Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba! Kizlar biraz once test yaptim evde pozitif cikti bu evde yapilan testler kesin dogrumudur emin olamadim..

Eklentiler

• 581BE5BD-B28D-4D7C-856F-5892369FEC8D.jpeg
    581BE5BD-B28D-4D7C-856F-5892369FEC8D.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 120
Arkadaşlar reglimin bittiği gün itibariyle hep gün aşırı ilişki yaşadık. Reglime 2 gün var. Bugün idrarımda tortular olduğunu farkettim. İdrarda beyaz tortu gebelik berlitisi mi
Evet canım tortu hamilelik belirtisiymis, hayırlısı bakalim🙏

Eklentiler

• Screenshot_20240214-021613_Chrome.jpg
    Screenshot_20240214-021613_Chrome.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar selam. AMH düşüklüğü nedeniyle (yaş 32, değerim 0.68) tüp bebek tedavisi öncesi bu ay klomen ve ovitrelle denemesi yaptık. Son adetim 24 Ocak. Klomeni 27-31 Ocak arası kullandım. 3 Şubat'ta da ovitrelle oldum. Bugün iğnenin 11. günü. 6'sından beri de progestan kullanıyorum bu ikinci kullanışım. Son bir kaç gündür karnımda sürekli bir ağrı var, adet olmadan önceki gibi. Geçen cuma midem çok kötüydü bulantı açısından, yemek yerken öğürtü geliyordu. Dünden beri belim çok ağrıyor ve anlık baş dönmelerim var. Ve bugün şiddetli kasık ve karın ağrım var, adet olmuş gibiyim his olarak, sindirim sistemim bozuldu ve kusacak derecede midem bulanıyor. Eşimle birebir aynı şeyleri yedik, besin dokunması ve/veya üşütme olmayacağını düşünüyorum. Progestanı da ağızdan alıyorum ama geçen ay uyku dışında hiçbir yan etkisini hissetmedim. Sizce bir ihtimal olabilir mi? Yoksa beynim oyun mu oynamakta?

Bilen biri cevap verebilir mi?
15 günlük soğan kürü yaptım. Adetime bir hafta var. Gebelik düşünüyoruz ama herhangi bir belirti yok. Akıntım falan da yok. Bir saat kadar önce aniden bir kan pıhtısı geldi, koyu kırmızı, sümüksü.

Düşük olabilir mi?

X