Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benimde böyle çıkmıştı adetimede daha vardı. herkes bana negatif dedi ama ben inatla o benimle dedim 5 gün sonra tekrar kan verdim ve 153 küsür olmuştu oğluşum benimleydi şimdi bir buçuk yaşında ve biz tekrar bebek planlıyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun bence bekleyin bir kaç gün sonra tekrar verin umudu yitirmeyin asla

Merhaba sunucunuz ne oldu acaba benimde ara sıra sarı akıntım oluyor da

Yumurta catladiktan sonra ne gibi belirtiler yaşadınız kızlar benim catladigi gün ve ertesi gün aşırı kaşık bel ağrım oldu şu anda sadece göğüs ucu acımam var hayıt suyu içtim ilk defa kullandım bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Canım bende şöyle oldu, kasıkta aşırı ağrı ve batma belde aynı şekilde çok ağrıdı ayağa kalktığımda yürürken sağ kasığımda aşırı ağrıyordu

Canım bende şöyle oldu, kasıkta aşırı ağrı ve batma belde aynı şekilde çok ağrıdı ayağa kalktığımda yürürken sağ kasığımda aşırı ağrıyordu
Ya sürekli mi oldu canım benim ara ara oluyo catladigi zaman çok ağardı uzandım hatta

Çatladığı gün akşam bir iki saat sürdü arada kesildi tabi ama çok fena bir ağrıydı canım bide aşırı kaygan ve şeffaf bir akıntım vardı
Bide akıntım da durdu şu an kuru arada beyaz akıntım oluyo acaba oluşmadığı için midir sizde carmiydi yumurtlamadan sonra akintilar

Merhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen. Cevapp bilmiyorum.

Bide akıntım da durdu şu an kuru arada beyaz akıntım oluyo acaba oluşmadığı için midir sizde carmiydi yumurtlamadan sonra akintilar
Evet yumurtlamadan sonra durdu bugün 14. Gün iki gündür biraz beyaz akıntım geldi sadece perşembe günü test yapıcam inşallah, ve inşallah pozitif sonuç alırım

Merhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen. Cevapp bilmiyorum.
Canım o durumu genelde ilişkinin sabahında ben de yaşıyorum sanki sperm geri geliyormuş gibi oluyor, gebelik hemen oluşmaz o belirtiler için en az 10 gün geçmesi lazım

Merhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen.
Canım o durumu genelde ilişkinin sabahında ben de yaşıyorum sanki sperm geri geliyormuş gibi oluyor, gebelik hemen oluşmaz o belirtiler için en az 10 gün geçmesi lazım
Ama bende ilk defa geldi böyle 4 aylık evliyim sizce yumurtlama günü değerlendirdim tutarmi lütfen söyleyin Allah isteyen herkese versin

Iliskiden ertesi gun gelen akintinizi yumurta catlama zamani olan akintiyla karistiriyor olabilir misiniz? Yumurtlama zamani 2-3 gun yogun akinti olur.

Evet yumurtlamadan sonra durdu bugün 14. Gün iki gündür biraz beyaz akıntım geldi sadece perşembe günü test yapıcam inşallah, ve inşallah pozitif sonuç alırım
İnşaallah canım dua edicem senin içinde bu ay iki bayram sevinci yaşatsın rabbim bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…