Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba, en son tarihim 17 Şubat, yumurtlamadan sonra devam eden akıntım oldu bazen su gibi şeffaf bazen kıvamlı beyaz açık sarı bir ara. Şu an sol kasığımın bacağımla birleştiği yer ve bacağıma doğru vuran bir sızlama var. Bu gebelik belirtisi olabilir mi ?

Testt yapmadinmiii varsa cikar o jelimsi akintii uzun süre geldiyse bittigi gün catlama olmustur o sekilde hesapla

Merhaba erken gebelik belirtilerinin birçoğunu yaşıyorum. Bat 22 mart. Erken gebelik testi yaptım negatif ama ovülasyon testim pik gibi. Fotoğraf ekledim. Bu durumu yaşayan var mı?

Slm kızlar bende yeni gebelik düşünüyordum fakat bu ay eşimin işi dolayısıyla 2 sefer ilişki oldu, sat 17 Şubat. 29 günde adetimi olurum, bazen gecikir. Diğer çocuklarımda da geç döllenme yaşadım sormak istediğim şu. 29 Şubat ve 7 mart ilişki oldu. Ama bu sefer geç yumurtladim şöyle anladım ayın 7si sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çoğaldı Ogün ilişkide bulunduk sonra olmadı. Bat 16 mart olmadım daha, iki sefer test yaptım negatif. Haftaya kadar bekleyecegim olmazsa kan vereceğim. Büyük ihtimalle dediğim gibi 7 veya 8 yumurtladim ,7sinde akıntı ve ağrı başladı 10una kadar sürdü sizce tutmuş mudur. Test için erke mi son ilişkiden 12 gün geçti

Kızlar benimde aşırı kasık ağrım var bugün başladı ve bitmiyor asla böyle yaşamazdım. Bat 1 nisan yani 12 gün var
Psikolojik olarak mı yaşıyorum ağrıyı acaba diyorum

merhaba kızlar bana da yardımcı olur musunuz dün 2 test yaptım ilki pozitif çıktı diğeri negatif test bozuk mu çıktı acaba bugün sabah idrarıyla yaptım negatif çıktı ama içindeki pamukta kırmızı çizgi çıktı bu normal mi böyle olan varmı yoksa hamile miyim anlamadım bir türlü kafayı da yemek üzereyim

Eklentiler

• IMG_5470.jpeg
    227,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5462.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 92
İdrarı fazla damlatmış olabilirmisin çizgi yayılmış çünkü ondan bozuk gibi duruyor canım

İdrarı fazla damlatınca çift çizgi çıkar mı bilmiyorum diğerleri niye öyle çıktı 10 saniye tutuyorum arkasında öyle yazıyor

Kızlar benimde aşırı kasık ağrım var bugün başladı ve bitmiyor asla böyle yaşamazdım. Bat 1 nisan yani 12 gün var
Psikolojik olarak mı yaşıyorum ağrıyı acaba diyorum
Benimde bat 1 nisan bende sacma sapan igne batar gibi agrilar oluyor psikolojik ama sanirim muhtemelen sizinde yumurtlamaniz 18-19 uydu bu kadar erken olmasi imkansiz sanirim ins bebislerimiz vardir

Dünden beri 4 kere yaptım diğer yorumlarıma bakarsanız anlıycaksınız paylaşmıştım kan tahlili de yaptırdım ama sonuç çıkmadı yarına kaldı

Kızlar sizce kuruma çizgisi bu kadar belirgin çıkar mı? Sadece 5 dk bekledim sonra detaylı bakmadan sarı loş ışıkta pek bir şey göremedim diye çöpe atmıştım gün aymamıştı daha 1-2 saat sonra evden çıkmadan bakim dedim böyle olmuştu. Geçen ay da kimyasal yaşadım reglime 3-4 gün var.

Eklentiler

• IMG_9864.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_9866.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…