- 30 Kasım 2023
- 374
- 22
Folikasit hamile kalmayı kolaylaştırmaz ki bebeğin sağlığı gelisimi için kullanılıyorCanım hiç acele etme geç döllenme bile olabiliyor gebelik içinde folikasite başla derim canım ben düşükten hemen sonra başladım folikasite çok faydasını da gördüm.insallah bebesin seninledir
Ben 8 aydir kullanıyorum karışık vitaminler doktorum verdi suya karıştırıp içiyorum paketin içinde hamile kalmayı kolaylaştırıcı vitaminler varCanım hiç acele etme geç döllenme bile olabiliyor gebelik içinde folikasite başla derim canım ben düşükten hemen sonra başladım folikasite çok faydasını da gördüm.insallah bebesin seninledir
Her ay bunların aynısını yaşamak ve olmaması ilginç gerçektencanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merhabalar aynı şeyler bnde de var adetim 3 gün geçti hatta test aldım tek çizgi çıktı kan vermeyede çekiniyorum negatif çıkar diecanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Kuyruk şokumu ağrısı alttan aniden bişey giriyormuş hissi bikaç saniyelik ama 2. Gebeliğim ve aynı şey oldu ordan bile anladım , sürekli çiş yapmak sürekli, ve kasıkta bi his ağrı gibiErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben 7 gün kala erken gebelik testi ile öğrendimkızlar adete 7gun var aşırı gaz akıntı ve kasık ağrısı var göğüs hassasiyeti felan yok ama ben adet zamanı felan hiç göğüs ağrısı yaşamadım nasıl bir şey bilmiyorum gebelik olabilir mi?
Merhabalar Peki sonuç ne oldu aynı şeyler bndede var adetim 3 gecikti idrar negatifbu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Ben anladım ilk hanileliğimdeki belirtilerin aynısı olduarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Bende de adet tarihimde çok hafif kahverengi pembe akıntılı kan geldi ama pede falan gelmiyor acaba yerleşme kanaması mı 12 gün geçti üzerinden test yapıyorum hep negatif ama adet de olamadım çokta umutluyum göğüslerim ağrıyor belim çok ağrıyor bide Arada iki kasıgıma da ağrı giriyor sizin belirtiniz neydiBen varım canım düşüğün üzerine hemen hamile kalmışım adet zamanları yerleşme kanaması yaşadım ama gebelik aklıma gelmedi sonradan jeton düştü yerleşme kanamasından 15 gün sonra test yaparak öğrendim ama idrarı damlatir damlatmaz t çizgisi kıpkırmızı oldu c baya sonra oldu
Bel ağrısı en çok leke geldiği gün olmuştu canım sonrada ara ara devam etti mide bulantısı çok geç başladı sık idrara çıkma vardı sürekli bide göğüs ağrısı ben lekelenmeyi 24 u ile 25 inde yaşamıştım birdaha ki ayın 3 ünde filan yapmıştım betahcg ye baktirabilirsin aslında canimBende de adet tarihimde çok hafif kahverengi pembe akıntılı kan geldi ama pede falan gelmiyor acaba yerleşme kanaması mı 12 gün geçti üzerinden test yapıyorum hep negatif ama adet de olamadım çokta umutluyum göğüslerim ağrıyor belim çok ağrıyor bide Arada iki kasıgıma da ağrı giriyor sizin belirtiniz neydi
Canım ben de aynı durumdayım, ocak 28-29 da 6-7 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü, kanamam bitince kan, idrara ve rahime bakıldı doktor her şey yolunda istersen korunmaya bilirsin dedi, düşük yapalı 21-22 gün oldu adet gelirse hesaplayınca şu an 1 hafta adete var ama aynı ilk hamilelik belirtilerim oluştu ama psikolojik de değil yani aklımda hiç yoktu, gaz, akıntı göğüs sancısı bel ağrısı kramp, sık sık idrar ve saire var test yaptım 1 hafta var ama sonuç böyle ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştimBen varım canım düşüğün üzerine hemen hamile kalmışım adet zamanları yerleşme kanaması yaşadım ama gebelik aklıma gelmedi sonradan jeton düştü yerleşme kanamasından 15 gün sonra test yaparak öğrendim ama idrarı damlatir damlatmaz t çizgisi kıpkırmızı oldu c baya sonra oldu
Canım var gibi görünüyor testi iki günde bir tekrarla derim.Rabbimden asla ümit kesilmez inanki ben birebir yaşadım iki boş gebelik ve hemen tekrar gebe kalmışım şuan elhamdülillah 12 haftalık oldu gaz inanki başından beri vardı ve hala devam ediyor ve şık idrara çıkmada öyle devam.insallah güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım ben de aynı durumdayım, ocak 28-29 da 6-7 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü, kanamam bitince kan, idrara ve rahime bakıldı doktor her şey yolunda istersen korunmaya bilirsin dedi, düşük yapalı 21-22 gün oldu adet gelirse hesaplayınca şu an 1 hafta adete var ama aynı ilk hamilelik belirtilerim oluştu ama psikolojik de değil yani aklımda hiç yoktu, gaz, akıntı göğüs sancısı bel ağrısı kramp, sık sık idrar ve saire var test yaptım 1 hafta var ama sonuç böyle ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştimacaba hcg sıfırlanmadı mı, bu arada bu normal kaset test erken gebelik testi değil, Azerbaycanda en doğru test bu
Mide bulantısı hemen olmuyor sanırım canım benim 7. Haftadan sonra başladı yeni azaldı akıntı zaten sürekli varCanım ben de aynı durumdayım, ocak 28-29 da 6-7 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü, kanamam bitince kan, idrara ve rahime bakıldı doktor her şey yolunda istersen korunmaya bilirsin dedi, düşük yapalı 21-22 gün oldu adet gelirse hesaplayınca şu an 1 hafta adete var ama aynı ilk hamilelik belirtilerim oluştu ama psikolojik de değil yani aklımda hiç yoktu, gaz, akıntı göğüs sancısı bel ağrısı kramp, sık sık idrar ve saire var test yaptım 1 hafta var ama sonuç böyle ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştimacaba hcg sıfırlanmadı mı, bu arada bu normal kaset test erken gebelik testi değil, Azerbaycanda en doğru test bu
İnşallah ki vardır canımCanım var gibi görünüyor testi iki günde bir tekrarla derim.Rabbimden asla ümit kesilmez inanki ben birebir yaşadım iki boş gebelik ve hemen tekrar gebe kalmışım şuan elhamdülillah 12 haftalık oldu gaz inanki başından beri vardı ve hala devam ediyor ve şık idrara çıkmada öyle devam.insallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Çok sağol canım Allah razı olsunİnşallah ki vardır canımbu sefer güzel olur hayırlısı olur umarım. Sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahh
Bende şuna aynı şeyi yaşıyorum test yaptınız mıKızlar göbek deliğimin hizasında saniyelik bıçak saplanır gibi ağrı oluyor sızı şeklinde sizce gebelik belirtisi olabilir mi kasikta olsa ihtimal vercem de karinda olduğunu duymadım hiç
Silik de olsa cizgi var gibi. Erken gebelik testiyle daha net cizgi cikar belki ya da kan testi garanti olabilir. Insallah mutlu haberle sonuclanirkızlaaar bana yardım eder misiniiz?? Polip ameliyatı geçirdim rahmim temizlendi. Reglime 5 gün kala kontrole gittiğimde kan testi yapıldı 4.28 çıktı, 4 gün kala da sabah test yaptım. Fotoğrafını ekledim görünmesi için resimle oynadım sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyo. Yarın regl olmam lazım sabah biraz ağrım vardı ama geçti akşam da hafif ani batma okdu ara ara sizce durum nedir?