Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaslar merhaba normalde martın 5 ınde regl olmam gerekıyordu ama pcos oldugu ıcın arada gecıkmelerım olabılıyo 15 gun gecıktım bugun test yaptım ve pozitif cıktı olabilr mi ya ? Yorumlarda fazla idrar damlası da pozitif yapabılır falann yazılmıs kafam karıstı

Eklentiler

• IMG_7559.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 128
hamilesiiiiin tebrikler :)))))))

Mrb hanımlar bat 17 marttı adetim 3 gün gecikti. Bugün idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. Yalnız bir haftadır sancılarım var olmadım. Sarı akıntım var hafif mide bulantısı oluyor. Her yerim ağrıyor. Geçen ay aşılamadan dolayı gonalf ovitrelle duphaston vs kullandım tutmadı. Onlar mı etki etti yoksa kist mi var ? Ya da hala bir umut kanda çıkar mı bilmiyorum. Adetlerimde düzenlidir26-28 günde bir olurum. Bir tek geçen ay duphaston dan dolayı 31. Günde oldum. Bu akşam sa sağ kaşığımda ağrı var nedendir

Baktiginda silik cizgi yokmuydu az olsa bile? Kuruma cizgisi olmuyor sanirim basta silik’gorunce, negatif se negatif oluyo. Bnce tekrar yap sabah

Cnsim yarin tekrar dene istersen bnm de bugün regl günüm bu şekilde çıktı sence var mi

Eklentiler

• 20240320_110455.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 108
Baktiginda silik cizgi yokmuydu az olsa bile? Kuruma cizgisi olmuyor sanirim basta silik’gorunce, negatif se negatif oluyo. Bnce tekrar yap sabah
Dün sabah clearblue ile yapmıştım onda 12 saat sonra bile bir şey yoktu bugün bunda böyle görünce dedim acaba? Hcg bir günde bile değişebiliyor malum. Cmt regl olmam gerekiyor olmazsam pazar pazartesi tekrar yapacağım

Cnsim yarin tekrar dene istersen bnm de bugün regl günüm bu şekilde çıktı sence var mi
Canım keşke yorumlayabilsem inşallah vardır. Ben bugün biraz bakayım dedim herkes 10 dk sonrası işe yaramaz demiş kimisi benimki 5 saat so ra silikleşti gebe çıktım demiş ben artık çözemiyorum bu gebelik testlerini

Her iki uc gun artis istiyorlar evet. Bencede bekle biraz gec dollenme olabilir, uzmanlar 7 gun gecikme bekleyin diyorlar bosuna soylemiyorlar bence

Merhaba adet tarihinize daha çok varmış. Bulantı Vs bu kadar erken başlamaz sizinki psikolojik muhtemelen

ama gecen ay bat gunu yaptim snra dustu beta kimyasal oldu yaptirmasaydim uzulmezdim, gec döllenme ôlabilir ondan yaptirmiyom bide silik cikiyor yani
Ben de geçen ay kimyasal yaşadım hayatımın en şiddetli reglini yaşamıştım hem bedenen hem psikolojikmen berbattı. İnşallah bu ay ikimiz de hamileyizdir gerçi benim pek ümidim kalmadı regl olacağım sanırım

Ay bende ayni sekilde kocaman parca dustu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…