• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar ilişkiden 6 gün sonra adet bitiminden bir hafta sonra leke görmeye başladım 4 5 gün sürdü bu şekilde gebe kalanlae varmı acaba :(

Benimde adetime 5 gün var ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor şiddetli kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı şimdide biraz kan gelmiş yerleşme kanaması olma ihtimali var mı sizce stres oldum iyice

21AB2BDC-446C-48F1-89B7-C7C1F25D04D9.jpeg

Kızlar ben bişey sormak istiyorum ben geç ayın 23 de adet gördüm uygulamada 5 gün geciktigi yazıyor daha adet olmadım ama baş ağrım çok vücut ısısı var sabahları burnuma pis pis kokular geliyor belimde ağrı var kasığımda kramplar girip cikiyo sürekli ağlama hissi var her an biri bana catsa tartissam diyorum eşimin her hareketi gözüme batıyor sanki nefes alsa tartisiyom çok acikiyom ne yesem bende şişkinlik yapıyor sanki pet koydum koyu sarı akıntılar geliyor aca bu neden olabilir başına gelen varmı

Bu forumda bunu hiç okumamıştım ama bende bir belirti eklemek istiyorum :)
Gün içinde sık sık hapşırma da hamilelik belirtisiymiş

Merhaba arkadaşlar buraya çok girip çok okurdum hamilelik belirtilerini ve bir gün hamile kalırsam yazicam dedim şimdi ise 5 haftalık hamileyim ilk belirtim göğüslerimin dolgunlasmasi ve uçlarının acıması oldu sonra adet gecikmesi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat versin.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Mide bulantısı başladı bende hemen arkasından sürekli yorgunluk ve uyku isteği Rabbim isteyip bakabilicek herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın 🥹🥹🌸❤️

Kızlar regl öncesi olan sıcak basması terleme gebelik belirtisi mi daha reglime 6 gün var ama çok fazla kasık ağrısı ve sıcak basması yaşıyorum normalde sadece 1 gün önce olurdu böyle belirti yaşayan var mı

Kızlar gebelik testimde ilk dakkada silik çizgi çıktı sizde gözüyormusunuz reglime 7 gün var yumurtlamayı değerlendirmistim ovulasyonla takip edip
IMG_20240228_183050.jpg

Vajinamda batma kasıklarımda ağrı var yürüyünce daha çok oluyor dün kadın doğuma gittim alltan baktı kistlerin vardı onlar gitmiş temiz dedi

Kızlar 4 aylık evliyiz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. Daha öncesinde içime boşalma olmuştu fakat pozisyon farkı kalkıp duşa giriyordum vs tek seferlik falan oluyordu. Şimdi bebek istiyoruz.
SAT başlangıç 2 şubat bitiş 6 şubat.
28 günde bir dönemim BAT: 1 mart
Yumurtlama dönemini verimli geçirdik gün aşırı ilişki oldu.
Yumurtlama döneminde ilişkiden iki üç gün sonra kasık ağrılarım oldu gün boyu geçmeyen baş ağrım oldu baş ağrısından sonra ki gün bel ve sırtım kulunç bölgem de ağrılar başladı. Aşırı derecede gaz ve çıkarma, şişkinlik de var. Gaz ve şişkinlik regl olmadan 3-4 gün önce oluyordu bilemedim .Her gece olmamakla beraber sıcak basması yaşıyorum göğüslerim patlayacak gibi hissediyorum regl sancısı giriyor arada çok şiddetli. Ayaklarım buz gibi ama yüzümü ateş basıyor adetime 5-6 gün kala idrar testi yaptım net şekilde negatifti adete 2 gün kaldı bugün de dilim de arka da yara çıkmış sizce ne yapmalıyımm bu belirtiler yumurtlamada ilişkilerden sonra başladı regle 13 gün kala ve hiçbiri azalmadı hatta dirsek ve bacaklarımda ara sıra sızlama hissediyorum ??

Merhaba herkese bir süredir gebelik planlıyoruz.. pazartesi salı günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım ve bir haftadır adet olacakmışım gibi sancim var karnım şiş özellikle reglime 2 gün kala yani cumartesi pazar uyku bile uyuyamadim çok kötü sancim vardı hatta dedimki kesin pazartesi olurum ama 2 gün gecikti ve bundan ortalama 2 hafta önce çok fena bel ağrısı çektim yaklaşım 10 gün sürdü. Sizce gebelik var mıdır?

Back