Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim bugün gün içerisinde karnım ağrıdı dedim sanırım regl olcam. Belimde ağrıyor. Tüm gün regl olcam sandım ama olmadım karnımda şuan ağrımıyor. Umarım sende en güzel haberleri alırsın canım

Amin canim inşallah, Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin

Benim de bugün olmam lazım olmadım daha her ay aynı psikoloji test yapıyorum kaç gündür hayali bı çizgi var gibi anca sabahtan beri aşırı midem bulunuyor tek farkım bu

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız inanın benimkinde doğru düzgün bir belirti yoktu sadece iki gün gecikmişti o yüzden evde test yaptım

Kızlar bir şey soracağım ben pazartesi test yaptım test gölge gibi bir çizgi çıktı ben hamilelik düşündüm ama neyse bugün tekrar test yaptım negatifti sonra sabah kan verdim öğlenden sonra sonuçlar geldi negatif normalde düzenli adet oluyorum 28 günde bir kist varken düzenli değildi ama şuan gayet düzenli biz yumurtlama çatlama günlerini değerlendirdik ama bugün sonuçların öyle gelmesi beni üzdü normalde bugün regli günüm ve hala olmadım genelde 1 gün önce leke şeklinde olur adetimden 3 gün önce de göğüslerim ağrır dolgunlasirdi ama hiç biri olmadı bir çok belirtim var adet gecikmesi başta olmak üzere beyaz şeffaf yapışkan akıntı bel ağrısı kasiklarda batma uykusuzluk halsizlik kabızlık sık tuvalete gitme mide yanması falan iştahsızlık da var anlamadım acaba geç döllenme ihtimali var mı?varsa sizce tekrar ne zaman kan vereyim ? Ve hala kasiklarimda batmalar kramplar devam ediyor benim gibi bütün testleri negatif gelip en az 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kızlar selam adetim 8 şubatta bitti. İlk defa 6 gün kanamam sürdü ve afedersin pıhtılı yoğun bir regl geçirdim. Son 3 gündür ovülasyon yapıyorum. Döngümün 10.11. Ve 12. Günleri ekte var. Bugün çatlama mı emin değildim. Şimdi bi baktım kanamam var. Ama bildiğiniz regl kanaması. İnanılmaz şaşkınım ve panik yaptım ilk defa böyle bir şey oluyor. Bu yumurtlama kanaması olabilir mi? Ya da folidoce folik asid ve omega 3 e başlamıştım bu ay o yüzden olabilir mi? Bi bileniniz var mıdır ya

Eklentiler

• CEC2FBD5-01F1-4B4A-B211-4012B9C78DCF.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 9762B3A1-8ED5-4241-9037-DC4FA8C246F2.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 35
  • F9602B99-3E39-4081-99ED-4FEEA5C0284B.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar benim adetim düşük yaptığımdan beri ayın 23ü en son adetim bir hafta gecikti ve 29 aralıkta adet oldum onun üstüne daha adet olamadım 7 Şubatda çok hafif bir akıntı şeklinde kanamam oldu ama pede hiç gelmedi acaba bu yerleşme kanaması mı belim çok ağrıyor göğüslerimde dokununca ağrıyor bide sağ kasıgımda batma oluyor başına böyle gelen varmı yarın test yapacağım umarım tekrardan çift çizgiyi görürüm

kızlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz bende pcos var ve 9 ocak son günüm 8 şubat regli olmam gereken gün ve 9 şubatta hemen kan verdim sonuç 0.6çıktı tam 7 gün gecikiyodumki dün biraz lekelenmem oldu bugün tekrar kan vericem ama böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz ay polip operasyonu geçirdim, bugün kontrolüm vardı. regl tarihime 5 gün kaldığı için doktorum gebelik testi istedi. Sonucum 4,28 çıktı. Bu değerde sizce hamilelik mümkün mü?

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok kafam karışık. Heveslenmek istemiyorum aslında ama elimde değil. Tecrübeleriniz, duyumlarınız var mı böyle bir durum için?

Arkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum . Her ay yumurtlama günlerini değerlendiriyorum. Yumurtlama günüm geçti adetime 1 hafta var dünden beri kasık ağrım ve şeffaf uzayan akıntım var. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bir durum Yaşayan var mı ?

Anneler anne adayları hamile olduğunu geç öğrenen var mı acaba
Ben varım canım düşüğün üzerine hemen hamile kalmışım adet zamanları yerleşme kanaması yaşadım ama gebelik aklıma gelmedi sonradan jeton düştü yerleşme kanamasından 15 gün sonra test yaparak öğrendim ama idrarı damlatir damlatmaz t çizgisi kıpkırmızı oldu c baya sonra oldu

Ayy çok güzel benimde 2 günlük gecikmem var kasiklarda baskı batma falan var bakalım kan testi verdim adetim ilk günü yani dün negatif geldi biraz daha bekleyeceğim

Ayy çok güzel benimde 2 günlük gecikmem var kasiklarda baskı batma falan var bakalım kan testi verdim adetim ilk günü yani dün negatif geldi biraz daha bekleyeceğim
Canım hiç acele etme geç döllenme bile olabiliyor gebelik içinde folikasite başla derim canım ben düşükten hemen sonra başladım folikasite çok faydasını da gördüm.insallah bebesin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…