmasını beklerken silik te olsa pozitif çıkmış.. inanamadım çünkü belirtim YOK! kan verdim e yine pozitif çıkmış 34 neyse dedim iğnenin etkisidir 2 gün sonrasında yine kan verdim e 90lara çıkmış.. ben şok !!! Ve şu an 4+5 olmama rağmen betahcg 3 bin küsür olmasına rağmen hala belirti yok .. doktorlar hiç bir sorun yok her şey gayet güzel gözüküyor dedi .. yani bence siz kendinize iyi bakın adetinize 4 gün kalmışsa erken gebelik testi yapın ya da kan verin pozitifi görürseniz harika görmezseniz adetiniz de gelmezse yine tekrarlayın çünkü geç yumurtlama olmuş olabilir ama her türlü testlere güvenin belirtilere değil bence

X