- 26 Aralık 2020
- 1.100
- 475
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verebilir misinizArkadaşlar reglimin bittiği gün itibariyle hep gün aşırı ilişki yaşadık. Reglime 2 gün var. Bugün idrarımda tortular olduğunu farkettim. İdrarda beyaz tortu gebelik berlitisi mi
İnşallah kısmet olurVallahi buraya haberi alır almaz hamileyim diye yazmayı o kadar çok istiyorum ki
Bende de geldi beyaz tortu hamilelik belirtisi mi acabaCevap verebilir misiniz
Evet canım tortu hamilelik belirtisiymis, hayırlısı bakalimArkadaşlar reglimin bittiği gün itibariyle hep gün aşırı ilişki yaşadık. Reglime 2 gün var. Bugün idrarımda tortular olduğunu farkettim. İdrarda beyaz tortu gebelik berlitisi mi
Hayırlısı olsun inşAllah, birde ikidir idrarımda şey dikkatimi çekti böyle minik minik köpükler var. Sizede oluyor muEvet canım tortu hamilelik belirtisiymis, hayırlısı bakalim
Köpük yok bende canım sadece tortu gördümHayırlısı olsun inşAllah, birde ikidir idrarımda şey dikkatimi çekti böyle minik minik köpükler var. Sizede oluyor mu
Hayırlı olsun bencede doğrudur ama genelde kan verin tabi adetiniz gectimi kaçıncı günü test yaptınız acabaMerhaba! Kizlar biraz once test yaptim evde pozitif cikti bu evde yapilan testler kesin dogrumudur emin olamadim..
Köpük yok bende canım sadece tortu gördümbugün ade
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Belki kan testi veririm bugün ama çıkar mıKöpük yok bende canım sadece tortu gördüm
Bendede oluyordu bu aralar ve dun test yaptım hamıleyımEvet canım tortu hamilelik belirtisiymis, hayırlısı bakalim
Bende test vericem bakalım ne çıkıcak. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım şimdi kan testi vericem varsa çıkar mı acabaBendede oluyordu bu aralar ve dun test yaptım hamıleyım
Benimde adetim 2 gün gecikti, dün test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı, bugün kan testi verdim yarın çıkacak bakalim sonucum, hayirlisi ne ise o olsun kuzumBugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Belki kan testi veririm bugün ama çıkar mı
Hayırlı olsun kuzum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBendede oluyordu bu aralar ve dun test yaptım hamıleyım
Insallh guzell hayırlı sonuclar alırsınızzBende test vericem bakalım ne çıkıcak. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım şimdi kan testi vericem varsa çıkar mı acaba
Belirtilerin var mı canım, varsa neler ?Bendede oluyordu bu aralar ve dun test yaptım hamıleyım
Evt adetım 2 gun gecmstı ama adet olurum dıye dusunuyordum cunku duzensız oluyordumHayırlı olsun bencede doğrudur ama genelde kan verin tabi adetiniz gectimi kaçıncı günü test yaptınız acaba
Bende az önce test verdim 1 saate çıkacakBenimde adetim 2 gün gecikti, dün test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı, bugün kan testi verdim yarın çıkacak bakalim sonucum, hayirlisi ne ise o olsun kuzum
1 saat sonra sonuçlarım çıkacak kan testi verdim. Yarım günlük gecikmeyle sonuç doğru çıkcak mı acaba. Sizinde hayırlı olsun. Belirtileriniz neydi, hangi belirtiler sizi şüpheye soktu ki siz test yaptırdınızInsallh guzell hayırlı sonuclar alırsınızz