Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım hamile olduğunu öğremmedin günlerde belirtiler nasıldı.:teytey:

canim adetim gecmeden hic bi belirtim olmadi sadece elim ayagim adet olmadan bir hafta onceden buz gibi olmaya basladi heray goguslerim kasiklarim agirirdi bu ay hic ne sizi ne agri oldu cok ilginctir adet gunumde nokta kadar kahverengilik geldi adet oluyorum derken kesildi adet gectikten sonra cok uyuydum halsizlik goguslerde karincalanma basladi bide isimi hep olcttum bu ay hic dusmedi hep en az36.7 de kaldi oradan anladim zaten hamile oldugumu normalde adetten 3 gun once birden dusermis bende hic dusmedi gercekten suan akintim da var ama hic mide bulantim yok

orda kimse varmi?? ben birsey sormak istiyorum....gectigimiz sali adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim...ve cok tereddutluyum...test yapmayada korkuyorum,birde hamile degilsem diye...off ya...neyapmam gerekiyor?

canim neden korkuyorsun hamilesindir insallah oyle kotu seyler getrme aklina allah korusun bir an once yaptir testi mutlu haberini bana da ver gorusmek uzere bu arada ben de hamile kalmaya ugrasiyorum hamileysen paylasalim duygularini gorusmek uzre bye

arkadaşlar ben kendi belirtilerimi yazayım sizde hamile olup olmadığımı tahmin edin olurmu?çünküçok tereddüt ettim busefer.
1.bütün vücudum sanki gıdıklanmışım gibi irkiliyo(göğüs uçlarım karıncalanıyo irkilmekten)
2.yaklaşık 2 haftadır mide bulantım var ve başım dönüyo.diş macunundan midem bulandı geçengün dişimi fırçalarken
3.inanılmaz uykucu oldum işyerinde kafam düşüyo habire akşam 20,30da uyuyorum bazen.sabahları çok zor kalkıyorum
4.karnımda bişeyler dolaşıyo oynuyo sanki arada çok kötü guruldama oluy(ama açlıkla falan alakası olmuyo hiç)
5.geçen adetim 1. gününde kahverengi azıcık geldi,2. gününde normal geldi,3. gününden itibaren yaklaşık4 gün simsiyah zift gibi geldi doktor bile çamur gibi dedi ama bişey diyemedi nedeni hakkında.bu ilk defa oldu.buarada adetime daha var 2 ocakta olması lazım
6.hiç sevmediğim şeyleri canım istiyo.geçen gün nergis çiçeğini yemek istedi canım ama dayanamdım ensonunda bitane çiçeğini yedim(gülmeyin) ve iştahım çok arttı yemek yerken dehşet zevk alıyorum ki bu bana pek olmaz.

işte böyle sizce hamile olma ihtimalim nedir?yüzdeyle rakam verirmisiniz:)))

Regl günün geçti mi? en önemli belirtiyi unutmuşsun CADIARZU

işte daha regli olmama var.2 ocakta olucam
ama acaba geçen ay tuhaf geldi ya üstüne mi gördüm diye düşünüyorum.3-4 hafalık bebek görünmez deme ultrasonda

işte daha regli olmama var.2 ocakta olucam
ama acaba geçen ay tuhaf geldi ya üstüne mi gördüm diye düşünüyorum.3-4 hafalık bebek görünmez deme ultrasonda

3 ile 4 hafta arasında çok fark var canım ya ama kese görünebilir belki tam emin olamayız
2 ocakta olacaksan şu anda yumurtluyor olmalısın tabi eğer hamile değilsen
hamileysen de geçen adetin 4 gün gelmiş ama garip gelmiş yani olağan dışı adet görme de gebelik belirtileri arasında.Şu an eczaneden gebelik testi alıp yapsan kesinlikle olup olmadığı çıkar

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben iki kere düşük yaptım nedenleri arştırıldı genetik testte bi problem yok.ayrıca zor hamile kalıyorum 6 senelik evliyim ve 2 kere hamile kaldım.ikincisi aşılamayla oldu ama düştü. kanda pıhtılaşma olabiliyomuş ve bebek beslenemiyomuş.onun için her güm asprin içiyorum.ve 2 ay önce laparoskopi yapıldı.şimdi lenfosit aşısı oluyorum.dün adet sancısı gibi bi ağrım oldu fakat adetime daha var acaba hamile olabilirmiyim.buna benzer şey yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi

bundan 1 hafta 10 gün önce test aldım negatif çıktı şimdi de negatif çıarsa diye korkuyorum yapmasam daha iyi çok üzülüyorum sonra

bundan 1 hafta 10 gün önce test aldım negatif çıktı şimdi de negatif çıarsa diye korkuyorum yapmasam daha iyi çok üzülüyorum sonra

ama o 20 gün önceymiş şimdi yaparsan kesinlikl kazanır negatif çıkarsa en azından bilmiş olursun üzülme nasıl olsa olur yerimseniben

üff bende de hiç sabır yok yaa istedimmi hemen olacak.hangi insanın her istediği şak diye oluyo ki dimi?ama laf anlatamıyorum kendime işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…