İnşallah beklediğin sonuç çıkar canim bende sürekli e nabizi kontrol edip duruyorum, benim sonuç yarın öğleden sonra çıkar dedi doktor bakalim beklemedeyim bende, aşırı bir sırt ağrım ve bel ağrım varBende az önce test verdim 1 saate çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah beklediğin sonuç çıkar canim bende sürekli e nabizi kontrol edip duruyorum, benim sonuç yarın öğleden sonra çıkar dedi doktor bakalim beklemedeyim bende, aşırı bir sırt ağrım ve bel ağrım varBende az önce test verdim 1 saate çıkacak
Benim bugün gün içerisinde karnım ağrıdı dedim sanırım regl olcam. Belimde ağrıyor. Tüm gün regl olcam sandım ama olmadım karnımda şuan ağrımıyor. Umarım sende en güzel haberleri alırsın canımİnşallah beklediğin sonuç çıkar canim bende sürekli e nabizi kontrol edip duruyorum, benim sonuç yarın öğleden sonra çıkar dedi doktor bakalim beklemedeyim bende, aşırı bir sırt ağrım ve bel ağrım var
Amin canim inşallah, Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsinBenim bugün gün içerisinde karnım ağrıdı dedim sanırım regl olcam. Belimde ağrıyor. Tüm gün regl olcam sandım ama olmadım karnımda şuan ağrımıyor. Umarım sende en güzel haberleri alırsın canım
Canım çok sevindim hamilesin40.63 çıkmış bu pozitif mi demeek oluyor???? Acil cevaplar mısınız
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız inanın benimkinde doğru düzgün bir belirti yoktu sadece iki gün gecikmişti o yüzden evde test yaptım1 saat sonra sonuçlarım çıkacak kan testi verdim. Yarım günlük gecikmeyle sonuç doğru çıkcak mı acaba. Sizinde hayırlı olsun. Belirtileriniz neydi, hangi belirtiler sizi şüpheye soktu ki siz test yaptırdınız
Çok teşekkür ederimm folik asit kullanmaya devam edebilcem miCanım çok sevindim hamilesin
Ilk 3 ay kullanılabiliyor diye biliyorum canımÇok teşekkür ederimm folik asit kullanmaya devam edebilcem mi
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz? Gerçekten çok kafam karışık. Heveslenmek istemiyorum aslında ama elimde değil. Tecrübeleriniz, duyumlarınız var mı böyle bir durum için?Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz ay polip operasyonu geçirdim, bugün kontrolüm vardı. regl tarihime 5 gün kaldığı için doktorum gebelik testi istedi. Sonucum 4,28 çıktı. Bu değerde sizce hamilelik mümkün mü?
Ben varım canım düşüğün üzerine hemen hamile kalmışım adet zamanları yerleşme kanaması yaşadım ama gebelik aklıma gelmedi sonradan jeton düştü yerleşme kanamasından 15 gün sonra test yaparak öğrendim ama idrarı damlatir damlatmaz t çizgisi kıpkırmızı oldu c baya sonra olduAnneler anne adayları hamile olduğunu geç öğrenen var mı acaba
Ayy çok güzel benimde 2 günlük gecikmem var kasiklarda baskı batma falan var bakalım kan testi verdim adetim ilk günü yani dün negatif geldi biraz daha bekleyeceğimBen varım canım düşüğün üzerine hemen hamile kalmışım adet zamanları yerleşme kanaması yaşadım ama gebelik aklıma gelmedi sonradan jeton düştü yerleşme kanamasından 15 gün sonra test yaparak öğrendim ama idrarı damlatir damlatmaz t çizgisi kıpkırmızı oldu c baya sonra oldu
Canım hiç acele etme geç döllenme bile olabiliyor gebelik içinde folikasite başla derim canım ben düşükten hemen sonra başladım folikasite çok faydasını da gördüm.insallah bebesin seninledirAyy çok güzel benimde 2 günlük gecikmem var kasiklarda baskı batma falan var bakalım kan testi verdim adetim ilk günü yani dün negatif geldi biraz daha bekleyeceğim