arkadaşlar ben kendi belirtilerimi yazayım sizde hamile olup olmadığımı tahmin edin olurmu?çünküçok tereddüt ettim busefer.
1.bütün vücudum sanki gıdıklanmışım gibi irkiliyo(göğüs uçlarım karıncalanıyo irkilmekten)
2.yaklaşık 2 haftadır mide bulantım var ve başım dönüyo.diş macunundan midem bulandı geçengün dişimi fırçalarken
3.inanılmaz uykucu oldum işyerinde kafam düşüyo habire akşam 20,30da uyuyorum bazen.sabahları çok zor kalkıyorum
4.karnımda bişeyler dolaşıyo oynuyo sanki arada çok kötü guruldama oluy(ama açlıkla falan alakası olmuyo hiç)
5.geçen adetim 1. gününde kahverengi azıcık geldi,2. gününde normal geldi,3. gününden itibaren yaklaşık4 gün simsiyah zift gibi geldi doktor bile çamur gibi dedi ama bişey diyemedi nedeni hakkında.bu ilk defa oldu.buarada adetime daha var 2 ocakta olması lazım
6.hiç sevmediğim şeyleri canım istiyo.geçen gün nergis çiçeğini yemek istedi canım ama dayanamdım ensonunda bitane çiçeğini yedim(gülmeyin) ve iştahım çok arttı yemek yerken dehşet zevk alıyorum ki bu bana pek olmaz.
işte böyle sizce hamile olma ihtimalim nedir?yüzdeyle rakam verirmisiniz:)))