- 29 Aralık 2016
- 518
- 342
- 37
inşallah hayırlı haberler alırızCanm bende öyle gördüm sanki bende test yaptım ben de böyle bisi var 2 gün var adetime
İnşallah canm ya normalde benim Bi reglim Bi gün önceden kahverengi akıntı şeklinde gelir ertesi gün adet olurum inşallah olmam yainşallah hayırlı haberler alırız
Canm bazen hamilelik erken olduğu için testlerde hemen çıkmaya biliyor benim bir çok tanıdığım insan senin gibi öğrendi şuan bende aynı durumdayım hatta şuan doktorda sıra beklerken yazıyorum kan testi reçetesi almak için bekliyorumAdet gecikmesinin 3.günü yaptım ama 5.dk dan sonra çıktı. 5 dk boyunca bekledim sonra uyudum yani 2 saat içinde bir yerde çıktı. Geçersiz diyeceksiniz ama çok gördüm böyle olup pozitif olanı. Zaten kan vericem ama insan meraktan duramıyor yerinde. Kaç farklı test yaptım ne ilk gebeliğimde ne de bu denemelerim de hiç olmadı böyle.
Bende acile gittim bugün, sonucum çıkmış ama e nabızda göremedim. Kalbim küt küt vallahiCanm bazen hamilelik erken olduğu için testlerde hemen çıkmaya biliyor benim bir çok tanıdığım insan senin gibi öğrendi şuan bende aynı durumdayım hatta şuan doktorda sıra beklerken yazıyorum kan testi reçetesi almak için bekliyorum
Bende aynı yarın vercem kanı bende ben yurt dışında yaşıyorum reçete alıyorsun burda ertesi gün kan vercem of ya benim gebelik testi silik çıktı koşa koşa buraya geldim sabahı zor ettimBende acile gittim bugün, sonucum çıkmış ama e nabızda göremedim. Kalbim küt küt vallahi
Yaaa şuan heyecandan yazamıyorum elim ayağım karıştı. 138 çıkmışBende aynı yarın vercem kanı bende ben yurt dışında yaşıyorum reçete alıyorsun burda ertesi gün kan vercem of ya benim gebelik testi silik çıktı koşa koşa buraya geldim sabahı zor ettim
Yani hamilesin demiYaaa şuan heyecandan yazamıyorum elim ayağım karıştı. 138 çıkmışağlıcam oturduğum yerde
Canım hayırlı olsun ya 3 haftalık hamilesin galibaYaaa şuan heyecandan yazamıyorum elim ayağım karıştı. 138 çıkmışağlıcam oturduğum yerde
Kız eğer varsa bende öyle olcam 3+6 inşallah vardirYaaa şuan heyecandan yazamıyorum elim ayağım karıştı. 138 çıkmışağlıcam oturduğum yerde
EvetYani hamilesin demi
İnşallah inşallah vardır ❤ ben adetime göre 4+3 üm ama sonucum düşük gibi ilkinde 300le öğrenmiştimKız eğer varsa bende öyle olcam 3+6 inşallah vardir
Benim de daha adet olmadım bakalım Yarın belli olurEvetilk hamileliğimde adet geçmeden öğrenmiştim ihtimal vermemiştim kistim vardı 1cmlik içimden hep belirtilerim ondandır diyordum
Gözünüzaydın maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahYaaa şuan heyecandan yazamıyorum elim ayağım karıştı. 138 çıkmışağlıcam oturduğum yerde
İnşallahGözünüzaydın maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Belirtilerin var mı peki?Benim de daha adet olmadım bakalım Yarın belli olur
Var canm mide yanması kasıkta baskı mide bulantısı çok değil az kabızlık goguslerde kaşıntı falan bide akıntı yoğun şekildeBelirtilerin var mı peki?
Sonucunu haber ver mutlakaVar canm mide yanması kasıkta baskı mide bulantısı çok değil az kabızlık goguslerde kaşıntı falan bide akıntı yoğun şekilde
Vallahi buraya haberi alır almaz hamileyim diye yazmayı o kadar çok istiyorum kiSonucunu haber ver mutlakaUmarım belirtilerin hamileliktir