Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benim adetıne 1 hafta var ama vijinal çok islak sizinki nasıl bı akıntı oluyor yardımcı olur musunuz ?yarencim benim 1 haftadanda önce başladı halsizlik, mide bulantısı, göğüs ağrısı,akıntının fazlalaşması.
Regl gününüz geçtiyse yapacağınız idrar testi dogru sonuç verebilir ..Merhaba herkese bir süredir gebelik planlıyoruz.. pazartesi salı günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım ve bir haftadır adet olacakmışım gibi sancim var karnım şiş özellikle reglime 2 gün kala yani cumartesi pazar uyku bile uyuyamadim çok kötü sancim vardı hatta dedimki kesin pazartesi olurum ama 2 gün gecikti ve bundan ortalama 2 hafta önce çok fena bel ağrısı çektim yaklaşım 10 gün sürdü. Sizce gebelik var mıdır?
ama ilk aylarda tutmayabilir bende 4 ay olmamıştı çünkü birde folik asit kullanıyor musunuz kan tahlil sonrasında tüm değerlerinize baktırın çünkü gebelik düşünen kişilerde eksiklik vitamin vs gıbı varsa ona göre ilaç varılıyor dilerim tez zamanda olursunuz3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben
sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Canım adetten sonra başlayıp her gün yap , max yazan yere yakın çizgi daha koyu olduğunda pik demek oluyor. Henüz piki görmemişsin devamSelam, gebelik elde etmek istiyorum, pcosum bar bu testler yanıltır mı? Teste göre + pozitif mi? Nasıl anlayacağım? Teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 3395062 Eki Görüntüle 3395063 Eki Görüntüle 3395064 Eki Görüntüle 3395065
Ay bilem biri çok şükür seni veren Allah’a Bugün böyle çıktı. Bu pik mi? Pikse ne yapacağım? Hiç bilmiyorumCanım adetten sonra başlayıp her gün yap , max yazan yere yakın çizgi daha koyu olduğunda pik demek oluyor. Henüz piki görmemişsin devam
Merhaba. Hamile olma ihtimaliniz cok yuksek, cizgi epey belli. Kan verirseniz harika olur. Insallah guzel sonuclanirMerhaba kızlar. Adetim 2 gün gecikti bu sabah 2. idrarla test yaptım böyle belli belirsiz çizgi çıktı 2 3 dk içinde. Regl olmam gereken gün regl olacakmışım gibi ağrı sızı hissettim ama sonra geçti regl olmadım. Başka en ufak bir belirtim yok. Ne bulantı ne yerleşme kanaması hiç bi şey olmadı. Geçen hafta iki gün çok şiddetli başım ağrıdı sadece onda da riskli bulduğum için ilaç almadım kendi geçmesini bekledim. Böyle en ufak şeyi de hamileliğe yoramıyorum artık yoruldum. Sizin fikriniz nedir hem teste hem belirtim hiç yok
Eki Görüntüle 3395681
Allah razı olsun cevap için.Evet bu pik yani çatlamaya hazır olgun bir yumurtan var demek ..Tahmini 1 ya da 2 gün sonra silikleşir , yani yumurta çatlamış demektir inşallah. Yumurta 12/24 saat canlı kalır .Fırsatın varsa bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirmen gebe kalma şansını artırır Gönlünce olsun .
( Bilimsel bir bilgim yok , doktor değilim. 7 yıllık araştırma , bilgi ve deneyimlerimi paylaşmak istedim)
Yerleşme kanaması olur bende yasadigim için ordan biliyorum adete bir kaç gün kala olur rengi pembemsi ve kahverengi olur bide bir iki gün surer adet gibi uzun sürmez birde benim yerleşme olduğu zamanda baya bel ağrım olmustumerhaba arkadaşlar adetime 2-3 gün var benim döngüm 28, her ay düzenli olurum, adet olmadan önce bazı aylarda ağrı olur ama sadece bir defa sonrasında geçer, bu ay adetten 10 gün önce falan sağ kasığıma iğne batması oldu resmen tüm gün sonra geçti, ara ara ağrı oldu ve ğöğüslerimin şiştiğini farkettim ve adetime de 4 gün kala pembe sıvımsı akıntı geldi devamında çamur gibi kahverengi bir akıntıya döndü sonra hiç gelmedi bu iki gün sürdü ama belim ve vajinal bölgemin üstü ağrıyor birkaç gündür, gebelik belirtisi ma acaba, idrarda testinde çıkmaz daha adetim geçmedi biliyorum