Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN:1hug:
daha öncede yazmıştım sol kasığımda ağrı var adetim 24 kasımdaydı diye
ama bu sabah uyandıığımda çamaşırım lekelenmişti bu nedir ya fikri olan varmı...
canim kac gunde bir adet goruyosun sen
.........28 günde canım ......
sevgicim bugun test yaptim iki cizgi cikti ikincisi cok silikti hamileligim kesinlesmis oldu canim darisi sizin basiniza isalllaaahhhhhhhhhhhhhhh
canım heralde üşütmüşüzdür.bakalım bu ayın sonunda belli olacak.inşallah İKİMİZDE HAMİYEYİZDİR.
loracım çok sevindim hamile oluşuna:) inşşallah harılısıyla çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alaırsın.darısı olmayanların başına.
loracım çok sevindim hamile oluşuna:) inşşallah harılısıyla çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alaırsın.darısı olmayanların başına.
amin canım darısı başımıza
oh takviminide yapmışsın saglıcakla büyüsün inşallah
inşaallah canım darısı olmayanların basınaaaaaaaa
herkese gunaydin kizlar bugun kendimi hic ii hissetmiyorum cok yorgunum elimi kaldiracak gucum yok yinede ara ara kalkmaya calisiyorum sizede yazayim dedim doktorumu aradim sikayetlerimi soyledim hepsi cok normal dedi hepsi hamilelikten olabilir dedi sadece yat dinlen surekli dedi bende oyle yapiyorum sali gunu isallah bebisimi gorurum isallah hepinizi seviyorum kendinize ii bakin
canım merhaba hamile misin cok sevındımmmmmm hayırlısı olsun cnm kendine dikkat et canımmm öptm.