Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İlk 5 dk sonrası kesin sonuç olarak kabul edilmiyor genelde. Kan testi kesin sonuç şüpheleriniz varsa test yaptırın.

Kızlar adetimden bir hafta leke gördüm bir hafta şuan adetim 7 gün gecikti ara kanama sonrası adet gecikmesi normalmi adet olmam gereken günümde doktora gittik gebelik de yok kist hiç bir sorun yok dedi

İşte ben buna pek inanmıyorum bazı testler cok hassas degıller. 3ay once arkadasım 2.cocuguna hamile kaldı 2saat sonra belıren cızgı olustu fakat bos gebelık oldu örneklerı var yani. Buarada ben de 2.yı düşünmüyorum zaten garip bir korku var içimde ılk cocuk olmadıgı ıcin de kan verme geregı duymadım adet olmazsam ancak sanrm
İlk 5 dk sonrası kesin sonuç olarak kabul edilmiyor genelde. Kan testi kesin sonuç şüpheleriniz varsa test yaptırın.

merhaba benımde 6-7-8-9 yumurtlama günlerimdi uygulamaya göre akıntım fazlalasınca suphelendım bugunlerı degerlendırdık 8 i hariç . 5 inden beri ayın akıntılarım yogun beyaz yenı sarıya dondu gebelık belirtiisi olabılırmı acaba yoksa cok mu erken belirti diyebılmek anlayabılmek ıcın sizce adetıme 10 gün var rabbım mubarek gunlerde dileyen herkese burdakı arkadaşkara nasip etsin tez zamanda...

Ben de 20 gün sonra kan test yapmıştım.ögrendim gebeligimi. Erken testler net olmayabilir. En iyisi aile hekimliginde bhcg

Benim regli günü olmuştu yerleşme kanaması. Kahverengiydi sonra hafif pembemsi oldu

Merhaba ovulasyonu değerlendirdik bu ay 1 Mart'ta çatladı bugünde az önce şiddetli bı karın ağrım oldu miğde bulantısı ve terlemeyle birlikte döllenme olabilirmi acaba ölüyorum sandım
Çatlamadan 3-4 gün sonra belirti olmaz bence. Psikolojik olabilir yaşadığınız

Kizlae Ovitrelle olalı 10 gün test negatif mı cıkmış

Eklentiler

• 20240316_154121.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 85
Benimde adetime 5 gün var ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor şiddetli kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı şimdide biraz kan gelmiş yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce stres oldum iyice
Merhaba sonucunuz ne oldu benimde aşırı bel bacak agrım var bıçak keser gibi resmen

Benimde yaklaşık 10 günden fazladır kasıklarım karnıma ara ara kramplar gırıyor gaz ve bacak agrısı falan var regl gunumde 4 gün geçti test yapmalımıyım beklemelımıyım acaba

Aynisi bana da oluyor suan- kasiklarimda hafif bir sanci vardi regl oldum sandim ama bi anda kahverengi bir akinti ve durdu, normalde regl donemi oncesi goguslerim hep ama hep hassas olur bu sefer hic bir belirti yok, hayir normalde regl donemim cok agrili gecer, regl olacagim zaman anlarim, bu sanci ona gore baya az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…