Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum . Her ay yumurtlama günlerini değerlendiriyorum. Yumurtlama günüm geçti adetime 1 hafta var dünden beri kasık ağrım ve şeffaf uzayan akıntım var. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Böyle bir durum Yaşayan var mı ?
İnşaallah öyledir akıntı belirtisi evet mesela adet öncesi akıntı hafif beyaz sarı oluyor ama şeffaf akıntı ya gebelik belirtisi yada yumurtlama akıntısı oluyor.Bende ovulasyon testleri ile ilk seferde hamile kaldım çok onemli bu günleri değerlendirmek.mesela benimki soyle oluyor yumurtlama gününden once karın gurultusu ile başlıyor ve yumurtlama oluyor bide hamileysemde adet günü ve geçtiği günlerde yıne başlıyor yani gebelik belirtisi oluyor

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benimde dün doktorum hamile olabilirsin dedi iki yumurta çatlamış dedi iki üç günlük bir olay dedi anlayan varsa ultrason dan yorumlayabilrimi

Eklentiler

• IMG_20240221_141222.jpg
    IMG_20240221_141222.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar ilişkiden 6 gün sonra adet bitiminden bir hafta sonra leke görmeye başladım 4 5 gün sürdü bu şekilde gebe kalanlae varmı acaba :KK43:

Benimde adetime 5 gün var ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor şiddetli kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı şimdide biraz kan gelmiş yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce stres oldum iyice

Kızlar ben bişey sormak istiyorum ben geç ayın 23 de adet gördüm uygulamada 5 gün geciktigi yazıyor daha adet olmadım ama baş ağrım çok vücut ısısı var sabahları burnuma pis pis kokular geliyor belimde ağrı var kasığımda kramplar girip cikiyo sürekli ağlama hissi var her an biri bana catsa tartissam diyorum eşimin her hareketi gözüme batıyor sanki nefes alsa tartisiyom çok acikiyom ne yesem bende şişkinlik yapıyor sanki pet koydum koyu sarı akıntılar geliyor aca bu neden olabilir başına gelen varmı

Bu forumda bunu hiç okumamıştım ama bende bir belirti eklemek istiyorum :)
Gün içinde sık sık hapşırma da hamilelik belirtisiymiş

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Mide bulantısı başladı bende hemen arkasından sürekli yorgunluk ve uyku isteği Rabbim isteyip bakabilicek herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın 🥹🥹🌸❤️

Kızlar regl öncesi olan sıcak basması terleme gebelik belirtisi mi daha reglime 6 gün var ama çok fazla kasık ağrısı ve sıcak basması yaşıyorum normalde sadece 1 gün önce olurdu böyle belirti yaşayan var mı

Kızlar gebelik testimde ilk dakkada silik çizgi çıktı sizde gözüyormusunuz reglime 7 gün var yumurtlamayı değerlendirmistim ovulasyonla takip edip
IMG_20240228_183050.jpg

X