Ben kan testi yapmadım yurtdışında yaşıyorum burada ne yazık ki kafama göretest yaptıramıyorum en az bir hafta on gün falan gecikmesini bekletiyorlar.Kan testin negatif miydi? Bnce biraz daha bekle
Oylemi bnde yurtdisi ama istedigmiz zaman gidiyoruz tabi doktorlar 1 hafta gecikmeBen kan testi yapmadım yurtdışında yaşıyorum burada ne yazık ki kafama göretest yaptıramıyorum en az bir hafta on gün falan gecikmesini bekletiyorlar.
Benim de 30 mart, meme hassasiyeti, kasik batmasi ve bel agrim var. midem de yaniyor uc gundur. Ilk denememizdi, kafamda mi kuruyorum bilmiyorum ama umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz en kisa zamandaBenimde bat 1 nisan bende sacma sapan igne batar gibi agrilar oluyor psikolojik ama sanirim muhtemelen sizinde yumurtlamaniz 18-19 uydu bu kadar erken olmasi imkansiz sanirim ins bebislerimiz vardir
Umarim biz 1 yildir deniyoruz bu belirtileri cok yasadim ama hepsi psikolojikti malesef.Benim de 30 mart, meme hassasiyeti, kasik batmasi ve bel agrim var. midem de yaniyor uc gundur. Ilk denememizdi, kafamda mi kuruyorum bilmiyorum ama umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz en kisa zamanda
HayirDikloron ağrı kesici hap adetin ertelenmesine sebep olur mu
Teşekkürler benim baya geçti de cok kullandim
5 gün gecikmen olmuş test yap beklemeMerhabalar benim sanırım nasipse ilk olacak ama emin değilim 17 martta regl olmam gerekiyor hiç gecikme yaşamadım 10 aylık evliyim uygulama hamilelik şeysine geçmemi önerdi seçtim direk 5 haftalık gösteriyor hiç anlamıyorum en son 17 şubatta regli olmuştum düzenli oluyordum hep şimdi test mi yaptırsam beklesem mi acaba ne yapmalıyım Hiç bir belirti falan yok sadece çok aşırı uyku düzenim bozuldu
Korkuyorum negatif çıkarsa diye ramazan bitene kadar beklim demiştim Allah affetsin oruç tutarken zorlanıyorum hamile olduğumu öğrenirsem şeytan uyar bırakırım diye ekstra korkuyorum5 gün gecikmen olmuş test yap beklemevarsa çıkar inşallah
Nasip, içinden nasıl geliyorsaKorkuyorum negatif çıkarsa diye ramazan bitene kadar beklim demiştim Allah affetsin oruç tutarken zorlanıyorum hamile olduğumu öğrenirsem şeytan uyar bırakırım diye ekstra korkuyorum
Merhaba endometriyosizi yenebildiniz mi?veya daha sonra saglıklı gebelik elde etriniz mi?Merhaba kızlar ;
Gebelikten önce hep takip ederdim, belirtiler nelerdir falan diye, ben de buraya yazayım belki birilerine ışık tutar.
Pcos ve endometriyozis var bende. 2 defa düşük yaşadım erken gebelikte. Hamile olduğumu regl olmam gereken gün, idrar testiyle öğrendim. Reglime birkaç gün kala belirtilerim şöyleydi ;
- İlk belirti belirgin bir bacak ağrısıydı, yemek yaparken ayakta çok kaldım diye düşünmüştüm. İki bacağım birden çok ciddi ağrıyordu.
- Yeni aldığımız sütü bozulmuş zannettim kokusundan dolayı. Kayınvalideme götürdüm, kokladı sonra güldü ve "sen hamilesin galiba" dedi. Meğer gayet normalmiş süt, bana çok kötü kokmuştu.
- Aşırı derecede sinir. Tencereye, tavaya, dolaba, duvara, çamaşır makinesine bile sinirlenme hali. Çabuk geçti çok şükür ama o berbat siniri hiç unutmam. Duvarlara kafa atasım geliyordu.
- Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti falan hatırlamıyorum. Sadece çok sıcak basıyordu ki gebe kaldığım ay Mart ayıydı.
- Bir de o his. Yani gebelikten umudumu kesmişken gelen hamileyim hissi. Ama çok kesin, garip bir his. İdrar testi yaparken biliyordum çift çizgi olacağını. Hamileliği ilk öğrendiğimizde olan kabullenememe, şok hissi var ya, o bende hamile olduğumu bilmezken vardı. Vücudumda olan şeylerin hepsine başka bahaneler buluyordum öyle diyeyim :) Normal zamanda belirti gözleyen bir insandım halbuki.
- Kedilerim, köpeklerim üstüme atlamayı birden bırakmışlardı. Hatta bu konuda bir türlü egitemedigim mahallemizin köpeği bile üstüme asla atlamamaya başlamıştı. Hepsi çok daha hassas davranıyordu. Hayvanlar biliyor bir şekilde galiba.
Umarım isteyen herkes sağlıkla gebe kalır, sağlıkla doğum yapar kızlar. İnşallah bekleyen, isteyen herkesten güzel haberler alırız. Sevgiler :)
test yapmak içimden gelmiyordu üzülürüm diye iyi ki yapmamışım regl oldumNasip, içinden nasıl geliyorsa
Üzülme daha vakti var demek ki herşeyin en başta hayırlısı, bizim 8 yıllık bir hasretimiz var çok zor, ben de sen gibi bu ay ümitlendim 1 hafta oldu gelmedi adetim, ama testlerim negatif yine hüsran anlayacağın, ama napıyoruz ümidimizi kaybetmeden Allah ın sonsuz rahmetine güvenerek beklemeye devamtest yapmak içimden gelmiyordu üzülürüm diye iyi ki yapmamışım regl oldum
Bence gebelik var hayırlı olsun :)Kızlar gecikmemin 3. Günü yapmıştım. Bugün 5. Gün. Henüz kan tahlili vermedim. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi ?
İnşallah. Teşekkür ederimBence gebelik var hayırlı olsun :)