- 7 Ocak 2024
- 83
- 10
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testt yapmadinmiii varsa cikar o jelimsi akintii uzun süre geldiyse bittigi gün catlama olmustur o sekilde hesaplaMerhaba, en son tarihim 17 Şubat, yumurtlamadan sonra devam eden akıntım oldu bazen su gibi şeffaf bazen kıvamlı beyaz açık sarı bir ara. Şu an sol kasığımın bacağımla birleştiği yer ve bacağıma doğru vuran bir sızlama var. Bu gebelik belirtisi olabilir mi ?
Hangi gün bittiğini hatırlamıyorum ki şu an en belirgin bacağıma vuran bir sızlama var.Testt yapmadinmiii varsa cikar o jelimsi akintii uzun süre geldiyse bittigi gün catlama olmustur o sekilde hesapla
Bu erkrn gebelik testleri yanlis sonuc verebiliyior en guzeli kan vermenizdir ovulasyonntesti hamilleiktede pik yaparMerhaba erken gebelik belirtilerinin birçoğunu yaşıyorum. Bat 22 mart. Erken gebelik testi yaptım negatif ama ovülasyon testim pik gibi. Fotoğraf ekledim. Bu durumu yaşayan var mı? Eki Görüntüle 3403623
Teşekkür ederim, inşallah hatalıdırBu erkrn gebelik testleri yanlis sonuc verebiliyior en guzeli kan vermenizdir ovulasyonntesti hamilleiktede pik yapar
Pko varmı acaba belki ikinci bir yumurtlama görüyor olabilirsinizMerhaba erken gebelik belirtilerinin birçoğunu yaşıyorum. Bat 22 mart. Erken gebelik testi yaptım negatif ama ovülasyon testim pik gibi. Fotoğraf ekledim. Bu durumu yaşayan var mı? Eki Görüntüle 3403623
Hayır yok. Aksine geçen ay doktora gittiğimde rahim sağlığın çok iyi, yumurta sayın ve büyüklüğün gayet yeterli, hiçbir problem yok dedi. Reglim de düzenli ama bilemedim neden böyle olduPko varmı acaba belki ikinci bir yumurtlama görüyor olabilirsiniz
İdrarı fazla damlatmış olabilirmisin çizgi yayılmış çünkü ondan bozuk gibi duruyor canımmerhaba kızlar bana da yardımcı olur musunuz dün 2 test yaptım ilki pozitif çıktı diğeri negatif test bozuk mu çıktı acaba bugün sabah idrarıyla yaptım negatif çıktı ama içindeki pamukta kırmızı çizgi çıktı bu normal mi böyle olan varmı yoksa hamile miyim anlamadım bir türlü kafayı da yemek üzereyim
Benimde bat 1 nisan bende sacma sapan igne batar gibi agrilar oluyor psikolojik ama sanirim muhtemelen sizinde yumurtlamaniz 18-19 uydu bu kadar erken olmasi imkansiz sanirim ins bebislerimiz vardirKızlar benimde aşırı kasık ağrım var bugün başladı ve bitmiyor asla böyle yaşamazdım. Bat 1 nisan yani 12 gün var
Psikolojik olarak mı yaşıyorum ağrıyı acaba diyorum
Bende bugün biraz silik çizgiyle öğrendim dün yaptığımda sizin gibi böyleydi bugün net çıkımca kan verdim reglime 7 gün var değer 22 çıktı inşallah seninledir yarın testi tekrarlamaktan başka çare yok