Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adetım 5 gun gectı pelvıs ve kuyruk sokumuma sancı vuruyor ıkı gundur kalcalarım sırtım agrıyor karnıma ara ara cok sancı vuruyor kasıklarımla birlikte test yapmalımıyım

Merhaba hanımlar reglime 5 gün varken ayın 14ünde lekelenmem başladı bugün 16sı ile bitti çok az az pembemsi ve kahverengimsi bir lekelenme bat ayın 19unda 2 gün var sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Regl geciktikten sonra neden ovulasyon testi boyle cikiyor? Evde bi tek bu vardi, sabah clear blue yaptim ama bisi cikmadi :KK43:
IMG_3680.jpeg

Kızlar reglime üç gün kaldı kuyruk sokumuma ve karnıma ara ara sancı giriyor regl yolda sökülecekmis gibi bu ay ovitrelle kullandım önceki aylara göre göğüslerim daha az ağrıyor daha az ağrım var dün testim negatif çıktı sizce var mıdır

Hanımlar merhaba. Bat a 6 gün var. 4 5 gündür sanki adet sancısı gelip gidiyor. Uzun süreli değil. Acaba erken gebelik testi ne zaman yapmalıyım? Bu durumda olup gebe kaldığını öğrenen var mı?
Merhaba, ben kendi deneyimimi paylaşayım; 9 Ocak son adet tarihimdi, 6 şubatta regl olmam gerekiyordu. Ocak ayındaki yumurtlama dönemimde sadece 2 günü değerlendirmiştik. Pek umudumuz yoktu. 3-4 şubat gibi regl olacakmış gibi hafif hafif karın ağrım başladı, göğüslerim de her regl dönemimde olduğu gibi hassaslaşmıştı. Buna ek olarak sonradan fark ettiğim bir uyku halim vardı ama iş için erken kalktığımdan dolayı olduğunu düşünüyordum o yüzden farkına varmamışım. Reglimin gecikmesinin 3.günüydü, sabah uyanıp toplantıya girdim ve o an bir öğürme hissi geldi, garipti. Farklı bir şey olduğunu anladım ve çıkıp hemen eczaneden early predictor aldım. Çok net çift çizgi çıktı (fotoyu paylaşıyorum) sonra koşarak kan testine gittim, akşamüstü sonucum 255 çıktı ve sonu mutlu bitmese de o an resmi olarak hamileliğimi ilan etmiştik. Özet olarak bende regl semptomlarıyla aynıydı bir tek ekstra bir uyku hali oldu.

Eklentiler

• IMG_6352.jpeg
    IMG_6352.jpeg
    272,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?

Eklentiler

• IMG_1342.jpeg
    IMG_1342.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1341.jpeg
    IMG_1341.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1339.jpeg
    IMG_1339.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
ben görüyorum çizgiyi var gibi duruyor yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz birde ben adetiem 6 gün kala hem erkene ggebelik he mkaset test yaptım kaset testte daha net çıktı :KK70: ne alaka bilmiyorum ama onuda deneyin isterseniz

ben görüyorum çizgiyi var gibi duruyor yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz birde ben adetiem 6 gün kala hem erkene ggebelik he mkaset test yaptım kaset testte daha net çıktı :KK70: ne alaka bilmiyorum ama onuda deneyin isterseniz
Tamam yarın ilk idrar ile denicem tekrardan çok teşekkür ederim

Burdan belli degil sen silikte olsa örebiliyormusun cizgiyi

Yarinn daha koyulasmasi lazim hatta fazlantestiniz varsa elinizde aksam tekrar yapin biraz daha belirginlesir baya görunuyor ikinci cizgii
Erken gebelik testi yok da normal gebelik testi var akşam yaparım tekrardan nasıl çıkacak bakalım kaset testte teşekkür ederim hamilelik görünüyor mu yani

reglime iki gün kaldı yere eğilince gözlerim bulanıyor hafif basım dönüyor içime fenalık basıyor kızlar bu ay femara ve iğne kullandım sizce hamilelik olabilir mi

Kızlar reglime bir gün kaldı bu ay iğne vuruldum sizce var mı bakarken çok çok silik bı şey görüyorum sanki

Eklentiler

• Screenshot_20240319_113406_Gallery.jpg
    Screenshot_20240319_113406_Gallery.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20240319_113359_Gallery.jpg
    Screenshot_20240319_113359_Gallery.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 112
X