- 1 Ocak 2017
- 687
- 259
Merhaba, test sonucunuz ne oldu acaba belirtilerden ötürü sormak istedimAmin inşallah cümlemizin
Hamile misiniz acabaBilmiyorum adetime 4 gün var aynı regl ağrılarını belirtilerini yaşıyorum mide bulantım yok sadece belim ve karnım kasıklarım aşırı ağrıyor ve çok uyku var sabahları uyanamiyorum her ay regl olmadan 2 gün önce en fazla ağrılarım baslrdi bu ay 5 gün once başladı . ne yapmalıyım bende bilmiyorum bilen varsa lütfen yardimci olabilirmi
Aynısını şuan bende yaşıyorum. Yumurtlama dan sonra. Alt karında hafif ağrılarım var. 4 gündür devam ediyor. Akıntım aynı şekilde. Düzenli de adet olurum. Bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bu kadar erken alt karın ağrısı. Adetime 9 gün var daha. Siz adet oldunuz mu peki?
Tabii canım görseli yükleBayanlar erken gebelik testi yaptım az önce sonucu anlamadım sizde bı bakrmisiniz sonuç negatif mi pozitf mi adetim 2 gün gecikti dün olmam gerekiyordu en fazla regl belirtileri var karnım ağrıyor kasıklarım belim sonra midem de bulanyordu dün. idrarın çok kötüydü bir kaç gündür. İki gundurde oembembsi gibi geliyor hafif anlamdım not : baş agrusindan cuma günu ağrı kesici icmistim
Görsel yukleyemiyorki ugrasyorum nasıl yapacamTabii canım görseli yükle
Çok silik bi pembe çizgi varsa bile pozitif demekSonucu poztif olan bir test görseydim anlardım aslnda benimkinin negatif mi pozitofmi oldugunu
Evet hiç çıkmıyor tek çizgi kalıyorEvet var negatif olsa peki nasıl oluyor ikinci çizgi hiç çıkmıyor degilmi
Merhabalar ben de aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum son durumunuz nedir? Adetim Pzr günü bekleniyor , ama Pzt günü ve dün aşırı derecede şeffaf bir akıntım vardı kasıklarım şiş belli yani dün erken gebelik yaptım çıkmadı yeniden mi yumurtladım emin olamadım adete bu kadar yakınAynısını şuan bende yaşıyorum. Yumurtlama dan sonra. Alt karında hafif ağrılarım var. 4 gündür devam ediyor. Akıntım aynı şekilde. Düzenli de adet olurum. Bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Bu kadar erken alt karın ağrısı. Adetime 9 gün var daha. Siz adet oldunuz mu peki?