Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adet gecikmesinin 3.günü yaptım ama 5.dk dan sonra çıktı. 5 dk boyunca bekledim sonra uyudum yani 2 saat içinde bir yerde çıktı. Geçersiz diyeceksiniz ama çok gördüm böyle olup pozitif olanı. Zaten kan vericem ama insan meraktan duramıyor yerinde. Kaç farklı test yaptım ne ilk gebeliğimde ne de bu denemelerim de hiç olmadı böyle.

Eklentiler

• IMG_20240212_105357.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 119
Erken gebelik yaptım adetime 3 gün kaldı olsa çıkardı heralde

Eklentiler

• IMG_7888.jpeg
    139,9 KB · Görüntüleme: 119
Canm bazen hamilelik erken olduğu için testlerde hemen çıkmaya biliyor benim bir çok tanıdığım insan senin gibi öğrendi şuan bende aynı durumdayım hatta şuan doktorda sıra beklerken yazıyorum kan testi reçetesi almak için bekliyorum

Bende acile gittim bugün, sonucum çıkmış ama e nabızda göremedim. Kalbim küt küt vallahi

Bende acile gittim bugün, sonucum çıkmış ama e nabızda göremedim. Kalbim küt küt vallahi
Bende aynı yarın vercem kanı bende ben yurt dışında yaşıyorum reçete alıyorsun burda ertesi gün kan vercem of ya benim gebelik testi silik çıktı koşa koşa buraya geldim sabahı zor ettim

Bende aynı yarın vercem kanı bende ben yurt dışında yaşıyorum reçete alıyorsun burda ertesi gün kan vercem of ya benim gebelik testi silik çıktı koşa koşa buraya geldim sabahı zor ettim
Yaaa şuan heyecandan yazamıyorum elim ayağım karıştı. 138 çıkmış ağlıcam oturduğum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…