- 26 Aralık 2020
- 1.107
- 475
Sag kasik bel bolgeme vurdu baya rahatsiz etmisti 3 gun sonra regl oldum malesefSol kasık tarafına vuruyor ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag kasik bel bolgeme vurdu baya rahatsiz etmisti 3 gun sonra regl oldum malesefSol kasık tarafına vuruyor ağrı
İlişkiden 5gun sonra yumurtladim hamile kaldım.kizim oldu:)Hanımlar yumurtlamadan iki gün önceki ilişki ile hamile kalanlar var mı
Hadi yaa maşallah o zaman umut var hadi inşallah diyelim kasık ağrım ve göğüs ağrım var ama adetim yaklaştı ondan da olabilir dün gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonra 8. Gündü tabiki çıkmadı olsa bile çıkmaz heraldeİlişkiden 5gun sonra yumurtladim hamile kaldım.kizim oldu:)
Yumurtlamadan 8gun sonra kanda çıkmıştı benim ama erken gebelik testi yapmamıştım.bu ay bende tekrardan gebelik planladim bugün dün yumurtlama gunumdu hayırlısı bakalım hepimiz icin :)Hadi yaa maşallah o zaman umut var hadi inşallah diyelim kasık ağrım ve göğüs ağrım var ama adetim yaklaştı ondan da olabilir dün gebelik testi yaptım yumurtlamadan sonra 8. Gündü tabiki çıkmadı olsa bile çıkmaz heralde
Anladım hayırlısı olsun inşallah belki tutmamıştır bilemiyorum hayırlısı olsunYumurtlamadan 8gun sonra kanda çıkmıştı benim ama erken gebelik testi yapmamıştım.bu ay bende tekrardan gebelik planladim bugün dün yumurtlama gunumdu hayırlısı bakalım hepimiz icin :)
Yaaa benim de yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüslerim şişti normalde sadece adete yakın şişerdi şimdi daha adetime 9 gün var hala acıyorlarcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
kan testi yaptirdiniz miKızlar kimse yokmuuu hala olmadım adet ve ağrılarım devam ediyor umutlanmalimiyim
Mrb bayanlar bisey danismak istiyorum adetime 6gun var adet olucak gibi kasik agrilarim var goguslerim afif şiş sadece dokununca yanlardan aciyorYaaa benim de yumurtlamamdan 2 3 gün sonra göğüslerim şişti normalde sadece adete yakın şişerdi şimdi daha adetime 9 gün var hala acıyorlar
Test mest sakın yapma kardeşim bırak adet günün gelsin aynı şeyleri bende yaşıyorum ama yumurtlama günümden beri böyle benim bakalım inşallah gebeyizMrb bayanlar bisey danismak istiyorum adetime 6gun var adet olucak gibi kasik agrilarim var goguslerim afif şiş sadece dokununca yanlardan aciyor
İnşallah cnm yaTest mest sakın yapma kardeşim bırak adet günün gelsin aynı şeyleri bende yaşıyorum ama yumurtlama günümden beri böyle benim bakalım inşallah gebeyiz
Herkes gogus ucu demis hamilelik icin benim yanlar agirinca merak ettimİnşallah cnm ya
Merhaba benimde adetime son 10 gün kala gogus ucu ağrım başladı kasıklarimada ağrı çok çok fazla gidiyordu 3 gün gecikmedeyim şuan ve gogusum çok şisti bende aynı şekil öksürdüğümde yatakta yan dondugumde ağrı giriyordu beyazimsi akintimda var sizdede var mı kan testi vermeye gidecem akşamMrb hanimlar bir sirum olucak adete 5gun kaldi afif gogus agrisi kasiklarda adet olucak gibi arada agri oluyor bide dun aksam yasadim yatakta sirt ustu uzanirken öksürünce kasiklarda siddetli agri oldu bu sekilde yasayipta hamile olan var mı
Akintiyi bir türlü cozemedim devamli günlük pet kullanirim çünkü biraz once hatta boyle sicak sicak bisey akti gibi geldi hatta hastalaniyormuyum dedim 6gun var cunku daha wc gittim bisey goremedimMerhaba benimde adetime son 10 gün kala gogus ucu ağrım başladı kasıklarimada ağrı çok çok fazla gidiyordu 3 gün gecikmedeyim şuan ve gogusum çok şisti bende aynı şekil öksürdüğümde yatakta yan dondugumde ağrı giriyordu beyazimsi akintimda var sizdede var mı kan testi vermeye gidecem akşam
Hatta suan tekrar gittim baktim sut beyazi akitti var bekledim gordumAkintiyi bir türlü cozemedim devamli günlük pet kullanirim çünkü biraz once hatta boyle sicak sicak bisey akti gibi geldi hatta hastalaniyormuyum dedim 6gun var cunku daha wc gittim bisey goremedim