İnşallah sendende güzel haberler alalım canım ben 7 gündür regl oldum sandım wcye gittim hep ama hala olmadımEvet işte canım belli olmuyor o yüzden geç döllenmelerde kanda bile geç çıkıyor pozitif sonuçlar.Benimde yarın regl olmam gerekiyor kasık ağrılarım var hastalanıcak gibi hissediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım geçen ay benimde 6 gün gecikmişti sonrasında adet oldum ama inşallah sen hamilesindirİnşallah sendende güzel haberler alalım canım ben 7 gündür regl oldum sandım wcye gittim hep ama hala olmadım
Amin canım Allah isteyen herkeze versin inşallah. Benim hiç bu kadar gecikme olmazdı ama testimte negatif çıktı 3 günü. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum tekrar gecikmenin 8 günü olucak eğer regl olmazsamİnşallah canım geçen ay benimde 6 gün gecikmişti sonrasında adet oldum ama inşallah sen hamilesindir
Bence verin hemen sizin çok gecikme olmuşMerhabalar kızlar, Bat 3 ocaktı. 4 ocakta pet ct çektirmem gerektiği için 3 ocakta kan verdim <1.2 çıktı ama hala regl olmadım. Bir süredir memelerimde ciddi ağrı ve dolgunlukts var. Sizce tekrar test versem mi?
Yarın test yaptıktan sonra sonucunu yazar mısın canım güzel haberlerini bekliyorumAmin canım Allah isteyen herkeze versin inşallah. Benim hiç bu kadar gecikme olmazdı ama testimte negatif çıktı 3 günü. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum tekrar gecikmenin 8 günü olucak eğer regl olmazsam
Yazarım tabikide canım bana dua edinYarın test yaptıktan sonra sonucunu yazar mısın canım güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninle canım inşallah hayırlı zamanda nasip etsin RabbimYazarım tabikide canım bana dua edininşallah sıra sıra hepimizin güzel haberlerini burada paylaşalım güzel bir sevinç yaşayalım
Amin canım isteyen herkeze Allah nasip etsinDualarım seninle canım inşallah hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim
Evet varsa çıkar kesinŞu saatte yapsam olur mu genellikle ilk idrarla diyorlar
Yaptım ve negatifEvet varsa çıkar kesin
Son testini pik gibi gözüküyor muhtemelen akintiniz yumurtlama akintisiMerhaba
Aralık 29unda reglim bitti ve son kez 5 ocakta ilişki yaşadım. Bir sonraki gün sol kasığımda iğne batar gibi ağrı oldu. Aradan 3-4 gün geçti. Bir haftadır ara ara kasık ağrım yine var. Bu bir haftalık süreçte ovülasyon testi yaptım arada bir iki gün kaçtı sadece ama pik görmedim. Üç gündür de şeffaf akıntım var. Sizce gebe kalmış olma ihtimalim nedir ? Resimdeki son test sadece tam kurumadı diğerleri kadar
Fotoğragta koyu görünmüş. Sabah bakıcam tam kuruyunca diğeriyle aynı mı görücem. Acaba ağrı olduğu gün mü çatlıyor yumurta onu merak ediyorum.Son testini pik gibi gözüküyor muhtemelen akintiniz yumurtlama akintisi
Bizde 3 aydır istiyoruz canım bakalım nasip bir zamanı var demekkiAmin canım isteyen herkeze Allah nasip etsinbiz 6 aydır istiyoruz bu ay herşeyi salımına bıraktım bakalım kısmet
Aynen canım ben şimdi test yaptım ve negatif çıktıBizde 3 aydır istiyoruz canım bakalım nasip bir zamanı var demekki
bir kaç gün daha bekle canım adet olmazsan kan ver bence direkAynen canım ben şimdi test yaptım ve negatif çıktı
Öyle yapıcam canım bekliyeceğim 10 gün içinde regl olmazsam kan vericem direk bu beklemek beni çok yıprattı artıkbir kaç gün daha bekle canım adet olmazsan kan ver bence direk
Silikde olsa çıkardı canım inşallah diğer ay olurYaptım ve negatif
Amin canım ya isteyen herkeze nasip olsunSilikde olsa çıkardı canım inşallah diğer ay olur