Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

üff bende de hiç sabır yok yaa istedimmi hemen olacak.hangi insanın her istediği şak diye oluyo ki dimi?ama laf anlatamıyorum kendime işte

Haklısın duygularını anlıyorum ama kendini hep telkin etmeye çalış inşallah olacak bütün isteyenlerin Şeniz

inşallaaahhhhhhh allah kim gerçekten çok istiyosa üzmeden hemen versin inşallah

arkadaşlar kan testi yaptım hamileyim adetime bir hafta kala kasık ağrısı bel ağrısı ağrı kram tarzında özelliklede ayağa kalktığımda oluyor

ya aynı belirti bende de var ama adetime 10 gün var 2 gündür adet sancısı gibi sancım var kasıklarımda ince bi sızı var belki ben de hamileyimdir doktorumu aradım olabilir dedi antibiyotik içiyodum bıraktım

ayaz canım benimde 10 günüm var ama kasık bel ağrısı ve çok kötü göğüslerim şiş bende bu ay ihtimal veriyorum ama hiç akıntım yok o beni şaşırtıyor.bakalım 10 gün sonra belli olacak ikimiz için hayırlısı olur inş.:teytey:

inş canım hayırlısı olsun. benimde akıntım yok.hem akıntı olması şartmı ki bilmiyorum herkeste olmayabilir

ayazcım beraber inş. hamile kalırız.ama hakkımızda hayırlısı.ama bir birimize haber verelim
a.s

meraba arkadaşlar yazılarınızı okuyorum hepsi cok hoş duygularınız heycanlarınız paylaşmak cok güzel ben sizlere birşey sormak istiyorum benimde belirtilerim var kasık agrım bel agrımbirde bacaklarım midemde bulantı yanma ama göyüzlerimde hiçbirşey yok üstelik iştahım cok acık 3 haftadır böyleyim sizce hamişmiyim yoksaaa:a015:

arkadaslar hamileyimmmmm...okadar mutluyum ki anlatamam...insallah mevlam tum isteyenlerede verir...

16 ocak bebisimizi gorecez insallah...bendeki belirtiler asiri yorgunluk,idrara fazla cikmak,goguste agri...ama bunun yani sirada ruyamda haslanmis yumurtayi soyup yiyordum...okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim...

16 ocak bebisimizi gorecez insallah...bendeki belirtiler asiri yorgunluk,idrara fazla cikmak,goguste agri...ama bunun yani sirada ruyamda haslanmis yumurtayi soyup yiyordum...okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim...

tebrikler arkadasım hayırlı olsun darısı hayırlısıyla bizim başımıza

arkadaşlar bende mide bulantısı baş dönmesi gibi klasik belirtilerin tümü var.ama geçen akşam azıcık kahverengi akıntım geldi reglime daha 2 hafta varken hemde.bir de dün akşam çok fena kasık ağrısı çektim benim kasıklarım hiç ağrımaz normalde üşütünce falan yumurtalıklarım ağrır ilk defa böyle oldu .şu an da bi sağ yumurtalığıma ağrı giriyo bi soluma ama kısa kısa uzun değil.aşırı uyku halim de var.reglim 2 ocakta daha çok var.ama akıntı ilk kez oldu çok şaşırdım bide ani hareket yapamıyorum kasıklarıma kramp gibi ağrı giriyor.
bi de alakası varmı bilmiyorum ama ellerimi ayaklarımı kesinlikle ısıtamıyorum buz kesiyolar resmen çorap patik terlik üst üste giyiyorum sıcağın karşısında duruyorum kesinlikle ısıtamıyorum.göğüslerim kaşınıyo karıncalanıyo gıdıklanıyo gibi oluyo.bide canım hep bişeyler istiyo çok iştahım da açıldı.sanki hamileymişim gibi de hissediyorum bu sefer.ama ilk defa bukadar çok belirti var.sadece göğüs ağrım yok.ama sanki göğüslerim birazcık dirileşti gibi geldi bana ama çok belirgin değil

arkadaslare pekı yemek yedıkten sonra. doyunca hemen mıdenız bulanıyormu. yedıgınızden bıle tıksınıyormusunuz?

benim adetimin üzerinden 10 gün geçti acaba hamile miyimdir artık test yapmaktan korkuyorum oyuzden bekliyorum hala

yaa cevap vercek bi allahın kulu yokmu hala midem bulanıyo kasıklarıma kramp giriyo

Arkadaşlar

Benim de adetim 2 gün gecikti. Bu ay çok geç yumurtladım, yaklaşık 21-22.gün. Adet olacakmışım gibi agrım var, bazen bacağıma da vuruyor. Göğüslerim de inanılmaz şiş, hassas ve zaman zaan yanıyor. Şimdi test yapsam çıkar mı acaba?

Hamile kalan arkadaşlar sizin de adet olacakmış gibi karın agrısı oluyor muydu?

X