Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde bat 1 nisan bende sacma sapan igne batar gibi agrilar oluyor psikolojik ama sanirim muhtemelen sizinde yumurtlamaniz 18-19 uydu bu kadar erken olmasi imkansiz sanirim ins bebislerimiz vardir
Benim de 30 mart, meme hassasiyeti, kasik batmasi ve bel agrim var. midem de yaniyor uc gundur. Ilk denememizdi, kafamda mi kuruyorum bilmiyorum ama umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz en kisa zamanda

Benim de 30 mart, meme hassasiyeti, kasik batmasi ve bel agrim var. midem de yaniyor uc gundur. Ilk denememizdi, kafamda mi kuruyorum bilmiyorum ama umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz en kisa zamanda
Umarim biz 1 yildir deniyoruz bu belirtileri cok yasadim ama hepsi psikolojikti malesef. insallah sizde istediginiz sonucu alirsiniz

Bunu dün akşam üstü yapmıştım pozitif gibi görünüyor daha çok yeni dedim o yüzden görünmüyor tam dün sabah kan tahlili de yapmıştım akşam ancak sonuçlandı 0.100 çıktı böyle çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu adetime 3 gün var lütfen yardımcı olur musunuz

Merhabalar spiral çıkardıktan sonra gebe kalmakta zorluk yaşayan var mı acaba 1,5 yıl kullandım ekim ayında çıkarttırdım 5 aydır olmuyor yumurtlama günlerinide değerlendiriyoruz ama olmadı dr kontrolümü de yaptırdım hiçbir sıkıntı yok dedi

Merhabalar benim sanırım nasipse ilk olacak ama emin değilim 17 martta regl olmam gerekiyor hiç gecikme yaşamadım 10 aylık evliyim uygulama hamilelik şeysine geçmemi önerdi seçtim direk 5 haftalık gösteriyor hiç anlamıyorum en son 17 şubatta regli olmuştum düzenli oluyordum hep şimdi test mi yaptırsam beklesem mi acaba ne yapmalıyım Hiç bir belirti falan yok sadece çok aşırı uyku düzenim bozuldu

5 gün gecikmen olmuş test yap bekleme varsa çıkar inşallah

Merhaba endometriyosizi yenebildiniz mi?veya daha sonra saglıklı gebelik elde etriniz mi?

test yapmak içimden gelmiyordu üzülürüm diye iyi ki yapmamışım regl oldum
Üzülme daha vakti var demek ki herşeyin en başta hayırlısı, bizim 8 yıllık bir hasretimiz var çok zor, ben de sen gibi bu ay ümitlendim 1 hafta oldu gelmedi adetim, ama testlerim negatif yine hüsran anlayacağın, ama napıyoruz ümidimizi kaybetmeden Allah ın sonsuz rahmetine güvenerek beklemeye devam

Kızlar merhaba benim martın 19 unda yumurtlama oldu 18inden 21ine kadar 24saat aralıkla degerlendirdik 21 inde çatlamam oldu dün beyaz sütümsü gibi akıntı vardı bu gün şeffaf gibi akıntım belim agrıyor sizce döllenme olabilirmi?

Kızlar gecikmemin 3. Günü yapmıştım. Bugün 5. Gün. Henüz kan tahlili vermedim. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi ?

Eklentiler

• 1000012562.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…