Aynısını şuan bende yaşıyorum. Yumurtlama dan sonra. Alt karında hafif ağrılarım var. 4 gündür devam ediyor. Akıntım aynı şekilde. Düzenli de adet olurum. Bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bu kadar erken alt karın ağrısı. Adetime 9 gün var daha. Siz adet oldunuz mu peki?Merhaba hanimlar,
uzun suredir yorumlarinizi okuyorum Bizde esimle yeni denemelere basladik. digital ovulasyon clearblue guleryuz testlerini kullandim ve guleryuzu gordugum gun ve sonrasi iliski yasadik. yani 4 - 5 ekim yumurtlama tarihlerimde. Daha sonra normalde regl olacagim gun kasik agrisi( ama oyle boyle degil cok sancili gecer) ve gogus agrisi yasarim. ama yumurtalama ve iliski sonrasinda yani yaklasik 1 hafta kadar kasiklarimda ara ara siddetli olmayan agri ve surekli bir uyuklama hali var. Ama adet agrisi gibi degil hafif hafif yokluyor. 2 3 gundur de migdem yaniyor gibi mi desem eksime mi var desem bilemiyorum. ve 2 3 gun boyunca su gibi yada daha kati beyaz akintim oldu ama suan gecti .28 gunde bir duzenli regl oluyorum. reglime bugun itibariyle 5 gun var. dedigim gibi normalde regli olacagim gun bunlari hissederdim. ama yumurtlama sonrasi oldugu icin acaba mi dedim . boyle yasayip da gebelik haber alan arkadaslarimdan bilgi alabilir miyim. Bu arada bekleyen herkezin kucagi dolsun diyorum :)
Ya benimde altı günüm geçti ve mide ekisimesi var bide bundan üç gün önce test yaptım hayalet gibi bir çizgi vardı üç gün geçti birdaha yapayım mısevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Hamilelik belirtileri ilişkiden ne kadar sonra başladı peki sizdeİlk hamileliğimde ara ara mide ağrısı sık idrara çıkma göğüs ucunda sızlama ağız tadımın değişmesi ( en sevdiğim lahmacun bana bozuk gibi gelmişti ) uzayan kokusuz akıntı vardı. Normalde ayaklarım buz gibi olurdu eşim dokunmak istemezdi ayaklarıma ama o dönemde bildiğin cayır cayır yanıyorduAdet günü akşam yaptığım kaset testle çift çizgileri görmüştüm 2 gün sonra da 276 betayla öğrenmiştim Geçtiğimiz şubat ayında yine hamileydim bu sefer de değişik bir mide yanması ve sıcak basması dışında hiçbir şey yoktu adete 4 gün kala erken gebelik testinde aşırı silik bir çizgiyle kanda 11 değeriyle öğrendim. Ama maalesef düşükle bitti
İlk hamileliğimin üzerinden 3 sene geçti hatırlamıyorumHamilelik belirtileri ilişkiden ne kadar sonra başladı peki sizde
Anladım çok teşekkür ederimİlk hamileliğimin üzerinden 3 sene geçti hatırlamıyorumama ortalama olarak adetime 1 hafta kala kasıklarımdaki ani batmalar başlamıştı ilişkiden 2 gün sonra da göğüs hassasiyeti başlamıştı
Merhaba, test sonucunuz ne oldu acaba belirtilerden ötürü sormak istedimAmin inşallah cümlemizin
Hamile misiniz acabaBilmiyorum adetime 4 gün var aynı regl ağrılarını belirtilerini yaşıyorum mide bulantım yok sadece belim ve karnım kasıklarım aşırı ağrıyor ve çok uyku var sabahları uyanamiyorum her ay regl olmadan 2 gün önce en fazla ağrılarım baslrdi bu ay 5 gün once başladı . ne yapmalıyım bende bilmiyorum bilen varsa lütfen yardimci olabilirmi
Aynısını şuan bende yaşıyorum. Yumurtlama dan sonra. Alt karında hafif ağrılarım var. 4 gündür devam ediyor. Akıntım aynı şekilde. Düzenli de adet olurum. Bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bu kadar erken alt karın ağrısı. Adetime 9 gün var daha. Siz adet oldunuz mu peki?
Tabii canım görseli yükleBayanlar erken gebelik testi yaptım az önce sonucu anlamadım sizde bı bakrmisiniz sonuç negatif mi pozitf mi adetim 2 gün gecikti dün olmam gerekiyordu en fazla regl belirtileri var karnım ağrıyor kasıklarım belim sonra midem de bulanyordu dün. idrarın çok kötüydü bir kaç gündür. İki gundurde oembembsi gibi geliyor hafif anlamdım not : baş agrusindan cuma günu ağrı kesici icmistim
Görsel yukleyemiyorki ugrasyorum nasıl yapacamTabii canım görseli yükle
Çok silik bi pembe çizgi varsa bile pozitif demekSonucu poztif olan bir test görseydim anlardım aslnda benimkinin negatif mi pozitofmi oldugunu
Evet hiç çıkmıyor tek çizgi kalıyorEvet var negatif olsa peki nasıl oluyor ikinci çizgi hiç çıkmıyor degilmi