Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

GÜNAYDIN:1hug:

daha öncede yazmıştım sol kasığımda ağrı var adetim 24 kasımdaydı diye
ama bu sabah uyandıığımda çamaşırım lekelenmişti bu nedir ya fikri olan varmı...

GÜNAYDIN:1hug:

daha öncede yazmıştım sol kasığımda ağrı var adetim 24 kasımdaydı diye
ama bu sabah uyandıığımda çamaşırım lekelenmişti bu nedir ya fikri olan varmı...

canim kac gunde bir adet goruyosun sen

.........28 günde canım ......

canim belki erken adet mi oluyosun acaba stresten boyle seyler olabilir leke hemen biterse bekle o zaman benim adet olacagim gun kahverengi leke gelmisti sonra kayboldu iki uc kez nokta kadar geldi ve suan hamileyim cok sukur leke gelmiyo artik bebek yerini temizliyo diyorlar tabiki cok fazla olmadikca hayirlisi olsun

ya bilmiyorumda erken gibi geliyor bana bakalım devamı nasıl olacak
sağol fikirlerin için

sevgicim bugun test yaptim iki cizgi cikti ikincisi cok silikti hamileligim kesinlesmis oldu canim darisi sizin basiniza isalllaaahhhhhhhhhhhhhhh

canım çok mutlu oldum bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişi darısı başıma ya ben çok atesleniom geceleri özellikle bu neden olabilr acaba sacımın dipleri bile terdi gece oda cok sıcak olmamasına ragmen.bi fikrin varmı?

canım heralde üşütmüşüzdür.bakalım bu ayın sonunda belli olacak.inşallah İKİMİZDE HAMİYEYİZDİR.

loracım çok sevindim hamile oluşuna:) inşşallah harılısıyla çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alaırsın.darısı olmayanların başına.

arkadaslar yanı ogrendıgım bişey. benım gecen ayda olmustu bu. hamılelık oldu ama bebeiş tutunamadı. bu ayda var Allahtan hayırlısı dıyorum. kasıklarda batma oluyor. iğne batması gıbı. can yakan bişey değil ama hissediyorsunuz. ayrıca ovulasyonlar için buldugum ıkı sıte var yabancı sıteler. umarım ısınıze yara. umarım herkes en kısa zamanda hamıs olur.

canım merhaba hamile misin cok sevındımmmmmm hayırlısı olsun cnm kendine dikkat et canımmm öptm.

canım merhaba hamile misin cok sevındımmmmmm hayırlısı olsun cnm kendine dikkat et canımmm öptm.

evet canim surekli uzanmaya calisiyorum zaten (ben istemesende oluyo gerc)cok yorgun hissediyorum ama mutluyum isallah bu ay sizlerde hamile kalinki gelismelerimizi birlikte takip ederiz cnm benimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…