İlk 5 dk sonrası kesin sonuç olarak kabul edilmiyor genelde. Kan testi kesin sonuç şüpheleriniz varsa test yaptırın.Kızlar Merhaba dün gece yıne adet olacakmıscaına uyuyamadım kasılma ve sancıdan 3günüm var sbaah test yaptım 5dk bsy ckmadı fakat uyudum 1sa sonra kalktım pembelk belirdi gözüme. Plansz ilişkiydi yumurtlama üstünden 2 gün geçmişti kasıkta 1hafta cok batmam oldu göğüslerim sızlıyor çok çok kötü hala acaba var mı yok mu kızımdan önce boyle bsy yasamadım hiç ılkkez basıma geldı
İlk 5 dk sonrası kesin sonuç olarak kabul edilmiyor genelde. Kan testi kesin sonuç şüpheleriniz varsa test yaptırın.
Benim regli günü olmuştu yerleşme kanaması. Kahverengiydi sonra hafif pembemsi olduYerleşme kanaması yaşayan varsa bakabilir mi ya da tahmin? bugün ilk kez açık kahverenginde bir akıntım oldu adet oldum sandım ped taktm ama pedde hiç birşey yok bir kaç kere daha gittim tuvalete ama gelmedi tekrar bişey. Hiç böyle olmazdım gelmeye başladı mı dolu dolu gelirdi hep. Umarım psikolojik değildir. Normalde beklenen adetim yarın 10 u yani. Son ilişkiden ve yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün. Böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı adet günü yada bir gün önce yerleşme kanaması olabilir mi
Ben de bilmiyorum nedirrarkadaslar bende bılmıyorum. hamıle olunca kırpıklere ne oluyor
Ağrınız olmuşmuydu bu aşamada benimde regl günüm pembemsi geliyor peceteyle silince afedersinizBenim regli günü olmuştu yerleşme kanaması. Kahverengiydi sonra hafif pembemsi oldu
Hepsi karisiyormus öyle diyolaarBen de bilmiyorum nedirr
Regl ağrısı var mıydıBenim regli günü olmuştu yerleşme kanaması. Kahverengiydi sonra hafif pembemsi oldu
Çatlamadan 3-4 gün sonra belirti olmaz bence. Psikolojik olabilir yaşadığınızMerhaba ovulasyonu değerlendirdik bu ay 1 Mart'ta çatladı bugünde az önce şiddetli bı karın ağrım oldu miğde bulantısı ve terlemeyle birlikte döllenme olabilirmi acabaölüyorum sandım
Evet öyleymiş regl oldum malesefÇatlamadan 3-4 gün sonra belirti olmaz bence. Psikolojik olabilir yaşadığınız
Önümüzdeki ay olur inşallahEvet öyleymiş regl oldum malesef
Regl ağrısı var mıydı
Ağrınız olmuşmuydu bu aşamada benimde regl günüm pembemsi geliyor peceteyle silince afedersiniz
Ben çizgi göremedim malesefKizlae Ovitrelle olalı 10 gün test negatif mı cıkmış
Merhaba sonucunuz ne oldu benimde aşırı bel bacak agrım var bıçak keser gibi resmenBenimde adetime 5 gün var ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor şiddetli kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı şimdide biraz kan gelmiş yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce stres oldum iyice
Canım negatif gibi ama erken bence 14. Gün yapın diyorlar geneldeKizlae Ovitrelle olalı 10 gün test negatif mı cıkmış
Benimde yaklaşık 10 günden fazladır kasıklarım karnıma ara ara kramplar gırıyor gaz ve bacak agrısı falan var regl gunumde 4 gün geçti test yapmalımıyım beklemelımıyım acabacanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Yerleşme kanaması yaşayan varsa bakabilir mi ya da tahmin? bugün ilk kez açık kahverenginde bir akıntım oldu adet oldum sandım ped taktm ama pedde hiç birşey yok bir kaç kere daha gittim tuvalete ama gelmedi tekrar bişey. Hiç böyle olmazdım gelmeye başladı mı dolu dolu gelirdi hep. Umarım psikolojik değildir. Normalde beklenen adetim yarın 10 u yani. Son ilişkiden ve yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün. Böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı adet günü yada bir gün önce yerleşme kanaması olabilir mi