canim senin icin daha cok erken yumurtlama gunun olabilir cnm hayirlisi
valla acemilik bu olsa gerek insan çok isteyince her belirtiyi benzetiyor :))
canim seni cok iyi anliyorum acemilikle alakasi yok insan calismalara basladigi ilk ay hamile kalacagini zannediyor malesef. olmayincada supheleniyor ister istemez acaba hic hamile kalamayacakmiyim diye ama hersey allahtan tabikide
canim benim hosbulduk iyi degilim canim moralim cok bozuk leke olmasi beni uzuyor hep yatiyorum benim icin dua et olurmu
kızlar günaydın herkeseeee
günaydın sevgicim nasılsın
o kadar bir boşluğa düştüm ki ama olsun allah şükür sağlığımız yerinde ve yaşım genç bir daha ki aya inş.ve söz veriyorum bir daha ki ay hiç stres yapmayacağımm
kızlar size bir şey sormak istiyorum son adet tarhim kasım 29 daydı ama şimdi çok kötü kasık ağrım bel ve göğüs ağrım var hamilelik belirtileri olabilirmi yoksa üşütmüşmüyüm.çıkamadım işin içinden bana bilgi veririseniz sevinirim.
herkese gunaydin kizlar bugun kendimi hic ii hissetmiyorum cok yorgunum elimi kaldiracak gucum yok yinede ara ara kalkmaya calisiyorum sizede yazayim dedim doktorumu aradim sikayetlerimi soyledim hepsi cok normal dedi hepsi hamilelikten olabilir dedi sadece yat dinlen surekli dedi bende oyle yapiyorum sali gunu isallah bebisimi gorurum isallah hepinizi seviyorum kendinize ii bakin
günaydın canım yeni okudum mesajını umarım düzelir ve hamileliğin rahat gecer dualarım seninle buarada banada sans dile öptm