- 14 Mart 2022
- 364
- 317
benimde böyle çıkmıştı adetimede daha vardı. herkes bana negatif dedi ama ben inatla o benimle dedim 5 gün sonra tekrar kan verdim ve 153 küsür olmuştu oğluşum benimleydiBunu dün akşam üstü yapmıştım pozitif gibi görünüyor daha çok yeni dedim o yüzden görünmüyor tam dün sabah kan tahlili de yapmıştım akşam ancak sonuçlandı 0.100 çıktı böyle çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu adetime 3 gün var lütfen yardımcı olur musunuz
Dün bu testle 4.5 değerim çıktı benim de şok oldum
Merhaba sunucunuz ne oldu acaba benimde ara sıra sarı akıntım oluyor damerhaba benımde 6-7-8-9 yumurtlama günlerimdi uygulamaya göre akıntım fazlalasınca suphelendım bugunlerı degerlendırdık 8 i hariç . 5 inden beri ayın akıntılarım yogun beyaz yenı sarıya dondu gebelık belirtiisi olabılırmı acaba yoksa cok mu erken belirti diyebılmek anlayabılmek ıcın sizce adetıme 10 gün var rabbım mubarek gunlerde dileyen herkese burdakı arkadaşkara nasip etsin tez zamanda...
Canım bende şöyle oldu, kasıkta aşırı ağrı ve batma belde aynı şekilde çok ağrıdı ayağa kalktığımda yürürken sağ kasığımda aşırı ağrıyorduYumurta catladiktan sonra ne gibi belirtiler yaşadınız kızlar benim catladigi gün ve ertesi gün aşırı kaşık bel ağrım oldu şu anda sadece göğüs ucu acımam var hayıt suyu içtim ilk defa kullandım bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Ya sürekli mi oldu canım benim ara ara oluyo catladigi zaman çok ağardı uzandım hattaCanım bende şöyle oldu, kasıkta aşırı ağrı ve batma belde aynı şekilde çok ağrıdı ayağa kalktığımda yürürken sağ kasığımda aşırı ağrıyordu
Çatladığı gün akşam bir iki saat sürdü arada kesildi tabi ama çok fena bir ağrıydı canım bide aşırı kaygan ve şeffaf bir akıntım vardıYa sürekli mi oldu canım benim ara ara oluyo catladigi zaman çok ağardı uzandım hatta
Hadi inşallah canım ya banada dua et olurmu haftaya test yapicam 4 gün oldu yumurtliyaliÇatladığı gün akşam bir iki saat sürdü arada kesildi tabi ama çok fena bir ağrıydı canım bide aşırı kaygan ve şeffaf bir akıntım vardı
Bide akıntım da durdu şu an kuru arada beyaz akıntım oluyo acaba oluşmadığı için midir sizde carmiydi yumurtlamadan sonra akintilarÇatladığı gün akşam bir iki saat sürdü arada kesildi tabi ama çok fena bir ağrıydı canım bide aşırı kaygan ve şeffaf bir akıntım vardı
Merhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen. Cevapp bilmiyorum.canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Evet yumurtlamadan sonra durdu bugün 14. Gün iki gündür biraz beyaz akıntım geldi sadece perşembe günü test yapıcam inşallah, ve inşallah pozitif sonuç alırımBide akıntım da durdu şu an kuru arada beyaz akıntım oluyo acaba oluşmadığı için midir sizde carmiydi yumurtlamadan sonra akintilar
Canım o durumu genelde ilişkinin sabahında ben de yaşıyorum sanki sperm geri geliyormuş gibi oluyor, gebelik hemen oluşmaz o belirtiler için en az 10 gün geçmesi lazımMerhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen. Cevapp bilmiyorum.
Merhaba dün yumurtlama gunumdü ve o günü değerlendirdim sabah uyandığımda süt gibi ve koyu beyaz bayya bı akıntı gelmisti gebelik olabilirmi sadece şuan durdu 2 kere geldi lütfen.canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Ama bende ilk defa geldi böyle 4 aylık evliyim sizce yumurtlama günü değerlendirdim tutarmi lütfen söyleyin Allah isteyen herkese versinCanım o durumu genelde ilişkinin sabahında ben de yaşıyorum sanki sperm geri geliyormuş gibi oluyor, gebelik hemen oluşmaz o belirtiler için en az 10 gün geçmesi lazım
25 Mart yumurtlama gunumdü ilişkiye girdim ertesi gün akıntı geldi gebelik kesin olusurmu yumurtlama günü ilişkiye girinceIliskiden ertesi gun gelen akintinizi yumurta catlama zamani olan akintiyla karistiriyor olabilir misiniz? Yumurtlama zamani 2-3 gun yogun akinti ol
İnşaallah canım dua edicem senin içinde bu ay iki bayram sevinci yaşatsın rabbim bizeEvet yumurtlamadan sonra durdu bugün 14. Gün iki gündür biraz beyaz akıntım geldi sadece perşembe günü test yapıcam inşallah, ve inşallah pozitif sonuç alırım
Allah razı olsun bende senin için dua edicem canım aminn Rabbim güzel haberler alabilmeyi nasip etsin bize inşallahİnşaallah canım dua edicem senin içinde bu ay iki bayram sevinci yaşatsın rabbim bize
Bunu Allah bilir, sperm yumurtayi kesin döller mi bilemeyiz ki.25 Mart yumurtlama gunumdü ilişkiye girdim ertesi gün akıntı geldi gebelik kesin olusurmu yumurtlama günü ilişkiye girince
Regl oldum 5. Günüm bugunMerhaba sunucunuz ne oldu acaba benimde ara sıra sarı akıntım oluyor da
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunRegl oldum 5. Günüm bugunbidaki ay inş yaa