- 12 Şubat 2024
- 37
- 1
- 1
- 25
Bacak ağrısı da hamilelik belirtileri arasında mısevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak ağrısı da hamilelik belirtileri arasında mısevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet çok saçma bir şekilde 9 gün lekeli adet oldum asla hiç böyle olmazdı
Peki sonuç nedirZaten regl olacakmışım gibi hissediyorum ama insan düşünüyor işte, regle 6 gün kala erken testlerden yapmıştım silik çıktı igne etkisidir diye umursamadim bakalım salı günü gidicem belli olacak.
Aaa cidden mi ben de cok hapsiriyodum 1-2 hafta once ilk defa duydumBu forumda bunu hiç okumamıştım ama bende bir belirti eklemek istiyorum :)
Gün içinde sık sık hapşırma da hamilelik belirtisiymiş
Evet, böyle sanki alerjin varmış gibi oluyorAaa cidden mi ben de cok hapsiriyodum 1-2 hafta once ilk defa duydum
Mide bulantısı başladı bende hemen arkasından sürekli yorgunluk ve uyku isteği Rabbim isteyip bakabilicek herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhabalar benim adetıne 1 hafta var ama vijinal çok islak sizinki nasıl bı akıntı oluyor yardımcı olur musunuz ?yarencim benim 1 haftadanda önce başladı halsizlik, mide bulantısı, göğüs ağrısı,akıntının fazlalaşması.