Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah sendende güzel haberler alalım canım ben 7 gündür regl oldum sandım wcye gittim hep ama hala olmadım

İnşallah canım geçen ay benimde 6 gün gecikmişti sonrasında adet oldum ama inşallah sen hamilesindir
Amin canım Allah isteyen herkeze versin inşallah. Benim hiç bu kadar gecikme olmazdı ama testimte negatif çıktı 3 günü. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum tekrar gecikmenin 8 günü olucak eğer regl olmazsam

Merhabalar kızlar, Bat 3 ocaktı. 4 ocakta pet ct çektirmem gerektiği için 3 ocakta kan verdim <1.2 çıktı ama hala regl olmadım. Bir süredir memelerimde ciddi ağrı ve dolgunlukts var. Sizce tekrar test versem mi?

Merhabalar kızlar, Bat 3 ocaktı. 4 ocakta pet ct çektirmem gerektiği için 3 ocakta kan verdim <1.2 çıktı ama hala regl olmadım. Bir süredir memelerimde ciddi ağrı ve dolgunlukts var. Sizce tekrar test versem mi?
Bence verin hemen sizin çok gecikme olmuş

Yarın test yaptıktan sonra sonucunu yazar mısın canım güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba
Aralık 29unda reglim bitti ve son kez 5 ocakta ilişki yaşadım. Bir sonraki gün sol kasığımda iğne batar gibi ağrı oldu. Aradan 3-4 gün geçti. Bir haftadır ara ara kasık ağrım yine var. Bu bir haftalık süreçte ovülasyon testi yaptım arada bir iki gün kaçtı sadece ama pik görmedim. Üç gündür de şeffaf akıntım var. Sizce gebe kalmış olma ihtimalim nedir ? Resimdeki son test sadece tam kurumadı diğerleri kadar

Eklentiler

• IMG_1250.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 63
Son testini pik gibi gözüküyor muhtemelen akintiniz yumurtlama akintisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…