Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yerlesme kanaması oldummu benim öyle bir şey oldu 2 gün sürmedi suan sifir akıntı o beni cok sasirtti daha önce boş gebelik yaşadım 1 seneden fazla oluyor akintim sifirdi simdide Allah bir daha.yasatmasin ama korku var yani ama yani hiç kanama olmamıştı 10 haftada başladı ve kürtaj oldum
Yok kanamam falan olmadı baş dönmesi miğde bulantısı oldu bı anda karnım ağrıdı bide ama daha çok erken diye acaba başka bişey mi diyede düşünüyorum bel ağrımda var biraz şuan reglim 14 Mart görünüyor

Merhaba adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım silik bir çizgi var varla yok arasında sizde bakabilir misiniz 🙏

Eklentiler

• IMG_6239.jpeg
    IMG_6239.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba benim 4 gün adetim gecikti dün testimi de atmıştım silik çizgi çıktı bugün de sarı renk akıntım var neden olabilir sizce

Canım ben de aynı durumdayım, ocak 28-29 da 6-7 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü, kanamam bitince kan, idrara ve rahime bakıldı doktor her şey yolunda istersen korunmaya bilirsin dedi, düşük yapalı 21-22 gün oldu adet gelirse hesaplayınca şu an 1 hafta adete var ama aynı ilk hamilelik belirtilerim oluştu ama psikolojik de değil yani aklımda hiç yoktu, gaz, akıntı göğüs sancısı bel ağrısı kramp, sık sık idrar ve saire var test yaptım 1 hafta var ama sonuç böyle ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim 🥺 acaba hcg sıfırlanmadı mı, bu arada bu normal kaset test erken gebelik testi değil, Azerbaycanda en doğru test bu
düşük ya da kürtaj sonrası betanın sıfırlanması 30-40 günü buluyor. ilk adetten sonra sıfırlanmış olur

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında şu anda 5 yaşında kızım var kızıma hamileyken de buraya üyeliğim vardı şimdi ise size bir sorum olacak aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum aslında çocuk düşünmüyoruz bir süre daha ama yumurtlamadan 2 gün sonra eşimle korunmasız ilişki oldu ve benim adetime 6 gün var sol tarafımda aynı kızımdaki gibi batmalar oluyor iki gündür de kabızlık yaşıyorum ister istemez ümitlenmeye de başladım çünkü kızım süreklı kardes ıstıyor ısın garıbı 2sabah once sabah 6da ruya gormus agladı kardes ıstıyorum dıyr ruyasında kardes gormus ben şok oldum 🤣 kızımda da 9 gün kala prodictor early ile sadece kıl gibi çizgi çıkmıştı 4 gün kala da kıpkırmızı çıkmıştıi yumurta genelde bir gün yaşar diyor Doktorlar ama 28'inde de yumurtlama ihtimalinin üstünde duruyorum yumurtlamamı çok iyi anlayan biriyim akıntıdan ve yumurtlama sonrası göğüs ucu hassasiyetinden genelde de lutuel faz 14 gündür

Merhaba evt ben de kızımda sızın gibiydim batmalar oluyordu smdı de çok batmam var şüphelenyrm bende 2.den
Hamile olduğunu öğrenenler, benim bata 4 gün var ama vajinama arada iğne batar gibi ağrı giriyor normalde regl ağrısı yaşamam sadece yumurtlamada ağrı yaşarım. Siz hamilelikle bu belirtiyi yaşadınız mı hiç 🙈

Merhabalar arkadaslar adetime 1 gun kaldi beyaz bı akıntım var baya bıde kasiklarimda agri var göğüs ucu dokununca acıyor bıde boyle namaz falan kilarken sanki şekerim düşmüş gibi elim ayağım boşalıyor boyle
Acaba hamile olabilir miyim?
Cvp verın lütfen

Ayy hadi inşallah o zaman yaa benim 3 gün kaldı 10 unda regl olcam normalde inşallah olmam 😍 sizin de 2. Bebeğiniz hayırlısıyla doğrudur 🌸
İnşallah dilediğiniz gibi olur hamılesınızdırr. Test yapmış mıydınız. Yaa benım de o zamanlar ki heyecanlarım dün gibi. Sizi anlıyorum çok iyi Hep derdim 2.bebegı olanlar ne hıssedıcek dıye benm pek nıyetım yoktu kaza gb bisey oldu ama o kaza durumu yasanınca sanki ben istediğimi anlar gb oldum☺️araftayım yani

selam. Bi kaç size danışacagim şey var. Detaylarıyla anlatacağım. 32 33 günde bir adet olurum normalde. Bu dönem son adet günümün üzerinden 31 gün gecti. Bugün (7mart) 6. Gün gecikmedeyim. 3. Gün gecikmede test yaptım tek çizgi çıktı. Bu sabah yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı. Herhangi bir gebelik belirtim olmadığı gibi adet belirtimde yok. Sadece alt karnım çok şişti, onun dışında göğüste hassasiyet vs. Yaşamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar var mıdır yorumlanabilir misiniz

Merhaba foto var mı
selam. Bi kaç size danışacagim şey var. Detaylarıyla anlatacağım. 32 33 günde bir adet olurum normalde. Bu dönem son adet günümün üzerinden 31 gün gecti. Bugün (7mart) 6. Gün gecikmedeyim. 3. Gün gecikmede test yaptım tek çizgi çıktı. Bu sabah yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı. Herhangi bir gebelik belirtim olmadığı gibi adet belirtimde yok. Sadece alt karnım çok şişti, onun dışında göğüste hassasiyet vs. Yaşamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar var mıdır yorumlanabilir misiniz

X