- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 35
İnşaallah öyledir akıntı belirtisi evet mesela adet öncesi akıntı hafif beyaz sarı oluyor ama şeffaf akıntı ya gebelik belirtisi yada yumurtlama akıntısı oluyor.Bende ovulasyon testleri ile ilk seferde hamile kaldım çok onemli bu günleri değerlendirmek.mesela benimki soyle oluyor yumurtlama gününden once karın gurultusu ile başlıyor ve yumurtlama oluyor bide hamileysemde adet günü ve geçtiği günlerde yıne başlıyor yani gebelik belirtisi oluyorArkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum . Her ay yumurtlama günlerini değerlendiriyorum. Yumurtlama günüm geçti adetime 1 hafta var dünden beri kasık ağrım ve şeffaf uzayan akıntım var. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bir durum Yaşayan var mı ?
- 42 dakika önce
- Konu Sahibimilamila24
- Favorilere Ekle
Normal gibi sanirim, cok da uzmani degilim ama, 2 gunde bir 2 katina cikiyormus maksimum da %60 fazlasi oluyormus diye okumustum. Senin hep maksimum seviyede yukselmis ama dengesizlik yok gibi.14 şubat : 40,63
16 şubat : 128,7
20 şubat : 1048
Değerlerime bakar mısın yükseliş normal mi?
Benimde dün doktorum hamile olabilirsin dedi iki yumurta çatlamış dedi iki üç günlük bir olay dedi anlayan varsa ultrason dan yorumlayabilrimiErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bacak ağrısı da hamilelik belirtileri arasında mısevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet çok saçma bir şekilde 9 gün lekeli adet oldum asla hiç böyle olmazdı
Peki sonuç nedirZaten regl olacakmışım gibi hissediyorum ama insan düşünüyor işte, regle 6 gün kala erken testlerden yapmıştım silik çıktı igne etkisidir diye umursamadim bakalım salı günü gidicem belli olacak.
Aaa cidden mi ben de cok hapsiriyodum 1-2 hafta once ilk defa duydumBu forumda bunu hiç okumamıştım ama bende bir belirti eklemek istiyorum :)
Gün içinde sık sık hapşırma da hamilelik belirtisiymiş
Evet, böyle sanki alerjin varmış gibi oluyorAaa cidden mi ben de cok hapsiriyodum 1-2 hafta once ilk defa duydum
Mide bulantısı başladı bende hemen arkasından sürekli yorgunluk ve uyku isteği Rabbim isteyip bakabilicek herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.