Canım adete 5-6 gün varken alacağın sonuç yanıltıcı olabilir. Adet gününü bekle bence. Instagram'dan takip ettiğim bir doktorun paylaşımını bırakayım buraya.Kızlar ; adete 5 ya da 6 gün var ..
göğüs ağrım , kasık ağrım var .
Prediktör erken gebelik testi böyle , sizce var mı bi şey ..
Kuzum sana da hayırlı olsunMerhaba kızlar. Adetim 2 gün gecikti bu sabah 2. idrarla test yaptım böyle belli belirsiz çizgi çıktı 2 3 dk içinde. Regl olmam gereken gün regl olacakmışım gibi ağrı sızı hissettim ama sonra geçti regl olmadım. Başka en ufak bir belirtim yok. Ne bulantı ne yerleşme kanaması hiç bi şey olmadı. Geçen hafta iki gün çok şiddetli başım ağrıdı sadece onda da riskli bulduğum için ilaç almadım kendi geçmesini bekledim. Böyle en ufak şeyi de hamileliğe yoramıyorum artık yoruldum. Sizin fikriniz nedir hem teste hem belirtim hiç yok
Eki Görüntüle 3395681
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza dualarınızı bizlere eksik etmeyin belirtilerinin nelerdi regl gecmismiudiMerhaba kızlarrr
Bugün doktora geldim beta vermek için ultrason bakıp direkt keseyi gördük
Amiin isteyen uğraşan herkese nasip etsin Allah inşallah.Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza dualarınızı bizlere eksik etmeyin belirtilerinin nelerdi regl gecmismiudi
Ovulasyon takibimi yapmışmiydiniz hangi günleri degerlendirmistinkzAmiin isteyen uğraşan herkese nasip etsin Allah inşallah.
Öyle aman aman bir belirtim yoktu o yüzden soru açmıştım hatta. Reglim 1 martta olması gerekiyordu gecikti. Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. O şekilde geldim doktora beta takip edelim diye keseyi gördü doktor 6 haftalık dedi. Ama bulantı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı hiç bi şey yoktu. Sadece regl olmam gereken o ilk iki gün regl olacakmışım gibi ağrı sızı oldu arada ağrı girip duruyordu o kadar.
Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım ve sürekli beta baktırmak beni çok stres yaptı ve üzüldüm. Sonrasında kimi görsem herkes bana kafana takma hiç düşünmediğin anda olacak dedi. Ben o yüzden ovulasyon testi almaktan ve sürekli takip etmekten vazgeçtim.Ovulasyon takibimi yapmışmiydiniz hangi günleri degerlendirmistinkz
Canım merhabaHerkese merhaba. Testlerde silik çizgi var mı yoksa benim mi gözüm yanılıyor anlayamadım yardımcı olur musunuz
Merhaba. Evet bende emin olamadım 2 gün sonra tekrar yapıcaktım zatenCanım merhabaçizgi gölge şeklinde var gibi duruyor ancak kontrol çizgisi de hafif dağılmış, muhtemelen damlatılan miktar fazla gelmiş bunu da gözden kaçırmamak lazım. Ümitlenip sonra üzülmemek adına 1 veya 2 gün bekleyip testi tekrar etmenizde fayda var
Alıntın varmı hamilelik basında oluyormuş benim herhalde yerleşme kanaması oldu sonra küp kuru ama daha ntest yapmadım belkide adetim bunay az geldi ama cok degisik 2 gün sürmedi bide hep az az geldiHamile olduğunu öğrenenler, benim bata 4 gün var ama vajinama arada iğne batar gibi ağrı giriyor normalde regl ağrısı yaşamam sadece yumurtlamada ağrı yaşarım. Siz hamilelikle bu belirtiyi yaşadınız mı hiç
Yerlesme kanaması oldummu benim öyle bir şey oldu 2 gün sürmedi suan sifir akıntı o beni cok sasirtti daha önce boş gebelik yaşadım 1 seneden fazla oluyor akintim sifirdi simdide Allah bir daha.yasatmasin ama korku var yani ama yani hiç kanama olmamıştı 10 haftada başladı ve kürtaj oldumMerhaba ovulasyon testi kullanıyorum catlama1 Mart'ta oldu. Dün yani 5 Mart'ta karın ağrısı ve migde bulantım oldu ayakta duramadjm yerleşme olabilirmi ilk defa böyle bişey yasadim