Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm arkadaşlar benim 4 günüm kaldı adetime ama göğüslerim çok kötü damarları belirgin olmuş sizce bu neden kaynaklanıyor hiç bir ay böyle olmamıştım.sizce ben hamilemiyim test yaptırsam mı :)

arkadaşım bence daha erken ama sen bilirsin adet belirtileride ola bilir hormon bozukluğuda olunca göyüslerde şişme oluyor

bu arada ben bu gün kan tahlili yaptırdım akşam 8 de alıcam çok heycanlıyım inşşalah hayırlı haber alırım

hadi bakalım hayırlısı inşallah istediğin sonucu alırsın

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.18 aylık evliyim.2 aydır korunmuyoruz.geçen ay ayın 25. adet oldum düzensiz bir adet sürecim var. Karnım 1 hafta önceden hafif hafif ağrımaya başlardı şuan bişey yok.Miğde bulantısı yok.göğüslerim acıyor sanki adet olucam gibi.yüzüm şiş ve renginde değişiklik var.bunlar hamilelik belirtisi sayılıyormu acaba:)

arkadaşlar bu ay iğne yaptırdım reglime 4 gün var ama sabredemiyorum kanda baktırsam çıkar mı şimdi cevap bekliyorum

arkadaşlar bu ay iğne yaptırdım reglime 4 gün var ama sabredemiyorum kanda baktırsam çıkar mı şimdi cevap bekliyorum

kanda çıkıyor arkadaşım varsa mutlaka çıkar, ama sabret istersen az kalmış iyi haberlerini bekliyoruz,,

arkadaşlar hamillllllllllllllllleyiiiiiiiiiiiiiim çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına çok güzel bir duygu çünkü

arkadaşlar hamillllllllllllllllleyiiiiiiiiiiiiiim çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına çok güzel bir duygu çünkü

çooook sevindim allah sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.:teytey:a.s.allah bizede ogüneri göstersin inşallah.bende çok istiyorum yaaa.dünden beri bütün belirtilerim durdu takvime göre 1-2 ocakta regli olmam lazım.dün hafif bi kasık ağrıs girdi.kesin regli olurum artık hamiş değilim:1no2:senağlama

kızlar dün evde gebelik testti yaptım ama ikinci çizgi silik gibi belli oluyor.bugün doktora gidecem kan tahlili yapacam.çok heyecanlıyım.sizce hamilemiyim

kızlar dün evde gebelik testti yaptım ama ikinci çizgi silik gibi belli oluyor.bugün doktora gidecem kan tahlili yapacam.çok heyecanlıyım.sizce hamilemiyim

büyük bi ihtimal hamilesin 2.silik çıkınca öle oluyo olmasan tek çizgi çıkardı peki sende ateslenionmu özelllikle gögüs kısmında..

Merhaba ben bu sitede yeniyim. Aslında google da arama yaparken buldum bu siteyi ve cok begendim üye oldum. Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. 1 yıldır deniyoruz ama bebeğimiz olmuyor. Allah umarım isteyen herkesi bebek sahibi yapar hayırlısıyla tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…