Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ya sizin için ne mutlu maşallah 4 gün önce test yapmıştım negatifti ama şimdi sarımsı akıntım gelmeye başladı değişiğim yaa

Kızlarrr lütfen bakarmısınız lütfen....Benmi çok kafaya takıyorum yoksa banamı öyle geliyor anlamış değilim ama, adetime daha 10gün var ve kendimi garip hissediyorum..biraz baş dönmem, biraz bulatım var, ve 3 4gündür çok çok az kahve renkli akıntım oluyor damla damla yani..geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda böyleyim bilemiyorum ya çok karışık hissediyorum kendimi...Allahım bana bebek nasip et nolur... Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Olabilrisiniz de olamayabilirsiniz de... Test yaparsaniz sonucu paylasin lutfen.

Reglinize 10 gun var ise su an catlamadan sonraki 4.gundesiniz, bas donmesi ve bulanti bu kadar erken baslamamali, dollenme olduysa bile su an belki de yerlesme olmadi bile. Ha yasadiginiz belirtiler yerlesmeden dolayi da oluyor olabilir. Ama ihtimal zaten %50, regl doneminizde ya da yakin tarihte test yapmaniz dogru olacaktir.

Merhaba hanımlar
Ben iki yıllık evliyim adet düzensizliğim var ergenliğimden beri ilaç kullanmadan adet olan biri değilim. Çokca doktora gözüktüm bir problem olmadıgını yumurtalarımın sağlıklı vs oldugunu, adet olmak istersen ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti. Bende bayadır ilaç kullanmıyorum adette olmuyorum.

** Şubatın 24. de yumurta akı akıntım geldi bazen bir kaç ayda bir geliyor öyle. Ben o akıntıdan öncesini ve sonraki günü değerlendirdin aklımda hamilelik yoktu öyle denk geldi. 25-26 şubat başlayan adet olucakmışım gibi ağrılar çektim fakat adet olmam çok zor cünkü ilaç kullanmıyorum dedim herhalde yumurta akı geldi yumurta agrısı. Şiddetlide olunca adet agrısı gibi bir haftanın sonra kan verdim en sonki ilişkiden bir hafta geçmişti beta 0.1 çıktı negatif. Birde normalde bu kadar agrı sızı çekmediğim için tuhaf geldi kan vermek istedim tabiki gebelik olsada negatif çıktı 7. Gündü.
Sonrasındaki bir iki gün hiç ağrım olmadı sadece gögüste hafif hassasiyet yaşadım. Dün 6. Mart çarşamba akşamı dün yani ilişkinin 10. Günü birden sol kalça kemiğime sancı girdi sol ayagım komple ağrıdı üzerine basmakta biraz zorlandım ayaklarım uyuştu karıncalandı miğdem hafif bulandı bel agrım kasık ağrım ve karnımda gaz oluştu. Gögsümde hassasiyet arttı. Sabaha kadar yine aynı yanmaları agrıları az çok çektim ve uykusuzluktan ölüyorum ama uykuya dalamadım sabaha kadar. Bugünde 11. Gün aynı şeyler devam ediyor. Fakat migde bulantım daha arttı kusma yok.
Sizde idrar test yapsam çıkarmı ? Sabah mı yapsam akşam mı ? Adeti bekle demeyin ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum.
Lütfen yardımcı olurmusunuz

kızlar herekse selam ben bu ay bebiş denemelerine başladım ve bu konuyla kafayı yiyengillerdenim çokkkk sabırsızım ve elimde değillllll. sormak istediğim şey şu son adet tarihim 23 şubat bittiği günden beri gün aşırı ilişkiye giriyoruz peppapa göre 8 mart yumurtlamam gösteriyordu ama adetlerim 2-3 gün ileri yada geri sarkıyor genelde oyüzden net bir tarih olmuyor. 5 martta ilişki yaşadık 6 martta inanılmaz kasıklarım batmaya başladı koku hassasiyeti akıntı mide bulantısı yaşadım ve yumurtamın çatladığını düşündüm. ama normalde bu kadar batma problemi yaşamıyordum bu defa çok fazla kasıklarımda ağrı batma oldu ve hem sağda hem solda oldu döllenme olmuş olaiblirmi diye bir paranoya yaptım (tabki bu konuya kafayıtakmış her kadın gibi ) ertesi gün ağrılarım hafifledi 7 martta tekrar ilişki yaşadık ve bugün yine kasıklarım batıyor belim ağrıyorr erken hamilielik belirtileri için çokkk erken olduğunun farkındayım yumrutanın döllendikten 6 gün sonra rahme geçtiğinide biliyorum oyüzden daha hamilemiyim dmeiyorum tabiki ama döllenmeyi hisseden varmı aranızda merak ediyorum adete kadar beklemek çooook zooor

Kızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım testler pozitif çıkıyormuş diye okudum ve denedim ama benimki çok silik çıktı sizce neden olabilir

Eklentiler

• Screenshot_20240308_183442_Photo Editor.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 20240308_183046.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba çok merak ettim test yaptınız mı benim kızım ilişkiden 5gün sonra yerleşmişti adete 9 gün kala predictor early ile ince çizgi olarak öğremmiştim bazı bebekler erken tutunuyor rahme ve tutunma donemnde kasık batmalarım vardı suanda da 3gundür sıddetlı kasık batmam adet agrısı gb agrım oldu dün de benm de 5günüm var şüpheleniyorum fakat bzm de yumurtlamadan sonra ılıskı oldu plansız ve korunmasız ıhtımal yuxde 0.5miş ama ben trıbe girdim cokk fazla bukdr belirti den benm de sızın gb gogsumde ara ara yanma batma var. Erken test yapmasanz ble bnce normal tesste cıkar sızın

Benim belirtilerim artık varla yok arası belim bazen ağrıyor bazen ağrımıyor dün akşam yine bel ve çevresi sızladı yandı vs sanırım bende birşey yok. Akıntı olarakta 3-5 gündür sarı ve şefaf karışımı akıntı mevcut. Son ilişkinin 13. Günündeyim. Belim ve çevresi hasas durumda bazen sağ kasıgıma sızı giriyor bazen girmiyor. Dün gece özele gittim doktor ulrtasonla baktı dedim kist vs mi var acaba ara sıra olan ağrılar çünkü oda kist yok dedi gazdan da olabilir vs diye saçmaladı bende anlamadım çıktım geldim. İlaç kullanmadan adet olan biri değilim ama ben artık ümidimi kestim kendimi dinlemiyorum morelim bozuluyor artık

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Her insan da geçerli olmuyor ki o mesela ben adet olacağımda göğüslerim çok şişer acır hassasiyet oluşur bacaklarım ve belim çok ağrır kasıklarda ağrı batma olur

Yerleşme kanaması yaşayan varsa bakabilir mi ya da tahmin? bugün ilk kez açık kahverenginde bir akıntım oldu adet oldum sandım ped taktm ama pedde hiç birşey yok bir kaç kere daha gittim tuvalete ama gelmedi tekrar bişey. Hiç böyle olmazdım gelmeye başladı mı dolu dolu gelirdi hep. Umarım psikolojik değildir. Normalde beklenen adetim yarın 10 u yani. Son ilişkiden ve yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün. Böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı adet günü yada bir gün önce yerleşme kanaması olabilir mi

Reglim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif çikti sonradan pozitif gören oldu mu biraz daha beklemeli miyim?

ben de hic belirti olmadı. En ufak bile. Gecmiste cok kez tüp tedavileri olunca, insan biraz umutsuz oluyor. Ilk kizim tüp tedavileri sonunda nasip oldu. 5.5 yil sonra da 2.kizim doğdu .. adet olmayi beklerken meger hamileymisim. Zaten test i de 1 ay geçtikten sonra yaptim. Buyuk bir süprizdi. Belirtiye takılmamak lazim. En dogrusu bhcg.

Kızlar Merhaba dün gece yıne adet olacakmıscaına uyuyamadım kasılma ve sancıdan 3günüm var sbaah test yaptım 5dk bsy ckmadı fakat uyudum 1sa sonra kalktım pembelk belirdi gözüme. Plansz ilişkiydi yumurtlama üstünden 2 gün geçmişti kasıkta 1hafta cok batmam oldu göğüslerim sızlıyor çok çok kötü hala acaba var mı yok mu kızımdan önce boyle bsy yasamadım hiç ılkkez basıma geldı

Eklentiler

• IMG-20240311-WA0087.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…